Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 82-ра тема

• 158 301
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Лулу чудесни предложения!!Молето ми е едно от любимите неща от мексиканската кухня.

От мен спагети и боб на фурна.

# 47
Дона Ани мариновах го по рецепта на пеп-4о : http://pep-4o.blogspot.com/2010/12/blog-post_29.html с леки модификации според както дойде. Препоръчвам!
пеп-4о   bouquet

# 48
Anuck селския ти хляб е страхотен. Ето какво ще правя в събота, че чак тогава ще имам повече време.
Гуинет страхотен е сладкиша и свинското изглежда прекрасно. И аз от всички ще си открадна по някоя идея за седмици напред.
lst всичко изглежда чудесно, особено рулцата от тиквички - обожавам ги, скоро не съм ги правила, но ще ги направя и аз тези дни.
Селма - следващия ми сладкиш ще е медения, който си показала, невероятен е на вид - сигурно и на вкус.
Аелис - тортите и сладките - нямам думи да ги опиша.
И едно голямо браво на всички   bouquet  bouquet  bouquet

От снощи едни питчици със сиренце:

Аз набързо тази сутрин преди работа успях само едно мляко с ориз да спретна:

Ще се готви довечера  Simple Smile

# 49
Здравеийте, вълшебници, много е вкусно тук! verabel, viv-miv, yagodka, megansg, labrex, ditsan, Anuck, Тайна, Гуинет, marabu, MILADY, лулу, Pety, plamsy, големи вкусотии сте показали! Както винаги. Иланг-иланг, може ли да споделиш рецептата за индийския специалитет от миналата тема? Че още ми е пред очите!

След чудните хлебчета, които сте показали, хайде и аз в отбора! Grinning С едно пълнозърнесто хлебче Омега-3, в компанията на мезета:

# 50
Привет и от мен Hug
Мерси за новата тема,старата пак сте я изпълнили с много красоти и вкуснотии Hug

Леля Ог,вълшебни са ти тортите Heart Eyes
Анук, ммм хляб Heart Eyes
Всички сте чудесни Hug
Estell, беше ме питала много назад за млечния крем(извинявай за късникя отговор),разбивам 2 жълтъка с малко брашно(3-4 с,л,),малко захар и около 80гр.масло,това всичко слагам във врящо мляко като разбърквам постоянно(млякото е около .500мл)това е,после слагам в чашки,понякога слагам и бишкоти в крема и в хладилника Wink

МОже ли да ви помоля,скоро няколко от вас бяха правили лимонено сладко,да споделите рецепти.   bouquet

пускам снимка на маса,че поотделно ме мързи Embarassed,пиле със топено сирене,пълнени домати и краставички,ячна салата и пюре.Май като имам гости само това правя ,че е най-лесно Whistling
и една тортичка за рождения ден ан баба ми.То всъщност е проба за на щерката рождения ден,исках да пробвам да направя покритие,но както се вижда е пълен провал Sad.Не ми се получи тестото и си я поръсих със какао,само бялото ми се получи и него изрязох да фигурки,,,,
баничка
Спирам,че май прекалих със писане и снимки,но ще ме прощавате,по един път на тема май успявам вече само.

Лек ден на всички ви желая  bouquet

# 51
Привет момичета!!     Hug

Пепика , и аз благодаря за прекрасната тема!

