ПЪРВИ клас - епизод 20

• 29 899
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
  Мъжът ми хвана варицела два дена преди сватбата ни. Не го спаси.  Twisted Evil Само го отложи.
Joy Joy

И моя мъж на дърти години кара варицелата, детето още не е, но се надявам да я изкара преди пуберитета.

# 676
DarkViolet,моята майка е жива и здрава,ама не е много ориентирана или паметта й изневерява,защото беше убедена ,че съм изкарала варицелата.Аз имам спомен,че съм карала шарка,но след като се опъпчих и ме втресе се оказа,че точно варицела не съм изкарала.
А горката ми леля изкара варицела на 43.Добре,че поне се случи след отлична почивка при мен на морето.Тя упорито твърдеше,че се е заразила във влака на връщане от морето. Laughing

# 677
  • sofia
Аз също изкарах варицела на дърти години и то доста тежко. Като си спомня колко лошо ми беше докато избият пъпките, а пък после къде ли нямах пъпки - просто на невероятни места, пък и толкова сърбяха. Sick
А Пепи я изкара в първа група точно с 4-5 пъпки и без никаква температура, супер леко.
Днес донесе две стихчета за тържеството на буквите. Ще бъде буквата "П", разбира се, и въпросителен знак. Обясни ми, че трябва да изработим корона за буквата. Тържеството ще е в края на март и аз се моля да устискам до тогава и още да съм 2 в 1, а след него вече да раждам. Искам да го видя на живо , а не на видео запис.

# 678
амбър верно ли отложихте сватбата....... married hahaha hahahaпожелавам бързо оздравяване на болните.то добре че децата лесно я карат тая варицела.моето я кара в градината с общо 11 пъпки а баща му не я беше карал и като я прихвана от мони .....цял месец мъки Sickгърбът му приличаше на опаковъчния найлон с малките балончета ,които се пукат Sick #Crazy-пъпка до пъпкаааа #Crazy

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 15:40 от rozali79

# 679
Дъщеря ми, изправена до хладилника, чете новините Shocked
"Днес Бойко Борисов беше на гости на Барак Обама в Китай. Там те двамата се разбраха, че няма да правят революция" Shocked

# 680
  • Русе
Дъщеря ми, изправена до хладилника, чете новините Shocked
"Днес Бойко Борисов беше на гости на Барак Обама в Китай. Там те двамата се разбраха, че няма да правят революция" Shocked

Вече си имаме e news maker. Знае ли човек. Само да не чуят в Китай. Joy

# 681
  • софия
Да Ви се похваля , че Габи на 19.02 пред Паметника на В.Левски даде интервю. Даже го излъчиха по новините на ВВТ. Беше много смешна , изпъна се като струна и изтърси нещо от рода  - Левски е най-големият герой на българините. Борил се за свободата.  Турците го обесили , защото бил страшен за тях. Редовно се мушка да говори като види камера. И иска  да става Ани Салич. Laughing  Миналият месец искаше да става рок- звезда.

# 682
  • София
gabelas17, важното е, че има цел в живота и я преследва.  Simple Smile

# 683
  • Русе
 gabelas, чудесно се е справила Габи. Ама нали и доктор щеше да става.   Simple Smile

То и ние се колебаем между акробат,рапър,доктор,строител,полицай.

# 684
  • Русе
Да почерпя че днес Алекс навърши 7 г., 7 м., и 7 дена  Heart Eyes

# 685
  • софия
gabelas17, важното е, че има цел в живота и я преследва.  Simple Smile
Тя всеки месец си сменя професията, за през деня де... Вечер ще си бъде рок-звезда. Това е ясно. .А пък с този почерк и интересите по касъплъка и микробите според мен си е почти готова за доктор. Joy, какво са там 20-на години учене.
   Ели - честито 777!!!

# 686
  • София
Ели, взех си. Simple Smile
Честити 3 седмици. Simple Smile

# 687
Добро утро ,
тази сутрин снегът ни изненада много приятно. Валеше на едри парцали, жалко че тук времето е меко и се топи много бързо.
Картината беше много красива, иначе сега е голяма киша навсякъде.
Дано не се е намокрила дъщерята, докато стигне до училище.
Днес ще рисуват за пръв път с водни боички. Вчера все пак навреме ми каза, че ще им трябват за днес, та тичах да купувам - взех на Фабер Кастел с четка, и неразливаща чашка, която струваше почти колкото боите Rolling Eyes
Ще видя довечера какво са сътворили  newsm78

# 688
Добро утро!
Първо похвалите,после ще се оплаквам. Crazy
Браво на Таня и Габи,успяха да разсмеят леля им Деси. LaughingДа са живи и здрави,големи чаровници и скука с тях няма. Heart EyesВярвам,че ще успеят да реализират мечтите си. Peace
Ели,да ви е честито събитието със седмиците! Hug
мирта,стискам палци бебока да проплаче след заветното тържество.Така и то ще има шанс да се наслади на батковото представяне и на положителни емоции. Hug
Стигнах до оплакването. ConfusedПетърчо си изпуснал мобилния в мивката,а за капак натискал ли натискал произволни ПИН-кодове и блокирал картата.Тъкмо скоро си мислех как въпреки,че е над материалното/ Rolling Eyes/все пак телефона го опази.Тази седмица ще има информационно затъмнение от случващото се по време на училищните занимания. Crossing Arms

# 689
Добро утро.  Heart Eyes
Нашите от началото на учебната година си рисуват с водни боички.  Hug
Браво на Таня и Габи.  Peace
deyzi, тези бели с телефоните и възрастните ги правят.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт