Отговори
# 105
  • София - Дианабад
Аз започвам от септември дневен курс в ОЦ "Милениум". Засега не мога да кажа нищо, ще дам отзиви септември. Дано да отворят отново програмата, тогава ще има и на кого да съм полезна.

# 106
  • София, България
Момичета, търся си училище за курс по Испански по Аз мога. Една колежка с приятеля си март приключиха курс по програмата по испански в Бюро Студентски труд ООД- Студ. град и са много доволни от преподавателя, но аз все още се колебая. Мястото ми е удобно, но търся мнения- Затова моля ви пишете ми, ако някой има впечатления от този доставчик. Аз досега съм учила испански едно ниво в една школа, готова съм да започна от нулата отново. Колебая се кой доставчик да избера?

Аз съм в Космос. Като изключим бюрократичните неразбории, преподавателката е добра, мястото ми е удобно (на Дондуков) и най-вече времето - сутрин ми е много удобно. Групата малко не ме кефи, има и свободно записали се, и има едни философки - жената не може да си води занятията от тях. Иначе в Студенстки труд ходих веднъж на часа по испански - преподавателя наистина е много симпатичен и въпреки, че е млад изглежда доста ерудиран.

# 107
Колеги, кажете центрове, провеждащи дистанционни или онлайн обучения, МОЛЯ ВИ!

В тия тъпи списъци има толкова малко информация, а и половината от ЦПО-тата и школите НЯМАТ сайтове! Какво сега, да седнем да звъним по телефоните на разни секретарки ли? Не, мерси!  Laughing

# 108
  • София, България
Като търсих за испанския открих 2 центъра с онлайн обучение. Сега не мога да се сетя кои са, но списъците са в екселска таблица. Когато я отвориш, има една опция Find. Като я натиснеш можеш да напишеш вътре ключова дума ("дистанционно" или "онлайн" и то ще ти намери тия доставчици).

# 109
  • София, България
Да се оплача и тук, моят любим доставчик реши, че след първо ниво прекратява курса  #2gunfire, че сме били малко хора.

Има ли някой, който иска да изучава испански, ниво А2, сутрешна група, в центъра - на Дондуков. Ако има - да заповяда, че да спасим курса  #Cussing out Групата е малка - в момента 3-ма души, много приятно вървят часовете.

# 110
Моята сага с гръцкия се разреши - Номинатус (Айли/Академия) сформира вечерна група от 12.07.2011г. и вече сричам на гръцки.
Общо сме 13 човека, получихме си учебниците, чакаме си дисковете.

# 111
  • София - Дианабад
pachikrak , браво  Hug.
Само дето не разбирам, 13 човека ли трябваше да се съберат, за да почнете  Shocked? Ако е така, представям си.

# 112
  • София
Колеги, кажете центрове, провеждащи дистанционни или онлайн обучения, МОЛЯ ВИ!

В тия тъпи списъци има толкова малко информация, а и половината от ЦПО-тата и школите НЯМАТ сайтове! Какво сега, да седнем да звъним по телефоните на разни секретарки ли? Не, мерси!  Laughing

http://www.kabinata.com/

Онлайн обучение по чужди езици с високо квалифицирани преподаватели на живо
Обучение в реално време с водена група от няколко човека във виртуална класна стая
Огромна база данни - стотици мултимедийни уроци, диктовки, над 100 часа аудио, над 1000 теста
Неограничен достъп до системата по всяко време

# 113
pachikrak , браво  Hug.
Само дето не разбирам, 13 човека ли трябваше да се съберат, за да почнете  Shocked? Ако е така, представям си.
Хаха, и аз това си помислих  Mr. Green
А още по-забавното е, че на първия урок хората от фирмата се изненадаха колко много хора сме  hahaha

# 114
Как съм пропуснала най-важната си темичка  Thinking ...

Записах се за Немски език и сега разглеждам кои ДО работят по програмата.
Някой от Бургас има ли впечатления от

1. ЕТ ”Даяна-Х ООД – Йорданка Иванова”

2. Зенит 94 ООД

3. "Давитоз" ООД

Или добри впечатления от някой друг ДО ...

# 115
  • морето, сините вълни...
Подадох документи за втората вълна и се записвам да Ви сляда вече за мнения и отзиви от школите. То вярно е за София основно, но се надявам и от други градове да се включат Wink
Чоколина ако вече е започнала и сподели мнение ще е супер - и аз към испанския съм се ориентирала.

# 116
  • Варна
Не съм започнала още, спрях се на "Алфа Медика", курсът ми ще започне в края на октомври, няколко дни преди това ще си получа ваучера - така се разбрахме с АЗ. Peace

# 117
  • морето, сините вълни...
Благодаря ти, че се включи!
Ще помоля, ако имаш възможност, да споделиш и после лични вече впечатления.

Успех в усвояването ти желая
 Peace

# 118
  • София
Здравейте!

В един др.форум четох ,че имало и шофьорски курс в 2010г. към програмата. Знаете ли дали го има сега? Четох в сайта на Агенцията по заетостта , но не открих такъв курс. За изучаване на език 300часа колко време е това? Предполагам ,че два пъти е в седмица, а също знаете ли фирми ,които предлагат съботно-неделни занимания?

# 119
  • София - Дианабад
kamelka , има различни варианти според това как ще се разберете с ДО. Аз например търсех дневен курс и поради това ми беше малко по-трудно да си намеря ДО. За вечерен и съботно-неделен курс обаче е по-лесно, тъй като по-бързо се сформират групите. Най-добре е да разгледаш кои ДО предлагат обучение по избрания от теб език и да провериш какви курсове предлагат по принцип. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт