Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum) ~ 2

• 39 027
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
 smile3506 smile3506

И аз да прескоча за малко,че нещо ми се скапа настроението Tired от плодове и плодни присадки/колкото и грозно да звучи/

# 631
  • в очите на дъщеря си
Ох, Тина наистина е много нажажена. И аз уж само чета, ама понякога изтрщявам и току изтърся някой пост.

ще се прселите вие тука  hahaha hahaha hahaha

# 632
  • в очите на дъщеря си
smile3506 smile3506

И аз да прескоча за малко,че нещо ми се скапа настроението Tired от плодове и плодни присадки/колкото и грозно да звучи/

Душо моя   bouquet как е

# 633
  • в очите на дъщеря си
ето инфото за 6 епизод

FERİHA VE EMİR ARASINDA TANSİYON YÜKSELİYOR,
ZEHRA KIZININ DÜNYASINA YAKLAŞIYOR

Emir'i ellerinde çiçeklerle karşısında bulmak Feriha için sarsıcı olur. Gerçekler ve yalanlar arasında sıkışan Feriha, duygularına yenilmemeye kararlıdır. Emir'i kendinden uzak tutmak için verdiği sert tepki, okuldaki gözleri bir kez daha Feriha'nın üzerine çevirir. Hande ise Koray'ın elinde koz olarak tuttuğu cd'nin peşindedir.

Hande'nin evinde çalışmaya başlayan Zehra, kızının dünyasına yaklaşırken bir yandan da Mehmet için endişelidir. Babasıyla arasındaki buzları eritemeyen ve bir türlü iş bulamayan Mehmet, zor günlerde dağılmaya başlar. Feriha'ya sünnet düğününden çıkan talip ise Rıza ve Zehra arasında gerilime neden olur.

Evde, büyük borcun ilk kısmını denkleştirme sıkıntıları yaşanırken, Rümeysa Hanımlar Zehra'nın aklına yeni bir iş imkanı getirir. Hayatı boyunca gündelikçilikten başka bir iş yapmamış olan Zehra, yepyeni bir heyecan yaşar.

Feriha ise Sanem'e olan aidat borcunu ödemek için otelde çalışmaya başlar. Feriha ve Sanem'in yakınlaştıklarını düşünen Cansu'nun tavırları gerginliğe neden olur. Öte yandan Zehra'nın küçük bir dalgınlığı, Cansu'ların evinde ortalığı karıştırır.

Feriha'ya rağmen kalbinin sesini dinlemeye kararlı olan Emir, her şeyi göze alır ve bir kez daha Feriha'nın karşısına çıkar. Emir ve Feriha, bastırmaya çalıştıkları güçlü duyguların şiddetiyle karşı karşıya gelirler. Bu sırada meraklı bir çift göz de, ikilinin üzerindedir.  Zehra'yı ise Hande'nin evinde büyük bir sürpriz beklemektedir.
 МОЛЯ , НЯКОЙ ДА ГО ПРЕВЕДЕ АМА ТОЧНО НЕ С 2-3 ДУМИ  bouquet

# 634
  • в очите на дъщеря си
ТОВА Е ПРЕВОДА ОТ ГУГЪЛ #Crazy

FERİHA и покачването на напрежението между заповедите,
Zehra МОМИЧЕ СЕ В СВЕТА

Feriha е шокиращо да намери цветя в ръцете си срещу заповеди. Факти и лъжи в капан между предоперативна, е решен да yenilmemeye чувства. Заповеди за да се пази от острите реакции към себе си, училище, очите отново се превръща в Feriha'nın. Ръчни като коз на CD в ръцете на преследване Koray.

Zehra Hande'nin започва работа в дома си, а дъщеря си подход към света е загрижен за Джак. Eritemeyen на леда между баща му и Джак не може да си намери работа в един вид, тежки дни, започва да се разпада. Ако кандидат Feriha'ya сватба обрязването причини напрежение между Риза и Зехра.

В дома, докато не е голяма беда изчистване на първата част от дълга, Zehra Rumeysa Дами ни напомня нова възможност за бизнес. През целия си живот, не е друга работа gündelikçilikten Zehra, живее в един изцяло нов вълнение.

За да възстанови митата на предоперативна Sanem'e започва да работи в хотела. Cansu поведение причини напрежение в предоперативна планиране и Sanem'in yakınlaştıklarını. От друга страна, малко dalgınlığı Zehra, Cansu'ların бъркотия на къщата смеси.

Въпреки стабилна на сърцето си, за да чуете звука на Feriha'ya емира и след като всичко е в предната част на по-голям интерес Feriha'nın. Емир и Feriha, опитвайки се да потуши силни чувства срещу тежестта на доходи. В същото време, в един любопитен чифт очи, двойката е над. Zehra Hande'nin къщата чака голяма изненада.

# 635
 #Crazy Toва гугулето да ти превежда  #Crazy е...

Веднъж си превеждах едни док с него и ме прати в дом за бездомници вместо  на адреса на квартирата Crazy която търсих

# 636
  • в очите на дъщеря си
#Crazy Toва гугулето да ти превежда  #Crazy е...

Веднъж си превеждах едни док с него и ме прати в дом за бездомници вместо  на адреса на квартирата Crazy която търсих

верно си е , а филмчето става много интересно , и двамата хубавци все по близо и по горещо................горещо е около тях

# 637
Аз мога да ви преведа само ми дайте няколко минутки Wink

# 638
  • в очите на дъщеря си
Аз мога да ви преведа само ми дайте няколко минутки Wink

даваме , даваме newsm51 newsm51 newsm51

# 639
  • в очите на дъщеря си
това го копнах от темата за Фатмагюл , но ми хареса много и ако сте съгласни да го сложим на заглавната сраница на новата тема

любовта търпи всичко,вярва на всичко,от всичко се надява,на всичко отстоява

# 640
Здравейте!Много се радвам,че поне резюмето си излезе на време,даже и по-рано.От това,което прочетох,нищо не разбрах.Не пише нищо хубаво за Емир и Фериха.Не се споменава и сцената,в която те се хващат за ръце,но се подразбира,че Емир няма намерение да пуска Фериха толкова бързо.

# 641
  • в очите на дъщеря си
Здравейте!Много се радвам,че поне резюмето си излезе на време,даже и по-рано.От това,което прочетох,нищо не разбрах.Не пише нищо хубаво за Емир и Фериха.Не се споменава и сцената,в която те се хващат за ръце,но се подразбира,че Емир няма намерение да пуска Фериха толкова бързо.

ама не е лошо да преведеш по подробно

# 642
# 643
За Фериха е разтърсващо да вижда пред себе си Емир с цветя.Затисната между истината и лъжите Фериха е твърдо решена да не се поддава на чувствата.Острата й реакция,за да държи Емир далеч от себе си,е причина в училището вниманието да се насочи отново към нея.Ханде от друга страна се опитва да вземе диска от Корай.Зехра,която започва да работи в къщата на Ханде,доближавайки се до света на дъщеря си от друга страна се притеснява за Мехмет.Мехмет не може да оправи отношенията с баща си,от друга страна неможе да си намери и работа,започва да рухва.Кандидатът за Фериха става причина за разправия между Зехра и Ръза.В къщата докато се притесняват да платят първата вноска на големия дълг,госпожа Румейса предлага нова възможност за работа на Зехра.Зехра,която през целия си живот не е работила нищо друго е развълнувана.Фериха за да изплати своя дълг на Санем започва работа в хотела.Държанието на Джансу,която си мисли,че Фериха и Санем се сближават,създава напрежение.От друга страна поради леко невнимание на Зехра в къщата на Джансу настъпва хаос.Въпреки Фериха,Емир,който е решен да послуша сърцето си застава още веднъж пред Фериха.Емир и Фериха поради силата на чувствата,който изпитват застават един срещу друг.В същото време две очи ги наблюдават.Зехра в къщата на Ханде я очква голяма изненада.

# 644
  • в очите на дъщеря си
За Фериха е разтърсващо да вижда пред себе си Емир с цветя.Затисната между истината и лъжите Фериха е твърдо решена да не се поддава на чувствата.Острата й реакция,за да държи Емир далеч от себе си,е причина в училището вниманието да се насочи отново към нея.Ханде от друга страна се опитва да вземе диска от Корай.Зехра,която започва да работи в къщата на Ханде,доближавайки се до света на дъщеря си от друга страна се притеснява за Мехмет.Мехмет не може да оправи отношенията с баща си,от друга страна неможе да си намери и работа,започва да рухва.Кандидатът за Фериха става причина за разправия между Зехра и Ръза.В къщата докато се притесняват да платят първата вноска на големия дълг,госпожа Румейса предлага нова възможност за работа на Зехра.Зехра,която през целия си живот не е работила нищо друго е развълнувана.Фериха за да изплати своя дълг на Санем започва работа в хотела.Държанието на Джансу,която си мисли,че Фериха и Санем се сближават,създава напрежение.От друга страна поради леко невнимание на Зехра в къщата на Джансу настъпва хаос.Въпреки Фериха,Емир,който е решен да послуша сърцето си застава още веднъж пред Фериха.Емир и Фериха поради силата на чувствата,който изпитват застават един срещу друг.В същото време две очи ги наблюдават.Зехра в къщата на Ханде я очква голяма изненада.

страшна си много ти благодаря  love001 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт