Отговори
# 195
То си има он-лайн учител/-ка в определени часове. Преподава, изпитва /правите упражнения/, имаш и седмична задача по зададена тема. Накрая на всяко ниво правиш и тест  Wink 

# 196
И аз имам притеснения относно сериозността , но не от страна на обучаващите , а във връзка с моята мотивация и самоорганизация . Wink

elly ,да разбирам ли , че това е индивидуално он-лайн обучение ? Звучи ми много подходящо за мен . Heart Eyes

Обадиха ти се на 7 октомври , но кога подаде документите ? Този времеви период ме интересува . newsm78

# 197
Не е индивидуално. В учебната стаята освен учителката може да има примерно още 10 ученика, като в реална учебна стая. Учителката си преподава новия урок, след което се правят упражнения. Графика на часовете е в сайта на Кабината. По програмата трябва да имаш задължително 2 ч. в стая за една седмица, но ако влизаш в повече часове - е в твой плюс

Имаш и време за смоподготовка. Т.е. учиш самостоятелно преподаденият урок от сайта, по което време пожелаеш. Имаш на разположение 24 ч. в денонощието, без ограничения  Simple Smile По програмата трябва да имаш задължително 8 ч. за смоподготовка за една седмица, но ако учиш повече часове - е пак в твой плюс  Laughing

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 16:36 от elly76

# 198
Сега погледнах в Кабината, но за немски предлагат само до В1..Sad Което пак не ме устройва Sad
В крайна сметка ваучерът е на стойност 900 лв или ваучерът покрива три нива в някое от ДО / без значение кое / ?

# 199
Сега погледнах в Кабината, но за немски предлагат само до В1..Sad Което пак не ме устройва Sad
В крайна сметка ваучерът е на стойност 900 лв или ваучерът покрива три нива в някое от ДО / без значение кое / ?

До В2 е  Peace Информацията още не им е обновена. Аз започнах от А2  Wink

Между другото, учениците в В1 са около 4-5, и уроците се превръщат в една много интересна дискусия  Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 17:05 от elly76

# 200
  • Sofia
Аз също уча немски с ваучер в Кабината и съм много доволна. Може би се "виждаме" в уроците с някой от момичетата тук  Wink

# 201
  • София
Здравейте.
Аз днес си взех уведомлението и започнах да търся курс. Искам да започна немски от В.1 или В1.2 - в зависимост от това дали школата ги дели или не, но като прерових доставчиците за София- прескочих тези, които нямат дори сайт в интернет и са строителни фирми, ми останаха 7-8 школи. От тях 2 няма да правят курс за София, в другите или най-високото ниво по програмата, което са им одобрили е В1, т.е. изобщо не предлагат В2 и С1 или ако имат и по-високи нива, курсовете вече са стартирали и не планират други в скоро време. Така изборът се сведе само до една школа, където курсът почва в понеделник, но е 3 пъти седмично от 18,10 до 21.00, което на мен ми се струва убийствено - три работни дни.... Просто не знам дали да се захващам.
От друга страна и от школата са прави  Rolling Eyes, че ако не е с тези темпове, няма как да се изкарат 3 нива до 30,06,2012. Т.е. подозирам, че няма да намеря курс два пъти седмично и все пак да успея да мина три нива до юни.
Не ми се иска да избирам дистанционно обучение, точно заради опасение от липса на самодисциплина...  Crazy

# 202
Здравейте.
Аз днес си взех уведомлението и започнах да търся курс. Искам да започна немски от В.1 или В1.2 - в зависимост от това дали школата ги дели или не, но като прерових доставчиците за София- прескочих тези, които нямат дори сайт в интернет и са строителни фирми, ми останаха 7-8 школи. От тях 2 няма да правят курс за София, в другите или най-високото ниво по програмата, което са им одобрили е В1, т.е. изобщо не предлагат В2 и С1 или ако имат и по-високи нива, курсовете вече са стартирали и не планират други в скоро време. Така изборът се сведе само до една школа, където курсът почва в понеделник, но е 3 пъти седмично от 18,10 до 21.00, което на мен ми се струва убийствено - три работни дни.... Просто не знам дали да се захващам.
От друга страна и от школата са прави  Rolling Eyes, че ако не е с тези темпове, няма как да се изкарат 3 нива до 30,06,2012. Т.е. подозирам, че няма да намеря курс два пъти седмично и все пак да успея да мина три нива до юни.
Не ми се иска да избирам дистанционно обучение, точно заради опасение от липса на самодисциплина...  Crazy

Здравей!
Аз съм в същото положение като теб..малко по-нагоре в темата съм го написала ..Аз също днес си взех уведомлението, но положението с школите за нивата, които ни тряват е отчайващо Sad И на мен този курс ми идва много, 3 пъти седмично. На мен от езиков център Катерина ми казаха, че ще ми се обадят другата седмица да ми кажат кога ще се сформира ниво В1..дано да е скоро.. Не знам какво да правя и аз.. На мен също не ми се иска да се ориентирам към кабината, но при липса на други алтернативи..май така ще стане. Само че не ми е ясно в кабината пише, че часовете са по 300 в ниво..Както покрива ваучера ни там?

# 203
  • София
Ами аз установих, че има доста школи, които не фигурират в списъкана одобрени доставчици, и все пак работят по Аз мога повече. Явно списъкът не е акутален и човек трябва да звъни по езиковите школи, но за съжаление не намерих нещо повече. В "Детелина" също ще има такива нива, но през декември- единият три пъти седмично вечер и един съботно-неделен. "Блиц" не работят с ваучери. Езикова школа "Айли" също работи с ваучери за няколко езика, между които и немски, но там още не съм порверявала какви нива има.

# 204
Момичета, и аз вчера случайно разбрах, че езикова школа "Детелина"  предлага обучение по Аз мога повече. Изглежда търсачката на ДО не е актуална.
 Аз се интересувам за курсове по испански език и им звъннах. Те ми казаха, че през декември ще имат стартираща група- най- вероятно ще е съботно- неделна, което много ме устройва, освем това офисът е на Плиска. Моля, ако знаете нещо, споделете мнения.
Предварително благодаря!

# 205
Ами аз установих, че има доста школи, които не фигурират в списъкана одобрени доставчици, и все пак работят по Аз мога повече. Явно списъкът не е акутален и човек трябва да звъни по езиковите школи, но за съжаление не намерих нещо повече. В "Детелина" също ще има такива нива, но през декември- единият три пъти седмично вечер и един съботно-неделен. "Блиц" не работят с ваучери. Езикова школа "Айли" също работи с ваучери за няколко езика, между които и немски, но там още не съм порверявала какви нива има.

Мила, обадих се в Детелина, но ми казаха, че за ваучерите за немски могат да осигурят нива само А2, В1 и В2, което пак не ни устройва. Не можело да започнем с ваучер от В1, тъй като не могат да осугрят С1. В кабината същото положение Sad Вече не знам какво да правя..

# 206
  • София
Пусни в Гугъл - курс по немски и прозвъни школите. Списъкът на доставчиците наистина не е актуален. Аз питах в Айли. Казаха ми, че работят с ваучери и че предстоят нива, но още нямат набрани участници. Не разбрах до кое ниво предлагат, просто нямах време да ги чакам. Предложиха ми в понеделник да отида на място за повече инфо. Звънни им.

Последна редакция: сб, 12 ное 2011, 22:21 от zazu1

# 207
Вече прозвъних почти всички езковци центрове в София Sad Цяла седмица правя това и нищо - навсякъде ми предлагат за започна от А2, което не ме устройва при положение, че имам сертификати за А1 и А2:( Продължавам с търсенето. Аили и аз ги видях, утре ще звънна през деня да попитам за нивата. Надявам се, че все някъде има това, което ми трябва. Благодаря ти много за помощта  Hug

# 208
  • София
В списъка на сайта на Агенция по заетостта открих още доста доставчици за по-високите нива на немски:
- Милениум;
- Ведакон;
- Тара Актив;
- Деметра 27;
- ЦПО към "Образоват. техн.";
- Хлимия ООД;
- Компютърен и езиков център Европа;
- Хекс Интернешънъл.
Дано в някой от тях да намериш курс  Peace.

# 209
Благодаря  Hug Hug Hug ще ги проверя още утре ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт