ПЪРВИ клас - епизод 20

• 29 901
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
Аз не съм писала много отдавна...
Надявам се, че всички сте здрави, че в класа на Таня отсъстват повече от половината деца. Госпожата каза, че преди епидемията и ваканцията било доста по-спокойно, та да ги пазим... Как се опазва такова чудо обаче, никой не споменава Mr. Green

# 661
  • София
Мойто си го чете Simple Smile ама пак е грозно. Редовете ги няма за нищо. Опитва се да пише без да си вдига ръката от листа и ги обикаля тези букви по 2-3 пъти.

Не зная в нашето училище дали още от руските времена е останало, но всички под строй трябва да пишат еднакво. И моето в опита си да им угоди... ми то аз като се опитам да пиша като тях и става страшно. Като добавим и скоростта, която уж някои гонят...
Има моменти, когато му разчитам само ако зная какво е написал, но той си го разчита. И си му е екстра, че ги карат да пишат бързо, защото вече всички са започнали да пишат грозно и неговото не личи толкова. Иначе той скорост има.

# 662
И от нашият клас отсъстват доста деца, 8 или 9 от 20, а пък сега ние добавихме и варицела за разкош Embarassed След около две седмици ще се броят шарените пилета, защото на Матей му избиха пъпките вчера. Хубавото е, че някои деца са боледували, но сигурно има и такива като моят син дето не са. Той я прихвана от по-малкото си братче.

# 663
Амбър, бързо оздравяване на Светльо.  Praynig
DarkViolet , леко да изкара Матей варицелата.  Praynig

# 664
И от нашият клас отсъстват доста деца, 8 или 9 от 20, а пък сега ние добавихме и варицела за разкош Embarassed След около две седмици ще се броят шарените пилета, защото на Матей му избиха пъпките вчера. Хубавото е, че някои деца са боледували, но сигурно има и такива като моят син дето не са. Той я прихвана от по-малкото си братче.

Леко изкарване  Praynig

# 665
  • Русе
   DarkViolet , леко изкарване. Може би знаеш за баните с овесен шампоан. Много облекчават.  

Имаме нов метод за учене на английски,писменно . Запалил се да си използва нови и интересни емотикони. За целта обаче се налага да изпише дума на англиийски,за да се появи жадуваната картинка. Хванал е тетрадката и пише английски думи. Да съм мислила такава игра,нямаше да се сетя. Само хвърлям по едно око да няма нещо нецензурно.

Дано утре да няма температура,че едвам го удържам да не ми хвърчи из стаята.Добре,че откри емотиконите.

Vivi, и аз наливам чайовете и ябълка също слагам.  Simple Smile Да разкажеш как е изкарал скиора.

# 666
  • София
Скиорът си изкарва много добре, доколкото разбирам от видяното на уеб-камерата.  Grinning

# 667
Скиорът си изкарва много добре, доколкото разбирам от видяното на уеб-камерата.  Grinning
Чудесно.  Peace Нека да се позабавлява на чист въздух.  Hug

# 668
Скиорът си изкарва много добре, доколкото разбирам от видяното на уеб-камерата.  Grinning
Чудесно.  Peace Нека да се позабавлява на чист въздух.  Hug

Peace
Amber,на твоето дете няма как да му е скучно,все си намира занимание,пък макар и да е болен.А Петьо все мрънка,че му е скучно. Confused
DarkViolet,ти карала ли си я варицелата?Аз я изкарах на 26,Петьо ме зарази.Изглежда леко се разминахме,защото нямам лоши спомени.Дано и при вас се размине леко! Praynig
Боже,пак изписахме темата!За което имам огромен принос.Що не казвате да се поспра и да не създавам работа?CrazyАко и децата пишеха колкото ние,цена нямаше да имат. Party

# 669
И моето дете не е карало варицела, хем имаха в градината, пусках я да ходи, за да се разболее - не стана номера.

# 670
  • софия
 Бързо възстановяване на Матей! Габи не е карала варицела. Ходила е на ясла и градина, по-малко , но достатъчно да си хване. Но, не. Почвам да се притеснявам, че ще си остане за дърти години.. Аз съм я карала 4-5 клас. Прескачах я и аз в градината. Много, много трудно изби. Сигурно генетично сме дебелокожи.

# 671
  • Русе
  Мъжът ми хвана варицела два дена преди сватбата ни. Не го спаси.  Twisted Evil Само го отложи.

# 672
  • Русе
Бързо оздравяване на болните наборчета  Praynig Hug
Поздравления за скиорчето на Виви и бъдещия Петьо Дянков/Бербатов/Ферхойген  Hug

Алекс пише що-годе грозно. Можеше и да е по-зле  Mr. Green И грешно. И варицела е карал в яслата. Оня ден едно съседче се опъпчи но малкото беше сополиво и това ми попречи да отидем да нагушкаме комшито  Crazy
Записах го за тест за дислекция. С абсолютно некомпетентното ми мнение имам някое съмнение и предпочитам да го тествам за мое успокоение. Искам да знам дали реално има някакъв проблем или е от разсеяност, завеяност, паралелния святили моята параноя  Mr. Green. После ще докладвам.

Утре имаме и РС.

# 673
  Мъжът ми хвана варицела два дена преди сватбата ни. Не го спаси.  Twisted Evil Само го отложи.

hahaha   hahaha   hahaha

# 674
Благодаря за благопожеланията! Hug
Ами аз не знам дали съм карала варицела. Мама почина преди 13г, а друг няма кой да помни. Бащите не ги търси за такива неща ooooh! Аз си мислех, че не съм карала, защото по принцип съм боледувала малко като дете. Обаче педиатърката на малките ми каза, че след като не съм се разболяла с големия (той я кара на 1г и 10м), значи съм я боледувала. Thinking Крис изкара много леко, с двайсеттина пъпки общо, с лека температура и сравнително лек сърбеж. Матей засега няма температура, но има малко повече пъпки от дребния, но все още има време да избият още Sick Зле му е, но намира сили да играе на плейстейшъна Laughing
Вече предупредихме в училище, а освен това се обадих на две от майките, които имат малки бебета, че да имат предвид, че децата са им контактни ако трабва да се слагат ваксини на бебенцата.

Общи условия

Активация на акаунт