Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 872
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
Аз пък си мисля с тъга за едно от децата ми, които никога не получиха шанс да се родят, и което загубих на този ден преди 3 години, преди дори да съм узнала поне пола му.  Sad
Времето уж лекувало, ето, усмихвам се, казвам рутинни неща всеки ден, животът ми е напълно нормален, но от време на време идват мисли, които ми свиват сърцето.

С никого не разговарям с тези неща. И без това малко хора могат истински да разберат.

# 271
Мъчно ми е- за Роси, за нас за всичко което можеше да бъде , а не е, толкова ме боли, че още съществувам и нищо не мога да направя, поне да утеша съпруга ми и другият ми син да е щастлив......Къде си,мамо? Къде си Роси? Защо животът ни се преобърна така. Умирам от мъка, а още съм на тази земя, какво е това?!?

# 272
....защото днес е празник  ,а  душата ми страда ..... Sad

-за твоят имен ден Жорко....... Sad

# 273
  • Добрич
Рени, и аз така-днес е празник, имам рожден ден, а подготвям помен. Утре правим помен за моя Ачо-три години! Сърцето ми не знае дали е тук или е там, отвъд при него......
Животът, рутината , времето, земята продължават да си текат, да се въртят.....Аз как да сляза, как да спра, как да  премина от   другата страна......
....
Не знам отговора. Знам , че се опитвам да го намеря. Само понякога, както сега, черни гарвани замрачват умът ми и.......... .... но нищо не е в състояние да върне времето назад...... Остават ми спомените и гордостта , че съм имала такъв прекрасен син!

# 274
Рени  baloni за Жорко Cry
Mpetkova ,как болят спомените!!! Желая ти здраве и дано ти намериш отговора, въпреки ,че за себе си се опитвам да се убедя,че и да го намеря - какво от това-мъката ми няма да намалее.  Hug
Дано душичките на децата ни са спокойни и щастливи там. Ачко може би ще дойде при теб и ще те прегърне,javascript:void(0);javascript:void(0);За него

# 275
  Мъчно ми е защото,днес научих за още една мама,чиито бебеки са си отишли без време от този свят!За близначките на мама Есмичка  smile3518 smile3518Съболезнования  и кураж,мило мамче! Flowers Rose  Flowers Rose

Reni,за Жорко! Flowers Rose  Flowers Rose
mpetkova ,силно те прегръщам spoko

# 276
  • Добрич
Благодаря ти, миличка. Виждам, че и ти все още се луташ и обвиняваш...
Дано Роси и Ачко са на най-доброто място-до сърцето на бога

Благодаря и на теб elisalou!
Боли ме много че мамите като нас не свършват.....

# 277
mpetkova,  Cry за теб и Ачко.
Рени,  Hug.

# 278
  • гр. София
Днес трябваше да се роди бебето ми. Но така и не се случи.
Казват, така било писано. Искам да хвана този, дето ги пише тези неща и да го убия с голи ръце.
 Cry Cry Cry
Чувствам се заклана и закопана...

# 279
  • Варна
Зимна розаCry Cry Cry
И аз откачам, като чуя това "така било писано"...
Съжалявам много за твоето бебче, мила.. spoko

Flowers Rose Flowers Rose

# 280
  • на дъното
Зимна роза,mpetkova,elisalou,reni _805,miika,dgidgi,elisalou и всички други майки които не са малко smile3518за всички ангелчета

# 281
  • Талант на 2012,2013 г.
За всички изгубени ангелчета Cryмили майчици...

# 282
  • Варна
Зимна роза,  Hug

За Ачко

# 283
 Зимна роза,силна прегръдка от мен spoko!За твоето ангелче Flowers Rose Flowers Rose

Мили момичета,обичам ви и ви прегръщам всичките!Без вас не бих се справила! Hug Hug Hug

# 284
  • у дома
 за всички ангелчета  Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 16:08 от dgidgi

Общи условия

Активация на акаунт