ПЪРВИ клас - епизод 20

• 29 375
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
Дейзи, занесете го телефона при оператора, към който е и  ще го оправят за секунди. Моя мъж редовно ходи да отблокира телефона на дребния  Laughing Как не му омръзна...
А на телефона на Мони директно махнахме кода, за да ен стават такива гафове. Горкия, очукан е като войнишка манерка вече... а е само на няколко месеца.
Да ви споделя- вчера бях на фризьор. И понеже ако и двете деца са с мен, ще стане лудница в салона, оставих Мони вкъщи сам, а взех Светли с мен.
Заръчвам на Мони- и няма да пипаш печката, и няма  да отваряш на никого!
А той- да, знам, мамо, знам какво им се случва на 7-те козлета! Няма да отварям на никого!  Joy
След половин час се връщаме ние и аз да го проверя- звъня на звънеца ... отвътре ни вопъл, ни стон. Само чувам тв- то. По едно време се чува едно - ТУП! Домъкнал си нашия стол. А стола е масивен, тежък, не го е влачил, да не се чуе, а го носил. И гледа през шпионката кой е  hahaha

# 691
Тия деца са такива сладури, как им ги раждат главите, направо не знам, смея се като луда последните няколко страници на темата   Joy Joy Joy

Да са ни живи и здрави  Heart Eyes

Аз няма с какво да се похваля или оплача, текат си нещата в нормален ред, а и за съм малко по-ангажирана напоследък служебно, и само проверявам вечер тетрадките, подписвам се под всичките "Браво!" и "Отлично!", и после си играем. На релакс и забавление сме го ударили.

Сутрин си прави фреш от 2 грейпфрута и 1 портокал, вечер всички пием чай с ехинацея, мед и лимон... Това ни е "здравната" терапия, засега цялото семейство удържаме фронта.

# 692
  • При децата ми
Добро утро и от мен!
Марти също не е карал варицела, всъщност той нито един вид шарка не е карал. И те рисуват от началото на учебната година с водни бои.
При нас тази сутрин докато го водех на училище валеше дъжд, но докато стигнем и го обърна на сняг. Едни едри парцали заваляха... Crazy Гледам, че вече е побеляло тук -таме.
Марти имат да учат три песни за тържеството на буквите, дадоха им ги в петък, не ги знае още, но има доста време до тогава, ще ги научим. Днес сутринта госпожата ни беше с маска, както и още две деца от класа, да не се заразят от нея, щото още кашляла... Rolling Eyes
Лек ден от мен, че пак ме зове службата! Simple Smile

# 693
Hrispa браво на вашата госпожа, навреме е взела предпазни мерки Peace
При нас още не съм чула за очакваното тържество на буквите, но предполагам скоро ще ме уведоми ученичката.
Тя все забравя да ми каже нещо, или го казва ,но с голямо закъснение, в най-добрия случай е в послединя момент Wink

Тедка добре си го инструктирала твоя първокласник.
Добре ,поне че ти е отворил вратата Laughing

Deyzi големи приключения при вас Grinning
Моята дъщеря много си пази нещата, но само нейните. Моя телефон изобщо го няма за нищо, играе си с него, изпуска го, редовно му размества настройките.

# 694
Браво на Марти и Мони, сладури.  Hug

# 695
  • sofia
Пепи носи портмоне, което му виси на врата. Вътре носи ключа от шкафа в училище, 1-2 лв. на монети и купона за стола, ако ще остава да обядва. Редовно си забравя портмонето, но винаги си го намира. Обаче забелязвам, че последните два пъти си го намира, но без паричките вътре. Другите пъти всичко си е вътре, но напоследък явно първо се взимат паричките и тогава се предава на госпожата като намерена вещ. Викам си, много бързо се ориентираха децата какво се прави със забравено портмоне. Confused

# 696
Теди,голям сладур е този Мони! Heart EyesДобре,че те е познал след фризьора.Ако си записвах всички бисери по темата за новата ми прическа голям смях щеше да падне.
Иначе мобилният му е с отличен външен вид,без видими следи от изпускане.Теди,благодаря ти,ще изпратя таткото да се занимава с повредения апарат/като доближа офис на моб.оператор и ми призлява/.
Петя,и мен ме информират в повечето случаи в последния момент.Успокояващо ми действа фактът,че много рядко забравя да ми каже нещо,защото не обича да е неподготвен/макар и на последък да го дава по-лежерно/. Laughing
BirdsFlu,браво на наборчето за отличните оценки.По повод на фрешовете се сетих,че Петьо вчера накарал баща си да му купи краставици.Без да знам,че е изял една му дадох втора и докато си легна да спи мрънкаше за още.Сутринта пак искаше краставица.Представете си как му давам за закуска краставица с реплика:"Хапни,сине,малко нитрати за отскок.". ooooh!
Иначе ме кара всяка вечер да му правя чай с мед и лимон,но въпреки това след няколко глътки забравя да го пие.Няма шанс за това дете,прилича на майка си и това е. Crazy
мирта,къде му изчезва портмонето на адашчето,в класната стая ли?Петьо няколко пъти намира парички по коридора,в стаята,а веднъж в мое присъствие и в тоалетната на мивката и винаги ги предава на госпожата.Не мога да си представя,че едно толкова малко дете би присвоило.Да не ги вземат по-големите деца? Thinking

# 697
По повод на фрешовете се сетих,че Петьо вчера накарал баща си да му купи краставици.Без да знам,че е изял една му дадох втора и докато си легна да спи мрънкаше за още.Сутринта пак искаше краставица.Представете си как му давам за закуска краставица с реплика:"Хапни,сине,малко нитрати за отскок.". ooooh!

Голяма борба беше при нас заради тези краставици  ooooh! Синът ми е пристрастен към таратор, даже сам си го прави. Преди около два месеца решихме да спрем да купуваме временно краставици, поне докато не се изчерпят от пазара несметните количества внесени гадории.... Проведохме един куп лекции на тема сезонност, оранжерийно отглеждане, пестициди... Той една седмица мрънка, ние една седмица изнасяхме лекции... Както и да е, разбрахме се да не купуваме краставици, докато не им дойде сезонът за нормално градинско отглеждане. Доматите също спряхме преди около два месеца, но за тях страдам аз, а не той.

# 698
  • с/у ОколоМръсТното
И моят е пристрастен към Трататор (само каква дума съм измислила за таз студена супа  bowuu). И понеже само така консумира кисело мляко съм склонна да взема някоя БИО краставица, с надеждата, че не е нитратна, пестицидна и нам-си-ти-още каква  Sick

... иначе и ние сме в лоното на нормалното за 1-ви клас ежедневие. Само дето много ми е писнало нещо и се чудя в кой ден ще отпрашим на нейде (ски примерно).

# 699
За нитратите, сигурно си знаете, ама аз да кажа -  оставяйте плода или зеленчука накиснат във вода за час поне. Нитратите отиват във водата.
И да ви дам линче към едни любими книжки,които ги намерих на изгодна цена. И си поръчах липсващите от серията. Много съм хепи Simple Smile
http://www.azola.bg/avtor.php?av=6968&im=%C1%E8%E0%F2%F0%E8% … 20%CF%EE%F2%FA%F0

# 700
  • При децата ми
За нитратите, сигурно си знаете, ама аз да кажа -  оставяйте плода или зеленчука накиснат във вода за час поне. Нитратите отиват във водата.
И да ви дам линче към едни любими книжки,които ги намерих на изгодна цена. И си поръчах липсващите от серията. Много съм хепи Simple Smile
http://www.azola.bg/avtor.php?av=6968&im=%C1%E8%E0%F2%F0%E8% … 20%CF%EE%F2%FA%F0
Това за нитратите, не го знаех! Rolling Eyes Blush Ще го прилагам обаче редовно и дано да е така!
Марти също си пази телефона и не дава на сестра си да го пипа, ама тя пък само да го докопа..... CrazyКолко пъти вече набира леля си, Whistlingдобре, че с нея говори безплатно.

# 701
Теди,честита придобивка на младежите.Единствено за книги парите ми се виждат оправдани.Офисът ни е точно до "Хеликон" и често го посещавам.Миналата седмица взех на Петьо,че и на няколко близки дечица страхотни книжки с твърди корици за 5 и 7лв.Покупката ме направи много щастлива.А това зайче Питър си е тъкмо като за Петър.Благодаря,че сподели,но съм скарана с продажбите по интернет. Blush
За освобождаването на нитратите знам,ама кой ще ме чака да ги изкисна. ooooh!
BirdsFlu,и при нас стои така въпросът-за мен доматите,за него краставиците. Laughing

# 702
Колко теми сте коментирали и по всичките мога да взема отношение покрай това моето непослушно дете Mr. Green
Блокиран телефон - един брой, скоро свърши това геройство. Добре, че бяхме на гости в майка ми и тя като скочи да защитава внучето, за секунди измъкна  отнякъде апарат, че и с карта Grinning

На нас ни е последна седмица втора смяна и следващата вече ще сме на ранно ставане и нормален режим. В четвъртък пък ни очаква родителска среща, не сме имали такава от началото на декември, така че ще е добре да получим малко информация от кухнята.
И тържество подготвят, но учителката сподели, че има толкова много отсъстващи деца, че все не могат да си проведат репетициите. Иначе Таня си научи и шестте стихчета, в края на март ще са вълненията как ще се представи и пред публика Wink

# 703
Моят хубостник твърди, че тържеството е през май, а защо репетират сега тогава, питам аз. Може да не е разбрал. Ама все не засичам сутрин класната и съм в пълно неведение за всичко, защото той почти не разказва.
Телефона си го блокира и той веднъж и сега съм махнала изобщо ПИН-а, но, ако го загуби, е предупреден, че друг няма да види скоро. Баба щяла да му подари, като аз съм толкова зла  ooooh!

# 704
През март е празникът на буквите, а в края на май - този по случай завършването на учебната година. Или аз съм в грешка newsm78...

Общи условия

Активация на акаунт