Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 842
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Нефертити  Hug те времето няма да излекува тази непоносима болка по загубените ни рожби  Flowers Rose Flowers Roseза твоето ангелче нека почиват в мир всички ангелчета

# 121
 Как да помоля за прошка мойте ангелчета?...Дали не съгреших,дали не нося вина за тяхната и моята съдба?!..Мили мои ангелчета,мама ви моли за прошка..Тези дни сърцето ми е свито,през този месец започна преди година  да се срива всичко за мен и семейството ми...Много ми е тежко,плача безутешно и това ме кара да изпитвам вина и към малкото човече,което расте у мен и толкова много обичам...Дано е светло на душичките на нашите изгубени рожби...Flowers Rose Flowers Rose

# 122
......... Господ е прибрал още едно слънчево детенце, Валето ще остане завинаги на 2......почивай в мир, малко ангелче, дано сте добре там, заедно с толкова много малки душички, ЗАЩО ГОСПОДИ вземаш тези малки невинни душици, защо има толкова почернени мами........... плача с вас, мили майчета......... няма лек за тази болка Flowers Rose Flowers Rose
Нефертити  Hug

# 123
 Flowers Rose Flowers Roseза Валето
Ели  Hugте мила бъди силна заради малкото човече което расте в теб а нашите ангелчета са ни простили и са с нас сигурна съм  Hug Hug Hug те

# 124
  • на дъното
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose :rose:Nefertity,elisalou за вашите ангелчета Cry

# 125
Мили майчици,прегръщам Ви  Cry
За малките ангелчета, да е светло на душичките им Flowers Rose Flowers Rose

# 126
  • Варна
Нефертити, Ели, толкова ми е мъчно , че не намирам утешителни думи  Cry Cry Cry Cry Мога само да ви прегърна виртуално и да ви кажа, че не сте сами в болката си spoko
 Flowers Rose Flowers Rose - за вашите ангелчета

# 127
 Q-T ,Диди,Силви,Мими,Меган,момичета благодаря ви ,мили момичета!Изплашена съм и толкова тъжна-за съжаление всяка от нас познава тези чувства!
Искам да споделя с вас как се чувствам,защото единствено вие можете да ме разберета!Тази нощ беше кошмарна за мен-плаках часове,в главата ми беше пълен хаос..А 8-ми Март трябваше да е празник...Празника на Мама...Беше преди година,рано сутринта,с нетърпение се приготвях за ФМ и тръпнехме в очакване със съпругът ми да разберем пола на близнаците,които носех!Беше прекрасна сутрин-мека и спокойна,за всеобщо учудване прехвърчаха снежинки,което за брега на средиземноморието си е истинско събитие!Дойде дългоочакваният момент-най-прекрасният миг на света-лекарят каза ,че ще си имеме момиченца,които ще си приличат като две капки вода,но щастието трая само един единстван миг...Започнаха да се суетят,събреха се целият лекарски екип и в този момента запаочна да се срива света -откриха трансфузионният синдром и започнаха нашите мъки и страдания!Изпратиха ни по спешност в най-добрата специализирана болница в Барселона-навън вече беше снежна буря,хората казваха,че така не е имало последните 30 години...Беше 8-ми март и трябваше да е празник...На с,едващият ден в 8ч. бях в операционната зала-бяхме наясно с шансовете да спасим нашите бебки,молех се и вярвах,че всичко ще се оправи...и наистина беше така след операция продължила близо два часа всички изгледи бяха добри и за трите ни,трябваше само да чакаме -48 часа рисковия период на адаптация!И ние чакахме и се молехме двамата с мъжът ми и целия екип!Дори след като минаха 24 часа измислихме имена за нашите принцеси-Марта за по-мъничката,а другата щеше да носи името на лекарката,която ме оперира и на другата сутрин попитах как ѝ е малкото име-казваше се Елена!Беше мразовит и снежен ден,пътищата бяха затворени,студ беше сковал всичко!На следващият ден Елена нямаше сърдечна дейност,аз треперех цялата-бях сигурна че съм усетила точно мига ,в които е спряло да бие сърчицето ѝ-рано сутринта в 03.30ч.Плаках,срадах,крещях....и след два дни си забраних да страдам,заради малката Марта,която беше по-важна от всичко...А трябваше да е празник...Бог бе отредил друга съдба за нея-да отиде при сестичката си след като се роди,както всички казваха “перфектна"...а ние да страдаме до края на дните си!
 За вас мои малки момиченца,мама старда за вас и ви обича и някои ден ще ви прегърна!

Закриляйте малкото си братче и всички дечица,ангелчета мои Flowers Rose  Flowers Rose

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 12:50 от elisalou

# 128
  • Варна
 Cry Ели, миличка, нищо не мога да ти кажа в момента, освен че страдам заедно с теб.

# 129
Ели, smile3518 smile3518 имам една буца на гърлото ...Прегръщам те много,много силно Sad

# 130
Мила Ели плача заедно с тебе, просто незнам какво да кажа, освен прегръщам те силно!  newsm45 newsm45

За твоите малки дечица!  Flowers Rose Flowers Rose

# 131
  • Варна
Мила Ели, не мога да спра сълзите си..  Cry Cry Cry  Страдам заедно с теб..Нека си пожелаем дугата година на 8ми март да има кой да ни каже "Мамо".. Прегръщам те..
 Flowers Rose Flowers Rose - за Марта и Елена

# 132
Ели освен да те прегърна макар и виртуално нищо друго не мога прегръщам те силно и плача заедно с теб  Flowers Rose Flowers Roseза Марта и Елена

# 133
 И на мен 7 и 8 са много тежки дни ,голямата ми дъщеря претърпя злополука ,и никога няма да забравя този ден ,преживях го много тежко ,3 часа пред операционната бяха ужасни  Sad.
Ели много съжалявам за това което си преживяла . Flowers Rose Flowers Roseза твоите принцеси. Hug

# 134
 Благодаря ви,момичета Hug!Съгурна съм,че ще се справя,мъчно ми е че причинявам това на бебо!Има моменти като този,в които незнам как щях да се справя без вашата подкрепа!Обичам ви!Просто понякога ми се иска да не съм "силната жена",която ще се справи,а онази слбата и беззащитната...,а и имах нужда да споделя Cry
 За всички онези,които обичаме и никога няма да забравим и не са сред нас

Общи условия

Активация на акаунт