ПЪРВИ клас - епизод 20

• 30 327
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
BirdsFlu,gabelas17,голям смях! hahaha hahaha
И аз завиждам за ските.Да не говорим,че моето морско чадо не може и да плува по вина на баща му.Все казва,че има време,щял да се научи,ама той вече ще стане на 8,а още не умее.Иначе ако го питаш Петьо се вярва,че може.Може,ама като ютия. Crazy

# 181
  • София
A m b e r   и аз се радвам, че спортистчето е добре! Никакви травми повече!

Момичета, прелиствайки правописния речник на БАН, се спрях на ДЖАФ И ДЖАФКАМ.
По-напред има и ДЖАВКАМ  Mr. Green Значи са дублетни.

Ето, че се ограмотих и аз  Laughing след питанката в миналия епизод.
Все още се допитвам и до хартиените носители. 

# 182
  • Русе
  Благодаря ви момичета.  Hug Вярвам,че колективната мисъл помага и нямаме сериозни щети  Simple Smile

В момента сме на вълна пластелин. След като си потърси в гугъла изображения на фигурки от пластелин се спря на една секс сценка моделирана от пластелин. Добре,че не видя нищо любопитно в нея и я отмина. Няма нищо безобидно вече.Затова неговия компютър е в нашата стая и е обърнат за да го виждам и аз по всяко време.

# 183
  • София
Момичета, някой случайно да може да ми препоръча детски хематолог Cry Единият ми юнак е с подути лимфни възли и съмнение за инфекциозна мононуклеоза Cry Извинявам се за спама, но нищо не намирам с търсачката и с Гугъла.

Сани е по-добре уж, няма спазми вече, но пък е с гнойна ангина. Ще пие АБ сега.

# 184
  • Бг-мама
Момичета, някой случайно да може да ми препоръча детски хематолог Cry Единият ми юнак е с подути лимфни възли и съмнение за инфекциозна мононуклеоза Cry Извинявам се за спама, но нищо не намирам с търсачката и с Гугъла.

Мога да препоръчам разкошна хематоложка за Пловдив , ако ви се идва няма да съжалявате.Ние сме я посещавали за същото нещо.

# 185
  • Русе
Танини,  споко, не е страшно. Ето малко инфо: http://www.doctorsbg.com/content/view/38/46/

Алекс бил боледувал от нея но я хванахме накрая. Една професорка от Александровска се усъмни и му пусна изследвания. Вече пиеше АБ. Мина и замина.

# 186

Танини, в Детско здраве на Ами Буе преглежда една доцентка, от известните имена е, но й забравих името Embarassed Обади им се, те ще ти кажат как се казва. И не се шашкай, не е нещо страшно. Ние с Мати сме го минали това. Първо иди при Джи Пи-то, пуснете изследвания за Ебщайн-Бар, и двата вида изследвания. Не се плащат от здравната каса, взима се кръв от вената. Обаче с направление ще можеш да отидеш в Детско здраве и ще имаш право на 3 безплатни прегледа. Обикновено се пие Изопринозин, но той е за деца над 5г. За вас най-вероятно ще е друго.

Намерих я - д-р Искра Христозова.

# 187
  • София
Момичета, случайно попаднах на първата ни тема.
Започната е през 2005 година! Може да ви е интересно да й хвърлите по един поглед. Тогава малчуганите са били едва двегодишни, а пък аз се учудих колко много от нас са писали още тогава в нея. Еееех, спомени.

# 188
  • Русе
  Ирина, много мило си се сетила. Тогава не съм била още в темата и въпреки това почетох с удоволствие. Като гледам децата не са си губили времето и са си хапвали и са растели. Светослав до 3 години ядеше само домашно кисело мляко - по кило на ден,попара,мляко с ориз, плодове и в този период беше 9 кг. От няколко седмици забелязвам раздвижване в храненето. В смиъл,че му идва на ума,че е гладен обед и вечер. Като резултат - едно кюфте и филия хляб. Повече не можел.

# 189
  • София
Здравейте!
Отдавна не съм влизала и какво да видя - първата ни тема - много мило ми стана. И какъв пълен отчет съм дала, не е истина  hahaha

Ние сега имаме сериозни проблеми с английския - Люби толкова се е уплашил от тази госпожа, че в понеделник преди часа повръщал, та ми се обадиха да си го прибера.
Днес има английски и цялото семейство снощи се включихме да го убеждаваме, че си знае, че си е написал всичко, да не се притеснява...и пак рева преди да заспи. Сега чакам на тръни до 4-тия час.

