Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 894
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Nikolina,  Hug

# 406
Днес ми е мъчно... като всеки друг ден от месец насам.
Днес се навърши точно месец откакто загубихме малкото си момченце, след като го чаках повече от 5 години.
Вече няколко седмици ви чета, намирайки частица от себе си във вашата болка.
Не съм същата и никога няма да бъда...
Мисълта за детенцето което трябваше да гушкам не ми дава покой...
Започнах работа още седмица и половина след кошмара в който се превърна живота ми, за да избягам от мислите който ме задушават непрестанно. С отварянето на очите ми сутрин и затварянето им вечер мислено преживявам момента в който ми казаха колко е зле сърчицето му, до момента в който лекарката дойде да ми каже че детенцето ми е починало. Въпросите ако, какво, защо, вероятно ще останат завинаги без отговор, но дали ще спра да си ги задавам??? Сега всеки ден преглъщам горчивите си сълзи и се моля детето ми да е на по-добро място.
Писна ми да чувам как трябва да се успокоя и че ще имам друго дете. НЕ ИСКАМ ДРУГО ДЕТЕ! Искам си малкото момченце... Ако не беше съпругът ми не знам как бих могла да събера частиците на разбитото ми сърце.
Знам че ще ме разберете... знам и че с времето ще свикна с болката...
Знам и че трябва някак да продължа напред... просто от това не ми става по-леко.
Момичета, мислено с вас и съпреживявам вашата болка.

# 407
  • Варна
neuteshima  Cry за момченцето ти Flowers RoseFlowers Rose
Все едно аз съм го писала този пост, а и повечето момичета ще си го помислят за себе си. Толкова еднакви чувства изпитваме... Всяка една мисъл, чувство... И аз останах без отговори и аз не исках друго дете - исках НЕЯ... само нея...
Радвам се, че мъжът ти е упора - така трябва да бъде... обичайте се, подкрепяте се, слънцето отново ще изгрее - ВЯРВАЙ  Hug
Много сила ти желая мила, винаги можеш да споделяш с нас.

# 408
Неутешима, искрено съжалявам!

# 409
  • Варна
Неутешима, съжалявам.  Hug Поплачи си, само това можеш да направиш сега. Понякога животът ни нанася удари, които сами се чудим как понасяме. Но няма как. Прегръщай любимите си хора, грижи се за себе си, изстрадай си мъката ден след ден и месец след месец. После слънцето лека-полека ще изгрее и отново ще има щастие в живота ти. Кураж дотогава!  Hug

# 410
Много съжалявам, мила, знам как боли.
Днес моят Каменчо щеше да има първия си имен ден, а вместо това цял ден сърцето ми се реже с нож.
Flowers Rose Flowers Rose за нашите ангелчета

# 411
Беа, Cry
За твоето момченце baloni за твоето ангелче  Flowers Rose Flowers Rose

# 412
  • Талант на 2012,2013 г.
Неутешима... Hug

Беа... Hug

За малкото ти момченце:

# 413
Неутешима,  Cry Hug
Беа,  Hug Hug.

# 414
Неутешима,Беа hug                                                                                                               За вашите момченца Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 415
  • гр. София
Неутешима,
Беа,

толкова ми се иска да ви кажа нещо утешително, но думите ми засядат на гърлото. Няма думи, които да носят утеха в такъв момент.

За душичките  Flowers Rose Flowers Rose

# 416
Беа, миличка  Hug

Благодаря ви момичета. Когато не плача ме обзема гняв от безсилието ми и започвам да се ровя из документите, да чета за диагнозата на детенцето в нета, сякаш търсейки уверение че наистина е нямало никакъв шанс. Лутам се из едни и същи въпроси отново и отново. Мъжа ми постоянно ми повтаря че няма смисъл да живея в миналото и да търся отговори които няма да получа, но аз не мога да се примиря. Протокола от аутопсията е излязал вчера. Съпругът ми е в ужас какви ще са резултатите, но аз имам нужда да знам, макар това вероятно да е просто следващият удар.

Прегръщам ви майчета  Hug

# 417
Каквото и да пише в протокола го четеш и забравяш!
Не бива да се връщаш постоянно назад и да се обвиняваш!
Дали е имало някакъв порок или е било абсолютно здраво, боли по един и същи начин.
За съжаление тези неща не зависят от нас и не можем да се преборим да спрат да се случват, а много ми се иска. Иска ми се да имам една вълшебна пръчица и да поправям грешките, които съдбата прави ...
Прегръщам те и се моля ангелчето ти да е на по - добро място ...  Praynig

# 418
мъчно ми е защото днес седейки на една пейка ,едно малко момченце,може би на годинка и половина ме гледаше с усмивка......опитах да отвърна с усмивка, но не успях......
 Cry

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 22:21 от lafarfalla

# 419
Желая ти от сърце скоро да отвръщаш с усмивка на своето детенце!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт