Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 845
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря ви мили майчета за подкрепата, която ми давате! Прегръщам ви силно!

# 151
Четри тъжни месеца без моето ангелче  Flowers Rose Flowers Roseспи спокойно вечния си сън мило дете мама винаги ще те помни и обича  Cry

# 152
mimi8406 за нашите семейства тази дата 21-ви е много черна, тъжим за нашите дечица и уви пишем във форума всеки месец, днес стават 6 месеца откак моето момче почина, а аз все повече се депресирам и много ми липсва, постоянно мисля за него и си го представям, а когато заспя често сънувам бебета, така се въртя в един кръг от който не мога да изляза.
Просто не е честно, Господ да отнема толкова желани и чакани деца, а да дарява там където не ги искат, колкото и грубо да звучи.
Моля се до август когато ще стане годинка, да имам лентичка като твоята отдолу, незнам друго какво би ми дало сила...

# 153
NIA.M  Hugмразя тази дата страшно много но наистина заради тази лентичка си струва да се живее и заради всички който ни обичат  Flowers Rose Flowers Rose за твоето момченце

# 154
За малките ангелчета Flowers Rose Flowers Rose
Мими,Ниа Hug Hug

# 155
За малките ангелчета Flowers Rose Flowers Rose
Мими,Ниа Hug Hug
Ниа от сърце ти желая лентичката която искаш ,и съм сигурна,че много скоро ще я имаш. Hug Praynig

# 156
Мили майчета, за вашите малки дечица  Flowers Rose Flowers Rose

Почивайте в мир, мили дечица!

# 157
  • Талант на 2012,2013 г.
Днес ми е мъчно, защото...вече 17 години сме без нашият голям син, който остана завинаги на 10 годинки. След броени часове ще отпътуваме за провинцията. Там, където най-много обичаше да бъде. Там е  и вечното му място. Обичаме те наше непорастнало дете...

Изтече и още година. Отмина.
Без тебе. Домът ни е пуст и боли.
Отминаха много дни маме...Откак си замина.
Не сме те забравили. Още скърбим.

Години на брой са седемнайсет вече.
Във всяка една теб те има при нас.
И знам, че си някъде много далече...
А всъщност и днес чувам тук твоят глас.

До нас си. Със нас си. И никой не може
за теб да изтрие спомена мил.

Отдавна на мене печат черен сложих.
Студеният дъжд не го е измил... Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 158
  • у дома
Карма  Hugте майчице!
за твоето момче  Flowers Rose Flowers Rose
да е светло на душата му...

# 159
Карма  Hug  Flowers Rose Flowers Roseза твоят син

# 160
Мила Карма за твоя малък син  Flowers Rose Flowers Rose

Преди три месеца ни напусна завинаги моето малко момченце. Много боли.  newsm45 newsm45

Почивай в мир, мило бебче! Никога няма да те забравим!  Flowers Rose Flowers Rose

# 161
  • гр. София
Днес ми е мъчно, защото приятелката ми, с която трябваше да бъдем бременни заедно, роди своето детенце. Навръх рождения ми ден. Този отгоре явно иска тотално да ме смачка. Чувствам се безумно нещастна, не спирам да плача. Cry Cry Cry Cry

# 162
Мила Зимна роза, тежко е да загубиш дете, бъди силна заради себе си и хората които те обичат. Прегръщам те силно!

# 163
# 164
Карма,  Cry Cry Cry.
Зимна роза, не се оставяй чуждото щастие да те натъжава и мачка.

Общи условия

Активация на акаунт