Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 82-ра тема

• 158 337
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • пак на Рив Гош
Асялейн, драго ми де те видя отново в темата  Hug! Браво на мъжа ти! Разбирам защо сте нападнали сладкиша моментално, ако ми беше вкъщи, щеше да му се случи същото  Laughing
Гуинет, честита награда! Със здраве да си я ползваш! Честито и на Angellove!  Grinning
Lu4a, чудесни бухти!
Линдита, Берина, много хубави менюта!
Анук, много сладки кейкчета  Grinning
След баклавата на Венета (как ми се прияде!), да пусна моя отчет:
- вчера за обед - мариновано и карамелизирано пиле и моркови със соба нудъли :

- следобедната закуска - мъфини с айрян, замразени вишни, боровинки и тонка боб, в чиято направа много дейно се включи Камбанката  Laughing

- нюйоркски бейгъли (снимката е стара  Blush)

- и, поправителния - шоколадов чийзкейк с карамелен сос със солено масло -

Лека вечер от мен!

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 20:25 от Роца

# 466

Гуинет,  Angelove, честити ви награди, много ми е приятно да чуя такива новини, а пък и знам, че наградите са напълно заслужени!Ако има и още момичета отличени, честито и на тях! Все още не съм си купила списанието, все попадам на места, дето го няма.  bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet
asyalein, "жирафчето" е толкова вкусно, че едва ли някой ще устои да не му се нахвърли! Heart Eyes  bouquet
Lindita, megansg, berina, при вас много и много вкусно! Heart Eyes  bouquet
berina, поздравления за синчето, много изразителни физиономийки!  bouquet  chef
plamsy, толкова е привлекателна плодовата тортичка! Heart Eyes  bouquet
Ама Вени, само ме дразниш с тая сочна баклавичка! Ще взема да направя и аз една!  bouquet
И вече хич няма да се чудя, що на Роца все и стават хубави мъфинките - тя си има Камбанка! Grinning  bouquet Hug

Вкъщи мъжки гИвеч (от половинката) с телешко и хлебче от машинката от мен(три часа го правих, а гювеча беше набъркан за нула време). Grinning

# 467
Аз да се похваля с една не много хубава снимка на кекса миТова е първият кекс който правя и е вкусен добре и равномерно изпечен и не е глетав.Според мен заслугата е на робота разби всичко съвършенно  Laughing

# 468
Бързам да се включа преди да съм изпуснала съвсем темата  Laughing напоследък нямам грам време за готвене. Ще се запиша с домашна торта Гараш, която обаче майка ми направи за прощъпулника на малкия  Grinning

# 469

Малко късно, но ето ги и моите мидички по рецепта на Benita. Уверявам ви, че наистина са страхотни  Peace Benita, благодаря, че сподели рецептата Hug

# 470
  • в колонките
Извинете,че нахлувам в темата ви,но много ми хареса на Plamsy плодовата торта.Ако може да ми даде рецептата? Може и на лични,ако иска.
  Приятна вечер на всички желая   bouquet

# 471
# 472
  • Несебър
Искам да поздравя всички и за това няма да споменавам имена! Всички се показали невероятни неща!  bouquet
Аз искам да похваля Чешки печени бухти на Наталина. Много ни допаднаха и като тесто и като вкус. направих една доза на охлювчета с орехи и смокини и една малка сладка питка пак с орехи и смокини. Излапахме ги още топлички!

Луча, може ли рецептата за тези бухтички, търсих из нета но не можах да ги намеря Praynig
Благодаря предварително  bouquet

# 473
Гуинет,честита напълно заслужена награда със здраве да си я ползваш.Честито и на теб Angelove   bouquet
Момичета личи си че е уикенд от всички такова изобилие на вкусотии.Невъзможно е да ви изброя поименно затова приемете моите комплименти и   bouquet  bouquet  bouquet
От мен руска салатка,мезенце,една питка със продукти на око ,че брашното ми беше малко а то такива конци се получчиха като козунак лека и въздушна и кюфтенца на скара със пържени картофки и портокаловите желирани бонбони.

# 474

Малко късно, но ето ги и моите мидички по рецепта на Benita. Уверявам ви, че наистина са страхотни  Peace Benita, благодаря, че сподели рецептата Hug

Оригиналната рецепта е на една дама - Ева Тонева  Peace
Страхотно изглеждат   bouquet

# 475
Днес съм рожденик и по случая ви черпя с една Шоколадово-портокалова торта с крем кафе:)

# 476
  • ГОре на черешата...
Лулу!, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и щастлива!

Тортата е прекрасна, отивам да науча подробности!

# 477
tzarina, радвам се, че сте харесали рецептата ми! Наистина с боровинки е по - добре! Simple Smile
Асялейн, чудесно е да си сред нас отново! Simple Smile
Лулу честит рожден ден и тук!   bouquet Прекрасни торти, правиш напоследък! Simple Smile

# 478
  • забравих си мисълта...
Лулу, честит рожден ден!   bouquet

# 479
Здравейте всички!

Похвално за Гуинет и Ангелове!
Избирам си от менюто на Дитсан
и Мегансг. За десерт си поръчвам
тортата на Пламзи и баклавичката
на Венета.

Общи условия

Активация на акаунт