# 190
Добро утро на всички,
макар и слънчево, е много студено навън.
Моята ученичка е с температура тази сутрин и си остана вкъщи. Чухме се с госпожата рано-рано, че ще отсъстваме, имало още 5-6 деца от класа болнички.
Тъкмо приключихме с АБ миналата седмица, и сега отново се разболяваме.
Писна ми от тази зима, само боледуваме, едно след друго Sad
Натровихме детето с лекарства.

Amber ще му дойде апетита ,лека-полека ще започне да се храни повече.
Как сте днес, минава ли коляното?

Tanini как е твоя юнак?

Етиа май има непоносимост към госпожата Wink

# 191
  • Русе
  petia много неприятно. При вас има чудесен климат и много минерални басейни. Мислех,че хората в този район са много здрави. Ние всяка година обикаляхме Пирин и Рила по седмица две.

Светослав днес е на училище. Още е подуто коляното,но по малко и го понаболява като върви,обаче вчера едвам го удържах да не се премята и скача.Баща му направи нагледнен макет на коляното и врзките и се опита да му обясни какво се получава.

Етиа ,говори с госпожата. Забелязала ли е нещо да затруднява Люби и име ли някакви изисквания.Какво пишете по английски. При нас имат само по някоя буква да оцветят.

# 192
  • София
Обикновено се пие Изопринозин, но той е за деца над 5г. За вас най-вероятно ще е друго.

Изопринозин , може да се пие и от по малки деца, хапчето се разчупва на няколко части според кг.
Ходим при една частна лекарка, след като напуснах дж-пито, и от доста малки и двамата ли лекува с Изопринозин. Даже сега на моята приятелка детето е на 1,5г. и пиеше до скоро по 1/4 от хапчето 3 пъти на ден.
Аз съм супер доволна от тези хапчета , даже по схема се взимат и за имунната система.
Танини вие бързо да се оправяте  Hug
Отивам да чета първата тема и аз май не съм записана там , по късно се присъединих към групата.
Гледам Amber писала , че юнака и ял само кисело мляко, Митко беше същият малко преди да се роди Никол към 3 и половина остави шишето с млякото иначе изпиваше по 5-6-7 кофички за денонощие  ooooh!, не че сега повече яде ама  Tired

# 193
  • Русе
Гледам Amber писала , че юнака и ял само кисело мляко, Митко беше същият малко преди да се роди Никол към 3 и половина остави шишето с млякото иначе изпиваше по 5-6-7 кофички за денонощие  ooooh!, не че сега повече яде ама  Tired
    Точно така бяхме и ние. 2 буркана по 700 г домашно мляко на ден трябваше да подсигурявам в 2 биберона,които се сменяха постоянно. Единият като свърши да грабне другия.ходеше като надрусан. Ако някой посегнеше да му вземе млякото гледаше диво. Една моя приятелка успя да го убеди с театър, и да скрием бибероните,че ставаше неконтролируемо положението.

Момичета, не виждам Кламерчето.Какво стана с нея и грациозната и гимнастичка,която трябваше да се откаже от гимнастиката.

# 194
Добро утро,макар че на мен ми е криво-вчера Петьо е участвал в сбиване.Според него всички започнало безобидно,нали е влюбен,отишъл при изгората,която си бъбрила с още едно момиченце и ги питал"какво става,момичета",на което те отвърнали"не е твоя работа,Петре,махай се",той казал,че не иска да му казват Петре,а Петьо и едното го ритнало и му казало "една глупост". ConfusedВ този момент едно момченце му се присмяло,че момичетата го бият и го избутало в гръб,нашият отговорил на удара,намесило се и трето момченце,което шамаросало второто.Това ми казва,не знам колко е вярно,той никога не се признава на първо четене за виновен,но от случилото за сетен път си правя заключение,че това дете няма никакво самочувствие,много е чувствителен и все си мисли,че никой не го харесва.Казва,че не обича да му казват Петре,а госпожата от занималнята така се обръщала към него и децата също така започнали да му казват.Отдавна не иска да ходи на занималня,защото госпожата обичала само момиченцата и ги гушкала,а на някои деца само се карала.Другите госпожи много му харесват.
Етиа,много добре те разбирам. Confused
Иринка,аз също преглеждах тази първа темичка преди време и ми стана много мило да прочета за наборчетата в яслена възраст. Hug
Петя,много ми е мъчно,че пак сте болни.Нека бързо се оправи красавицата. Hug
Amber,аз също забелязах липсата на klamerche.Толкова съм пристрастена към тази темичка,че усещам липсата на всеки,който разреди писането в нея. Crazy
Честит рожден ден на РЕНИ!Здраве,щастие,късмет и сбъднати мечти!Весел празник!  bouquet

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 09:18 от deyzi

Общи условия

Активация на акаунт