Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 82-ра тема

• 158 323
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Някъде на път....
vesi_nn, страхотни ястия - събраха ми погледа!  Peace

и аз да питам за солените торти?
За моите ли? И какво за тях - рецептата ли?  Rolling Eyes
Ако искаш - мога да ти я пратя на лични.....

.....................t_ilieva – много готини тортички!!............

Благодаря! От кулинар като теб - за мен е чест!  Hug

# 61
Мариета, честит рожден ден! Много здраве, успехи и щастие - и на теб, и на сестричката!   bouquet Тортата е уникална, отивам да прочета и историята.

vesi_nn, Angellove, изящни както винаги!
Ето го любимият на всички Шоколадов сладкиш с майонеза http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464514.0

Иланг, благодаря много!   bouquet

t_ilieva, по-добре пусни рецептата тук, че май сме много почитателките на твоите солени торти, моля! Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 14:01 от Apr

# 62
  • Sofia
Честит рожден ден, mari_eta!!! Тортата е просто нереална...браво!  Hug

# 63
  • София
 verabel,крем за тортата беше Оле на Йоткер плюс кокосови стърготини.Не беше лош,но според мен за такива вафли най-добре отива яйчено маслен крем(виж  тортата "Лия").Маслото се втвърдява при охлаждането на тортата и корите не размекват до неприятното жилаво състояние.  Peace
Благодаря Селма за отговора. Правила съм този крем 3-4 пъти от една стара готварска книга и съм много доволно от него. Много ми харесва. Ще опиам с него.
mari_eta, жива и здрава бъди! Много щастие! Честит празник!

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 14:52 от verabel

# 64
  • София-Младост
Момичета, почерпете се - днес аз и сестра ми помъдряваме с още една година.

И тъй като това не е просто торта, а торта с история, изтъкана от символика, повече може да прочетете и видите тук Рисувана вита торта "Сакура"
Уникално красиво...да сте живи  и здрави!!!   bouquet

# 65
Мариетка, честит рожден ден!   bouquet Тортата е уникална! Направо се възхищавам, как си я покрила! Аз изпадам в ужас като сипомисля, как ще се псравя! Sad
Angellove  много вкусен тиквеник! Simple Smile

# 66
Честит рожден ден Мариета- бъди здрава и щастлива !  cook   

# 67
  • ГОре на черешата...
Мили мои виртуални приятелки, нека да е спам, но трябва да ви кажа - направихте денят ми невероятно красив и щастлив Peace! Ще ми се да мога да ви го кажа наяве Hug...

# 68
Честит Рожден Ден Мариета.Бъди много здрава, щастлива и все така да ни радваш с твоите произведения на изкуството! Grinning

# 69
  • Варна
Честит Рожден Ден Мари ета  newsm51 newsm51 newsm51.Здраве и късмет ,а тортата е бяла фантазия с вишнев цвят!

Ану много вкусно хлебче
Плам,Апр,Алхимика,Ангелове,Бишкотия,Лабрех,Доро,Веси,Дитсан,
Тайна,Гуинет,Марабу много е красиво и апетитно.
За днес салата от червено цвекло,ряпа и моркови,пилешка супа и крилца с картофи на фурна.

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 15:38 от megansg

# 70
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН , МАРИЕТКА БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА  ЗА ДА РАДВАШ ВСИЧКИ ОКОЛО ТЕБ .Чудесна торта си направила а,гоблена ако го намеря непрменно ще го ушия,още един път бъди здрава! Peace bouquet

# 71
Запис - мапис   Mr. Green Пак е пълно с изкушения!
Мариетка честит рожден ден на теб и сестричката ти. И двете да сте здрави, щастливи и с голям късмет. И само сладко вече, без горчилки happy bd baloni bdbaloni

От мен: наденичка с картофки

пържена таранка

салата от моркови със семенца
(сусам, ленено семе и белени семки)

И покрив по идея на Наталина

# 72
  • ВАРНА
Честит рожден ден, mari_eta!Да сте живи и здрави и ти и сестра ти!Разкошна и семла торта!
megansg прииска ми се да си гребна от супичката ти!
 у дома една салата

и ръжено-пшеничен хляб с 5 вида зърна и босилек

# 73
  • varna
леля Ог,възхищавам ти се на майсторлъка  bouquetМомичета,страхотни сте както винаги!

# 74

mari_eta, честит рожден ден на теб и сестричката ти, да сте живи и здрави, щастливи и големи късметлийки! Тортата е невероятно красива!  bouquet  chef

Леля Ог, всички о..,а...,и..., уау....и подобни възклицания са малко, искрени възхищения!  bouquet  chef

Тук пак пълно с вкусотии....... Crazy Heart Eyes Crazymegansg, налетях веднага на салатката с цвекло и на иланг-иланг на чудното хлебче! Heart Eyes   bouquet

От мен едни изварени сладки от типа на ушките. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт