Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 82-ра тема

• 158 425
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Искам да поздравя всички и за това няма да споменавам имена! Всички се показали невероятни неща!  bouquet
Аз искам да похваля Чешки печени бухти на Наталина. Много ни допаднаха и като тесто и като вкус. направих една доза на охлювчета с орехи и смокини и една малка сладка питка пак с орехи и смокини. Излапахме ги още топлички!

# 451
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
привет на всички кулинарки!!!
не съм се мяркала от миналата година и ми липсвате много  Hug
за жалост нямам никакво свободно време и се наложи мъжът ми да поеме готвенето!!!!  Shocked
купи си даже готварска книги с веге рецепти, за да ми готви!

днес ви показвам един сладкиш, който той сътвори!!!! Mr. Green

руски сладкиш с извара

нямам снимка на целия сладкиш, защото го нападнахме веднага  Blush
уникално вкусен!

а това готвих преди известно време:

шаран по китайски

# 452
  • Torino,IT
Добре завърнала се на Асялейн Hug сладкишът ти изглежда много добре, не се и съмнявам че сте го нападнали веднага.
При нас днес имаше супа топчета, кюфтета на фурна, салатка зеле и моркови, пиле с картофки

Вчера месих тесто за пица, като направих два много семпли вида, едната само с домати,риган и чесън и другата с домати и моцарела

Приятен неделен следобед  bouquet

# 453
asyalein добре дошла   bouquet

Заразена от вашите изворски салати ето и моята. Благодаря на този който я е споделил в темата   bouquet

# 454
  • Варна
Прекрасно и вкусно е всичко от всички newsm51
Суха мащерка,Асу,Аелис,Дес,Най,Нолита,Тари,Диана,Пинки,Марабу,Зарина,Деликате,Дитсан
разнообразно и много апетитно
Линдита,Женя,Пепи прекрасни вкусотии
Луча много сладки бухти и питка
Бенита чудни мидички и всичко ти е супер
Селма много пухкави са ти станали кифличките и кекса
Вени и баничката и хляба и кексовата баклавичка са много хубави
Гуинет ,Ангелове честито ви награда,заслужавате си я newsm51

За днес салатка,варено,свинско печено,охлювчета със сирене и портокалов кекс
с шоколад

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 19:28 от megansg

# 455
  • от точка К до точка С и обратно
Много, вкусно и разнообразно. Това е днешният ми отчет! Браво на всички!  bouquet
Ще ми се да си щипна от всичко- кифлички, торти, лазани, рибки, пиленца, банички, баклави и оооо, пана кота! #Crazy Благодаря на всички, които споменаха с добра дума моята пържолка и тортата-скандалджийка! Роца,  Wink!
Днес радостта измести скромността и затова ще ви се похваля наградата, която получих от GoodFood в конкурса им за салати във Фейсбук - ето тази прекрасна керамична салатиера, в която съм приготвила салата с круши и синьо сирене на Angelove, която също получи награда:

и едни мързеливки, защото наистина ме домързя да правя нещо друго

Суха Мащерка, много ти е хубава изворската салата и аз съм и хвърлила око!

# 456
  • Несебър
Здравейте, момичета!
Следя ви от скоро и много се ви се възхищявам, вие върнахте страстта ми за готвенето. От вас научих много интересни и нови рецепти и разнообразих доста домашното меню.  bouquet
Вчера си купих новия брой на списание ЕЛ и видях, че вътре пише за три от най-влиятелните жени в кулинарното интернет пространство у нас. Не ви познавам добре, но техните блогове видях тука при вас, някои снимки също ми стува, че съм виждала тук. Поздравявам момичетата  bouquet
Като видях статията, така се зарадвах, все едно бяха писали за мен Embarassed

# 457
Браво на всички майсторки.....страхотни сте просто.От красиви по-красиви творения видях, а съм и сигурна че са още по-вкусни.... Hug  bouquet
От мен/или по-точно от синковеца/ едни чудовища негоно творение.... Mr. Green
Милинки със сирене/то малко на питка замяза ама карай изяде се/... Crossing Arms

Шоколадов сладкиш.....за душата.

Парченце..

И сусамени гевреци/турски симит по-точно казано/.

# 458
  • ГОре на черешата...
Гуинет, честита ти награда, мила, със здраве да си я ползваш  bouquet!
Честито и на Ангеллове, заслужавате си ги  bouquet!

Няма да изброявам, просто е невъзможно - темата прелива от вкусни и красиви снмики Peace!
От мен днес - съвсем мързеливо, но пък по желание на децата - пици-лодки с пържени картофки:

# 459
От мен днес само една плодова тортичка ... не съм готвила бяхме на гости.

тортичката - отгоре:

и парченце с чаша прясно мляко

Чудесни менюта сте стъкнали пак, отивам да доразгледам.  

Приятна вечер на всички  bouquet

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 18:33 от plamsy

# 460
# 461
Благодаря Нолита. Петльовите мераци са... както казва мъжът ми кокоши д---та или по културно - трътки  newsm62 ...

Оххх, как не се сетих  hahaha Joy

# 462
Момичета, аз до сега скролирах и разглеждах, но нали компа е зле, отне ми цяла веност! Искам да ви благодаря запожеланията за Вяра! Както и за това, че сте гаресали снимчиците ми! Wink   bouquet И да випоздравя за кулинарните шедьоври. Гуинет, честита купа! Честито и на Angelove! Simple Smile  Много се зарадвах, че сте спечелила!   bouquet

# 463
Anuck, ама тези лилави кексчета имат много елегантен вид. Между другото по линка, който беше дала за питките с боровинки, преди време правих и аз, и успях. Харесаха ги в къщи. На следващият ден ги пробвах със стафиди, но с боровинките се харесаха повече.

# 464
  • забравих си мисълта...
Гуинет, Angellove, честита ви награда, момичета. Пожелавам ви още много кулинарни награди да получите.   bouquet

Venetta, искам кексова баклава! Crazy Heart Eyes Това е баклавата с кори и кексов пълнеж или нещо друго?  bouquet

Labrex, Piki_81, Пеп-4о, Benita, Megansg, благодаря ви много, мили Дами!  newsm51

Labrex, да точно тази баклава е.
Пеп-4о, то и аз не я правя често. Правих я преди около 18-20 години и сега отново. Може би затова дъщеря ми все иска да и´ я направя. Следващият път като реша да я правя отново, ще променя малко рецептата, ако съм жива де, че ако пак я направя след 18-20 години, не се знае. Wink

Ето и парченце от нея

и от останалите кори - баница със сирене.

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 22:53 от Venetta

Общи условия

Активация на акаунт