Суха Мащерка – много кокетни сърчица!!
vanillla – зашеметяващи са наистина бонбоните ти!!
пеп-4o – щте ме подлудиш с твоите кремчета  Crazy!! Прекрасни сааа Simple Smile
Wink отмъквам си и крем карамелче от mari_etalst, Селма, иланг-иланг, verabel, Сладка Муцунка, yagodka, megansg, ditsan , labrex – много е вкусно при вас Wink не сте честнииииии  Simple Smile!!
Ле-лееее,  Леля Ог – нямащ милост Simple Smile всичко изглежда така прекрасно, а тирамисуто – просто нямам думи  Crazy
Venettanewsm81 това чудо със сирене крема изглежда УМОПОМРАЧИТЕЛНО вкусно!! 
t_ilieva – много готини тортички!!
marabu – мюслите ти ми грабнаха погледа Simple Smile, а бутчетата  Blush ума...
Г-жа Нервакова – страхотна закуска   bouquet
viv-miv – искам и аз  Blush парченце от тортата
Тайна – чудно пиленце!!
Anuck – невероятен е селският ти хляб
Гуинет – това свинско с патладжан и пармезан в бяло вино изглежда невероятно ароматно и вкусно, а като гледам Шоколадовия ти сладкиш с майонеза – се чудя защо аз още не съм го правила  smile3508 Къде му е рецептата, моля – адски е изкусителен!!
*MILADY* - и твоят усукан хляб изглежда фатално вкусен Simple Smile
лулу! – престъпно изкусително изглеждат тези тортили с ароматно свинско – бягам да гледам и записвам рецептата!!!
plamsy – питките ти всеки път са невероятни – искам и на мен някои да ми прави питчициииииии Wink ама всеки ден и като твоите...
Apr – идва му на човек невинно да си чупне от твоето пълнозърнесто хлебче Simple Smile

От мен - скромно - един лошо сниман, ама пък Wink вкусен Тиквеник с локум и орехи

Приятен ден на всички!!! 

# 52
  • ВАРНА
  Самосите ги правих общо взето по тази рецепта     http://www.receptite.com/recepta.php?r=8656
Соса ми бе от кисело мляко с чесън и домашна апетитка.Пуричките,които толкова се харесаха у дома,бяха от останалото ми за самосите тесто.

# 53
  • ГОре на черешата...
Момичета, почерпете се - днес аз и сестра ми помъдряваме с още една година.

И тъй като това не е просто торта, а торта с история, изтъкана от символика, повече може да прочетете и видите тук Рисувана вита торта "Сакура"

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 12:04 от mari_eta

# 54
Мариетаааааа  Hug честит рожден ден!!!! Много здраве щастие и любов ти желая!! И мноооого успешна година Simple Smile за теб и за сестра ти!!

Тортата е ИЗУМИТЕЛНА!!!

Отивам да чета за нея Simple Smile

Приятно изкарване на празника   bouquet

# 55
Здравейте момичета!!!
Както винаги темата е изпъстрена от вкусни ястия и красиви снимки - Поздравления за всички   bouquet Hug  bouquet
Поизпуснах ви аз вас и това е - и нова тема започнала, а аз съм понасъбрала снимчици от доста време, но не успявам да си ги покажа. Не ми върви на мен откъм техника тази година - в момента съм без компютър и вкъщи и в офиса и апарата ми изгоря и въобщеее, а сме и болни на всичкото отгоре  Cry
Ето ми нещицата и ще поразгледам малко от вашите снимки да се порадвам  Hug
Салатки и солена палачинкова торта:

Пържолки в зелев лист, Зеле с ориз и Спагети Карбонара:

Питка със сирене и Тутманика на Аелис

И една скромна тортичка за рождения ден на половинката:

извинявам се за дългия пост, приятен ден ви желая!!!
Не мога да не се поправя тъй като с Мариета сме писали едновремено:
Мила Мариета тортата е невероятна, както всичко което правиш, а след прочетеното в блога ти още повече започвам да се възхищавам на таланта ти - Желая ти само сладости от тук нататък, много щастие и безпроблемни години - Уникална си   bouquet Hug Heart Eyes

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 12:17 от vesi_nn

# 56
Да покажа и аз моя кейк с печена тиква! Simple Smile

# 57
mari_eta,честит рожден ден!Да си здрава,щастлива и винаги весела!  newsm44 newsm51

Тортата е разкошотия!  Hug

Бишкотиня,много хубав кейк!  Heart Eyes Има ли рецепта?  Simple Smile

# 58
mari_eta, newsm51 Честит рожден ден! Тортата и посланието и са страхотни!
vesi_nn, невероятни неща си приготвила!  bouquet

# 59
  • Някъде на път....

t_ilieva
как направи солените торти с палачинки или картофени блатове? Изглеждат чудесно!
Само отдолу и отгоре са с картофени блатове. Не са палачинкови.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт