Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 82-ра тема

• 159 144
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Прелести,прелести от вкусни неща newsm51
Мат,Мариета,МЖ,Пепи,Аелис,Ванилия,Митонела,Мадла,Лабрех,Мери,
Тайна,Илрай много апетитно,вземам си по мъничко от всички
Алхимика мерси,но твоите неща са прекрасни.
И ние днес на салатка,бобец със свинско,с кисело зеле и едни бързи пирожки
със сирене

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 13:54 от megansg

# 376
Привет Hug

Аз мси снимам ли снимам,свалям снимки и все не намирам 5минути да публикувам Tiredпредварително се извинявам за количеството Blush

mari_eta,аз малко късно,но да ти кажа,че по красива торта с толкова душа не бях виждала в живота си(тортата за рождения ти ден),бъди здрава,не знам през какво си минала,но ти пожелавам само хубави мигове от тук на сетне  bouquet
vesi_nn,златни ръце имаш мила  bouquet
Гуинет,ммм сладкиша с прасковите изглежда фантастично. Heart Eyes
Бенита,аз ще ползвам твоята рецепта за лимонено сладко,аз скоро питах за рецепти и нокой не ми отговори,но гледам ти хвалиш тази и ще я пробвам  bouquet
megansg,завиждам на домашните ти,винаги има толкова разнообразие  Heart Eyes
Labrex, страхотни картофени кюфтенца,а дали би споделила рецепта?  bouquet
MG18,ммм паста,изглежда умопомрачително Heart Eyes
еликсир,спагетите с песто и тиквички звучат много апетитно,ще се пробват  bouquet
3x1,чудесно меню  bouquet
Аелис,чудно ти изглежда кекса Heart Eyes
пеп-4o,ама вие да не сте почнали великденски пости във вас hahahaсподели как правиш цеденото млекце с плодовете,пресни ли са плодовете?
 от мен,тиквички с ориз,супа топчета,гщведже,содена питка,пържолки от прасенце,спаначена супа,кьопало с майонеза,пилешка супа,пълнено пиле и лещичка Heart Eyes

Желая на всички ви хубав уикенд и вкусни гозби  bouquet

# 377

Labrex, страхотни картофени кюфтенца,а дали би споделила рецепта?  bouquet

alximika, при толкоз вкусотии, защо са ти картофени кюфтета! На мен ми залепнаха очите за всички месца, питка, кьопоолу и всичко останало! Heart Eyes Grinning  bouquet

За кюфтетата нямам рецепта, всеки път карам на око - в случаю имах останало картофено пюре, с прясно мляко, краве масло и яйце в него, понеже мразя да хвърлям храна, се чудих на запеканка ли, на кюфтета ли.......станаха кюфтета. Добавих на пюрето сирене, черен пипер, индийско орехче, малко кимион и чубрица, 2-3 лъжици брашно и оформих кюфтета. Овалях ги в грис и изпържих, това е. Peace По-големи са, защото не ми се разправяше и гледах по-набързо да се отърва. Grinning

# 378
 alximika ,megansg   smile3501 smile3501 smile3501

# 379
Тука от вкуснотий човек не може да реши какво да сготви Joy Браво, момичета, страхотни сте   bouquet  bouquet  bouquet
Аз тъкмо реша да готвя нещо и като надникна в темата, пак нещо ново показано и все вкусно и примамливо изглежда и айде ..и то ще се готви Peace
Моят мъж преди все казваше, че в семейният баланс най-голям процент от парите отиват за моите козметики и китки, ама сега отчита вече втори месец, че повече пари отиват за продукти. А те са, за да се готвят разни вкусни неща, видяни в темата Hug Имам обещание и за 1 чувал брашно  Joy Joy Joy

# 380
Здравейте, чудесно сте запълнили страниците, само с вкусотии!
Мидичките на Меганс задължително ще се пробват  Simple Smile
Кифлите на Мариета мисля да ги пропусна  Laughing Hug

От вчера пица на пеп-4о и сладкиш Агнеса

от днес хляб ала Зиче с едно ватсване и боб с бекон

Лек ден!

# 381
Здравейте, мили момичета!  Hug

Мислех, че и днес ще пропусна, но откраднах малко време, за да си покажа от онзи ден вечерята.
Благодаря на всички за коментарите и хубавите думи!  Hug  Heart Eyes

Мила Венета, все ще намериш някой остроумен коментар да напишеш за моите измишльотини! Благодаря! А баничка със спанак ми се яде от една седмица и сега така ми се прииска да опитам от твоята! Изглежда много вкусна!

Гуинет, сладкишът с праскови изглежда разкошно, а в последния ти пост видях едни страхотни тарталетки с ананас!
megansg,  лесните и вкусни мидички наистина изглеждат много пухкави и със сигурност ще ги опитам!  А втората доза (тази с охлювчетата) направо ме довърши!
Benita, и твоите бързи милинки са много изкушаващи!
еликсир, много ми се иска да съм ги направила аз тези мечета, но за съжаление са порцеланови фигурки (пазя ги от първия рожден ден на детето, бяха върху тортата). Аз си знаех, че така ще решите  и мислех да  пиша, че не съм ги правила аз, но забравих (писах в другата тема, че са порцеланови и тук пропуснах  Embarassed). Но ти благодаря за хубавите думи, много си мила! Пък кой знае, може да надобрея и да опитам да направя същите. И да не забравя да ти похваля хлебчето – много добре изглежда, особено с този мак, много обичам!
ditsan, поздрави за дъщеря ти! И аз я нямам тази програма, но съм сигурна, че има с какво да се гордееш! Много успехи и` пожелавам!
nordina, прекрасни са ти и снимките, и ястията!
лулу!, много благодаря! Ще се опитам да мина днес след работа, много са красиви!
MG18, жестока паста! Точно така обичам да изглежда!
matze, много интересно звучи бисквитеното торте със смокини!
vanillla, супата ти е като нарисувана! Много е красива!
viv-miv, страхотен ти е сладкиша!

Весели почивни дни от мен!

# 382
Здравейте момичета   bouquet
само набързо, че времето хич не ми достига напоследък, не съм писала скоро, но ви разглеждам редовно  Hug
lu4a, t_ilieva, Apr,Venetta,Сладка Муцунка,Benita,Леля Ог ,Angellove, Гуинет,Суха Мащерка,alximika    благодаря ви за милите думи   bouquet  

Apr,Venetta,Гуинет радвам се че сте разпознали снимките ми в Списание Good Food  Blush
Краси.мира не бъркаш аз съм с наградата Blush  
Леля Ог страхотна статия   Hug  bouquet

Извинявам се че не мога да спомена всички прекрасни ястия които сте сътворили, нооо ... ПОЗДРАВЛЕНИЯ за ВСИЧКИИИ   bouquet Hug Heart Eyes      

Ето нещо скромно и от мен:
Малко салатки от рождения ден на дъщеря ми, който беше в неделя:

И тортата, която ме е срам да покажа, на вкус беше страхотна, но на вид  Embarassed, пълен провал,Продуктите ми изиграха лоша шега и захарните фигурки отидоха в коша  затова и животинките са пластмасови - който прави всичко в последния момент - посреднощ така е.  Embarassed

От снощи Пиле с гъби и сметана:

Приятна вечер и хубави почивни дни!!!   bouquet

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 17:21 от vesi_nn

# 383
Здравейте, момичета!Може ли, да ми дадете линк за рецептата на тези картофки?Благодаря предварително.

# 384
# 385
Момичета искам да ви попитам нещо - не съм сигурна че в тази тема съм го чела, ако не е извенете ме, но въпроса ми е за една рецепта за картофени кюфтета, но не пържени а на фурна

# 386
Момичета искам да ви попитам нещо - не съм сигурна че в тази тема съм го чела, ако не е извенете ме, но въпроса ми е за една рецепта за картофени кюфтета, но не пържени а на фурна

Картофените кюфтета на Петя

КАРТОФЕНИ ПИРОЖКИ (КЮФТЕТА)

# 387
Леля Ог,благодаря ти  bouquet
Меганс,Веси нн,Алхимика,леля Ог, Вив-Мив страхотни вкусотии сте наготвили както винаги.
Веси нн,много хубави неща  си приготвила за дъщеричката си.ЧРД на куклата да ти е жива и здрава и много щастлива  bouquet  bouquet  bouquet
От мен една спаначена супа,пиле със ориз,едни пурички със локум и със сладко.А днес приготвих мидичките на Ева Тонева.Който не ги е пробвал да го направи страхотно вкусни са ,и въздушни като пухчета.Правила съм много кифлички но такива пухчета никога.Меганс,благодаря че сподели рецептата.

# 388
ЛАБРЕКС благодаря   bouquet

# 389
  • от точка К до точка С и обратно
Здравейте!
Момичета, толкова е хубаво в тази тема, уютно, вкусно, спокойно! Благодаря на всички за атмосферата, която създавате!
vesi_nn, искрено се възхищавам на изкуството, което създаваш, готвейки!  bouquet
Леля Ог, трябва да ти споделя, че и соленото ти меню много ми допада! Grinning
megansg, ditsan, viv-miv, alximika, Madla, респектирана съм от обилните ви и вкусни менюта!  chef
vanillla, снимката ти е чудесна, а сигурна съм - и супата!  bouquet
пеп-40, отбелязах твоя пробив в постното меню! Laughing Пак е много вкусно!
Аелис, Илрай 78, Леля Ог, megansg, matze, alximika, благодаря ви мили момичета!  bouquet
istinska, доста се посмях на поста си, но така е - съпрузите трябва да се обгрижват и те обичат да е и по този начин Wink!
При нас:
салатка

Пилешка пържолка

и тортичка, която на едно друго място ми припомниха,
 че не съм правила скоро

Общи условия

Активация на акаунт