тийнейджърски любови - съвет СПЕШНО

• 10 634
  • 169
  •   1
Отговори
# 15
Друг вариант е наистина да се увери доколко си струва, в смисъл ако се притеснява да не я прелъстят и изоставят- да му изиграе някакво театро, с което да го изпита. Примерно казва, че не се чувства добре, вие й се свят и да го види как ще реагира. Ако вземе та събере кураж, сили, пари и желание сам да я посети, може да му обясни, че страда от ниско кръвно и докато е дошъл се е посъвзела. Един вид, фалшива тревога Mr. Green

# 16
Аз разбрах, че търси съвет момичето, а не разрешение.

# 17
Момичето поискало съвет, а получило забрана.

# 18
На колко години е момата, така и не разбрах?
Ако е на 20+, какво е това питане... newsm78 /на тези години хем бебе дондурках, хем учех дебели бумаги/.
  Какъв е проблема, няма да загине, ако сама си блъсне главата в Живота. Thinking

# 19
  • София
Е, как да не става? Ти на 20+ години чакаше ли разрешение от родата за личните си контакти?  Shocked
Въпросът не е за конкретния случай, явно момичето има проблем и вероятността да стане жертва на някоя от двете крайности ми се струва твърде вероятна.  Tired

ПП Все пак, какво означава "да отиде да спи у тях на 20 кв от дома"? 20 квартала? Квадратни метра? Килобайти?  Thinking

Како Сийке  не иде реч за годините (пълнолетна туко що завършила е) А за психично състояние. Тя тепърва изживява тийнейджърството си. Просто има много подробности няма как да ги пресъздам с пет изречения.Нямало е кой да я съветва и напътства през годините, само аз от разстояние. Израстна много тиха и затворена още от поти бебе при баби и дядовци, това  оказва голямо влияние върху развитието на млад човек. И не става дума за пускане в буквалният смисъл, а по скоро имах пред вид да я "пусна" ли да ходи т.е. да дам моето одобрение.Тя ми има голямо доверие и ако пък се проваля аз ? Ох сложнооо.... Благодаря ви все пак на всички от полза сте ми.

# 20
  • при Arctic Monkeys
евка, бих постъпила точно като теб.  Hug

# 21
  • София
Е, как да не става? Ти на 20+ години чакаше ли разрешение от родата за личните си контакти?  Shocked
Въпросът не е за конкретния случай, явно момичето има проблем и вероятността да стане жертва на някоя от двете крайности ми се струва твърде вероятна.  Tired

ПП Все пак, какво означава "да отиде да спи у тях на 20 кв от дома"? 20 квартала? Квадратни метра? Килобайти?  Thinking

Олее извинявам се ще го поправя и в първият пост. 20км от собственият си дом. Пък и не той да дойде да я вземе, а тя на крак да му иде.  

В по-горният и пост за репликата "Аз казах твърдо не" - въпросът беше ти какво ще направиш и аз казах,че ако съм аз твърдо отказвам. Просто много бързах да пусна темата,че в същото време и говорих с нея и явно не е точно формулирано.

# 22
Аз бих я посъветвала да не ходи. В крайна сметка, ако въпросният има желание за нещо сериозно, няма да се откаже заради един отказ. А и може да се понапъне малко, що за предложение е това, да идеш у тях, на майната си. Поне да го беше маскирал като покана за вечеря или нещо от сорта.
Освен това, на такъв етап от познанство с мъж, определено бих се чувствала по комфортно на своя територия, или на такава, от която имам лесен изход. Те белите веднъж стават. Особено в случай на момиче без опит.

# 23
Ей таквиз екземпляри или тихомълком и дръзком отиваш употребяваш и чао, или няма смисъл да занимаваш родата с тях. Според мен няма място за излишни емоции, ако човек си го позволи става твърде драматично и унизително за всички.

# 24
  • София
Рокси точно си ме разбрала въпреки обърканото ми писание. Точно аз не съм казала да не прави никога нищо и сакън девствена да умира, но тя си има собствен самостоятелен дом е не го ползва, но го има и може да се ползва. Все пак ще е по-спокойна. Не това ме притесни обаче, а това че даже не еказал, че ще я вземе а тя да иде.Ми тя там не еходила никога до сега.Не че е сложно, но къде отиде кавалерството? Та той и вечеря не и е предложил, а тя ми се обади на път за в къщи от него и казва - Отивам да ям и той казаа..... Ами  като иска и са били заедно що не е палнал колата да я придружи да си вземе багажа и да я върне и да вечерят примерно?  А тя сама в тъмното ха до тях за ядене - ха да се върне сама до тях ми не ми се вижда нормално.

# 25
Продължавам да мисля, че тоя не е читав и в случая опита и няма да бъде да си блъсне главата в Живота, а по скоро в Стената. Поне да беше някой, който е омайник, може и лъжец да е, ама да си изиграе играта като хората( да я поухажва, да я изведе тук-там, да я вземе, да я доведе, а не тя да ходи на краката му), тогава поне щеше да има оправдание сама за себе си, ей на какъв човек беше, а какъв излезе, а така най накрая ще стане: "Хем го видях какъв е, хем му се навих!"
Мерси от такъв опит. Всъщност не знам дали щеше да е по добре да е омайник и кое е по лошо-да си лъжец или откровен наглец, ама .... в случая мисля, че няма да е положителен опита и.

# 26
Добре де, Евка, че ти си я посъветвала, това личи още в първият ти пост. Правилно си и казала, какво повече да я съветваш, не виждам. Вече всичко е в нейните ръце, повече от това, което си направила, не виждам да може да се направи, спрямо момичето. Правилно си преценила, като иска да те чуе, като не иска, какво повече...

# 27
  • София
Да така е от тук на стене тя решава, но със сигурност пак ще говорим та поне мненията от тук ще са ми в помощ.

# 28
То от Младост до Люлин е повече от 20 км.  От много работи зависи, аз не бих отишла при това положение, въпреки че съм възрастна.     

# 29
Аз не мога да разбера какво толкова сложно виждате в този казус след като изрично беше казано че девойката отива у младежа само да "спят". кой е казал че ще правят секс изобщо и т.н.
Вие изкарахте че все едно на заколение отива девойката.
Тя ще отиде, ще се наспят едно хубаво и ще се върне. кой е казал че ще правят секс изобщо...
за едно спане голям проблем го направихте че чак и отделна тема във форума и то в грешния раздел на всичкото отгоре...

Общи условия

Активация на акаунт