Отговори
# 210
Здравейте, реших и аз да дам своето мнение за школа Айли/ Академия ( те са едно и също). Изкарах едно ниво по руски език при преподавател Олга - руса жена. Не бях към програмата, но съм ужасно недоволна и поради този причина не съм и продължила. Иначе учебникът беше руски за чужденци - Поехали част 1. Преподавателката имаше любимци, всяко управнение  се правеше от 2-3 човека, останалите от общо 6-ма, гледаха тъпо и си мълчахме - никкава полза от курса, ако трябва само да слушате другите. Не е съпричастна, когато закъснееш или изпуснеш урок, първо че никога няма да ти каже кое упражнение се прави в момента, нито ще си отвориш устата следващите 2 учебни часа. Доста неприятна женица.
А вече за курсисти по програмата " Аз мога" нивото е 100 пъти по-зле.
НЕ ХОДЕТЕ НА РУСКИ ЕЗИК В ШКОЛА АЙЛИ

# 211
Здравейте,

Така като гледам с zazu1 и Princess_VK имаме абсолютно един и същи проблем Simple Smile В Академия изключително упорито разпитвах за курсове по немски от ниво В1 през седмицата - вторник и четвъртък и те всеки път ми казват, че има само трима - четирима желаещи и не могат да сформират група.

Мисля си, че с нас трите стават 6-7 човека, което вече е друго... Аз съм им писала мейл, че съм желаеща за този курс, ако и вас ви устройват условията, може и вие да им пишете и да се съберем  Wink

Какво ще кажете?

# 212
  • София
elitovg, аз вече се записах в Ес България. Почвам довечера. Съжалявам, че няма да мога да помогна. Успех  Peace.

# 213
Значи днес започваш Simple Smile Успех ти пожелавам, дано да останеш доволна! Аз се отказах от тях, защото ми идва прекалено натоварено... Иначе изглеждат доста сериозни Simple Smile

# 214
Значи днес започваш Simple Smile Успех ти пожелавам, дано да останеш доволна! Аз се отказах от тях, защото ми идва прекалено натоварено... Иначе изглеждат доста сериозни Simple Smile
Мила, аз от миналата седмица, уикенда и днес съм прозвънила всички школи в цяла София....отвсякъде ме режат, като чуят,че съм с ваучер. Щом казваш, че за Академика има желеащи ще им пиша сега и аз мейл. Започвам да се замислям за вариант да повторя А2, тъй като просто никъде не искат от В1. Ще им пиша сега и по-късно ще ти пиша да видим какво е положението.
Дано намерим скоро нещо и ние, като гледам ще сме в една група Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 215
elitovg, туко що изпратих мейл. Но се обадих и по телефона, без да съобщавам за мейла. По телефона обаче ми казаха, че предлагат обучение по немски език само до В1. Което пак не ни устройва Sad В някои от центровете предлагат до нива В2..Другия вариант е да повторим А2 и да изкараме В1 и В2.. Пак е нещо, ако не успеем да си намерим друго.

# 216
Здравейте, и аз си търся курс, който да зпочва от B1. Днес звънях в Образователен център „ЕС България”, където днес започва такова ниво, за съжаеление групата им беше запълнена. Казаха ми обаче 4е предвиждат интензивен курс B1, само неделя от 10 до 17 часа. Засега имат 4 човека записани и чакат да се съберат още.

# 217
Здравейте,

И аз съм за B1 по Немски, но нищо за сега.При мен е и това че най-удобно ми е вторник и четвъртак от 18 до 21.00ч
Просто трябва да се събере група от мин 6 човека.
В Айли могат от B1 нагоре, но трябват хора....

# 218
Здравейте, и аз си търся курс, който да зпочва от B1. Днес звънях в Образователен център „ЕС България”, където днес започва такова ниво, за съжаеление групата им беше запълнена. Казаха ми обаче 4е предвиждат интензивен курс B1, само неделя от 10 до 17 часа. Засега имат 4 човека записани и чакат да се съберат още.

Миличка, аз съм навита за този интензивен курс...Да звънна и аз освен? Да се запиша за чакаща ?

# 219
Сега звъннах в този център. Оставих си телефона и ми обещаха, че до ден-два ще ми се обадят да кажат дали се е сформирала група - става въпрос за интензивния курс в неделя. Мен лично ме устройва, въпреки че е прекалено много време...но с този вариант до 30.06.12 ще минем 3 нива. Като ми звъннат ще пиша да видим дали ще се съберем. Стискайте палци ! 

# 220
Маи няма желаещи за гръцки... ooooh!

# 221
  • София
nautl аз също съм кандидатка за Испански език и днес се записах в ИЧС.Работят по програмата имат вечерни - понеделник,вторник и четвъртък курсове  и съботно-неделни курсове. Миналата седмица звънях по всички възможни ДО,но или няма да провеждат курс по испански или искат депозит в рамките на 200 лв,което за мен е нелогично.В ИЧС няма такова условие.Ако искаш обади се и виж дали ще те удовлетворят техните условия. Пожелавам ти успех.Търся съмишленици за испански в ИЧС вечерни курсове Simple Smile))))).

# 222
Здравейте да питам за езикова школа Детелина някой има ли впечатления. Сега звъннах и ми казаха,ч е дължа депозит 165 лв, което е ок стига да има резултат накрая...Аз започвам немски от А2 ....

# 223
Здравейте отново Simple Smile

Princess_VK, относно Академия (които май са едно и също с Айли и Номинатус), много странно че са ти казали, че няма курс за напреднали  Thinking Аз ходих на място миналата седмица и ми обясниха даже, че курса започва от учебника Berliner Platz III, и т.н....
Не знам... много се обърках вече! Ще пробвам и аз в ЕС България, да видя за какво става въпрос!
Благодаря много на всички за инфото, беше от полза! Wink

# 224
elitovq, кажи после какво е станало.. Аз си оставих телефона почти на всички еизкови центрове и отвсякъде чакам да ми се обадят Sad Веднага щом имам инфо за каквото и да било, ще пиша.
Успех на всички !
А колкото до депозита, мисля, че на повечето места не искат. Аз също се обаждах в Детелина, но не ми казаха за него... Явно зависи на кой попаднеш по телефона  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт