Отговори
# 315

няма никой да се откаже, защото ще трябва да си плати ваучера

# 316
Здравейте, аз все още търся съмишленици за френски език ниво А2. Ако има такива не се колебайте да ми напишете ЛС и да опитаме да се организираме заедно.

# 317
Здравейте, бихте ли ми помогнали къде мога да видя списък с одобрените школи по програмата "Аз мога повече"? Аз съм одобрене за курс по немски и сега се чудя къде да се запиша.

# 318
Здравейте, бихте ли ми помогнали къде мога да видя списък с одобрените школи по програмата "Аз мога повече"? Аз съм одобрене за курс по немски и сега се чудя къде да се запиша.

http://training.az.government.bg/list/search/kk-Търсачката от сайта на АЗ.

# 319
Здравейте, бихте ли ми препоръчали съботно-неделен доставчик на обучение по немски език в София? И дали не е късно вече? Thinking

# 320
  • София, България
Влизам само да кажа, че днес почнахме Б1 по испански във Космос. Аз както ги плюех в началото, ще излезе, че много добре ще ни се развият нещата. При нов учител сме, латиноамериканец, мнооого добро впечатление ми направи днес, говори идеално български, но си говорихме доста на испански в часа. Влизам да го похваля, някой ако иска да се присъедини, следващия час ни е чак другия понеделник, така че да заповяда!!! Понеделник, сряда и петък от 8.00 до 10.00 сутринта!

# 321
И Аз съм заинтересуван за курс по италиански.Да ми препоръчате школа в Младост или Студенски град.Аз попитах в Училища Интелект но те не работят с италиански език по програмата „Аз мога” ако някой има някаква информация би бил много благодарен  Simple Smile

# 322
 Aз също не съм доволна от езикова школа Айли.

# 323
Момичета, може би знаете, но езикови школи Айли и Академия са едно и също - мисля, че фирмата е Номинатус - събират се групи и където има зала - на Гладстон или на Княз Борис - там се провежда обучението. От Айли едно от момичетата в темата за изучаващите английски се беше оплакало от некоректно отношение и неизпълнено обещание за започване на група при взет ваучер. Може да е било инцидентно - не знам.
Аз съм учила навремето език в Айли, преподаваше ни една студентка четвърти курс - филология и си спомням, че не успяхме да вземем целия материал от предвиденото ниво. Сега, в друга школа, преподавателката ни е с опит и въпреки че пак се бърза, смогваме.

Исаках да попитам и за отзиви за езиков център Александър? 

# 324
  • София, България
Бях писала преди време, че брат ми търси курс по програмата - СЪБОТНО НЕДЕЛЕН по НЕМСКИ език. Някой ако има инфо къде има да пише  Praynig

# 325
  • София - Дианабад
Бях писала преди време, че брат ми търси курс по програмата - СЪБОТНО НЕДЕЛЕН по НЕМСКИ език. Някой ако има инфо къде има да пише  Praynig

http://www.esbulgaria.com/html/work-schedule.html
Ради, тук са започнали май неделни курсове. Най-добре се обади и попитай подробности. Успех!

# 326
Някои карал ли е курс в ЦПО към " ВТА" ООД  Студенски град .Имам информация че започва курс по Италиански в началото на април.Пак ако има някой опит с тях да ме посъветва

# 327
Привет!
Може ли да дадете мнение кои са добрите школи по немски език в София?

Благодаря предварително!
  bouquet

# 328
Здравей,

Аз в момента съм записана на немски за начинаещи в езикова школа Айли и засега съм доволна. Те всъщност бяха единствените, които не ми поискаха допълнително пари.

# 329
Привет!
Може ли да дадете мнение кои са добрите школи по немски език в София?

Благодаря предварително!
  bouquet

Аз съм по ''Аз мога'' с немски в момента Б2 в ЕС България, на Витошка. Г-жата е супер добра, изискваща и определено си заслужава - казва се Вера Копоева. Отсъсъваше 1-2 пъти и я заместват все други добри преподаватели. Имат и офис на Дондуков, определено няма да съжаляваш.
В момента посещавам и курс по английски в ИЧС, където съм безкрайно недоволна от учителката, така че имам база за сравнение относно преподавателите Simple Smile
Успех !

Общи условия

Активация на акаунт