Моля за съвет!

• 716
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте момичета. Бременна съм в 9 г.с..И почти още от началото на бременността, незнам защо но започнах да изпитвам непоносимост (не постоянно, но често)към мъжът ми.С него съм от 6 години, просто не съм можела без него, а сега изведнъж ме налегнаха тия чувства, даже не ми се стой при него, гледам да съм при родителите си, и понякога се питам дали трябва да продължим.Много ми е тежко, често плача.Питам ви възможно ли е това да е от бременността и ако да ,ще отмине ли някога това чувство.?

# 1
  • Пловдив
Да,ще мине.Тряскат те хормоните.

# 2
Като се кротнат хормоните ще ти мине. С първата ми бременност себе си не можех да търпя камо ли някой друг. Малко след като родих нещата си дойдоха на местата. Та не се притеснявай много, почти всички ни избива на някъде.

# 3
Съветвам ви да кажете на мъжа си, че ви тресат хормоните от бременността и да не ви се впечатлява, каквото и да му говорите и правите. Помолете го да ви разбере и да ви подкрепя, дори това да означава известно време да страните от него. Обяснете му, че може да кажете и  направите неща, за които ще съжалявате, и той трябва да разбере, че това е от хормоните и да ви прощава всичко. А вие ще му се реванширате за търпението, когато бурята отмине Wink
Важно е да ги изкомуникирате тези неща навреме, защото една моя приятелка така от хормони се раздели с мъжа си през бременността, той си намери друга и сега детето й расте без баща... Та, искам да кажа, не оставяйте недоизказани неща, каквито и емоции да бушуват, правете разлика кое сте вие и кое са хормоните и дръжте и мъжа си в час с тези процеси. Нека да ви бъде партньор, а не враг. Близостта ви ще се възобнови още по-силна после.
Успех и лека бременност!

# 4
  • Пловдив
Важно е да ги изкомуникирате тези неща навреме,

Да,много е важно наистина

Може да му дадеш да прочете една статия-Що е то луда,бременна жена и има ли почва у нас  Laughing .След това му обясни как се чувстваш и че няма да е винаги така

# 5
Няма нужда да му обяснява,че не може да го понася.
Състоянието ти наистина се дължи на хормоните,може да нямаш и желание за секс,даже да ти е противна самата идея.

# 6
Оу, ама че ситуация. Ние чак до там не стигнахме с моят мъж, но пък аз имах проблеми с гнева и емоциите. Бях нарочила друг човек и откачах още щом го видя, а е част от семейството. После бях в тежка следродилна депресия, повече от половин година и сега ме е яд, че не потърсих помощ тогава, да минава по-бързо. Имахме периоди на постоянни жестоки скандали, ревове и прочие. Бях станала не нетърпима, а дявол. Няколко цикъла след като родих и нещата сега са нормални! Хормоните ни разказват играта по време и след бременност!  Tired ooooh!

# 7
  • БУРГАС
Мацко, яко те тресат хормоните. Всичко си е наред с теб и него. Лека бременност и без повече такива мисли. Цулувки на бъдещната мама и спи колкото можеш, че после няма сън а само едно безкрайно щастие с бебето.

Общи условия

Активация на акаунт