Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 839
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Днес и аз мисля за него.  Cry Мъничка, невинна душица... Бог да дава сили на родителите му!

Карма, много искрени и въздействащи слова!

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 11:52 от svetlana_78

# 91
Да почива в мир детенцето.  cry cry Flowers Rose Flowers Rose

Съболезнования на близките на малката невинна душа. Прегръщам Ви силно и кураж!

# 92
  • на дъното
 smile3518 smile3518 нямаме закони и някои "лекари"правят каквото си искат едни пият кафе а в друг случай си готвят просто нямам думи.Съболезнования на цялото семейство.Няма по голяма болка и наказание да надживееш детето си Cry

# 93
  • Разград
Днес ми е мъчно, защото никоя от нас няма да закачи мартеничка на детенцето си, аз и на двете и на батко. Моля се всички да са заедно горе и да им е леко. Дано има светъл и по-хубав свят за нашите близки. Аз закачих на дъщеричката си три мартенички - двете за нейните неживели батковци. И мисля да отида на църква и да запаля много свещички за всички дечица. Влизам вече рядко във форума, защото ми става много мъчно, но аз мисля всички Вас и тъгувам за Вашите дечица. Мир на праха им!  newsm17

# 94
Днеска една от бабите, там където работиме и двамата, даде на мъжа ми мартеничка за бебо, но тя милата не е знаела какво е станало с  нашето бебче! Мили майчета не знам какво да правя с мартеничката - да си я пазя ли, или да я занеса на гробчето му? А тя е толкова хубава - една усмихната звездичка.

# 95
Много ми е мъчно за това:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=480478.new#new  Cry
Дано е светло на мъничката изстрадала душичка!  Flowers Rose Flowers Rose

Марианка, каквото ти подсказва сърцето.   Hug

# 96
Боже, не мога да повярвам Cry Cry Надявах се ,че предаването Байландо е помогнало...

Бог да пази малката душичка Flowers Rose Flowers Rose

Марианка Hug Hug

# 97
  • у дома
доживях и това да прочета:
Е,поне пиша каквото мисля,а не лицемернича. И всички хора,които съм чула да изказват мнение по въпроса за този случай са казвали същото като мен. Бог си знае работата. И да,убедена съм,че има хора,които не бива да имат деца. Знам,че никога няма да си признаете,дори да мислите като мен,защото не е политически коректно,а и естествено в този форум подобно мнение не се котира. Хайде сега плюйте лекарите и прекарайте един приятен ден.  Peace

# 98
  • Варна
 Cry Толкова мъчно ми стана, като разбрах за малката Таня, тя вече е ангел, за който не изпитва болка, почивай в мир мило детенце Flowers RoseFlowers Rose
Толкова много деца умират... помогни ни Господи  Praynig

# 99
  • Талант на 2012,2013 г.
доживях и това да прочета:
Е,поне пиша каквото мисля,а не лицемернича. И всички хора,които съм чула да изказват мнение по въпроса за този случай са казвали същото като мен. Бог си знае работата. И да,убедена съм,че има хора,които не бива да имат деца. Знам,че никога няма да си признаете,дори да мислите като мен,защото не е политически коректно,а и естествено в този форум подобно мнение не се котира. Хайде сега плюйте лекарите и прекарайте един приятен ден.  Peace

Не се чуди. Хората са различни.Лошото е, че злобата властва почти навсякъде. Само не зная защо в цялата работа въпросната госпожа намесва и Бог. И откъде идва тази нейна убеденост в това, което пише? За мен за да напишеш нещо подобно, значи изобщо не можеш да мислиш, а пък да чувстваш - изобщо!
Не, няма да плюя лекарите, точно, когато тя едва ли не ми заповядва. Ще го правя, когато имам нуждата да го направя. И не. Не приемам пожеланието и за приятен ден. Такъв човек, който сам не знае точно за какво живее , не трябва да пожелава приятен ден на останалите хора. Просто, защото денят няма да е приятен... Ще бъде отровен.

Марианка, предполагам, че вече си решила какво да направиш с мартеничката... Аз бих я занесла на гробчето... Hug

# 100
Марианка и на мен ми подарих мартеничка и не човек който не знае какво се е случило а мой много близък но аз понеже няма къде да я занеса мисля да си я прибера в една кутия с всичко което е било наречено за моето ангелче а ти може да я занесеш на гробчето  Hugте

# 101
  • у дома
Още едно невинно дете напусна този свят...
Поклон пред пзметта на Таня!
Съболезнования на семейството и много сили!
пп мартеничката бих завързала на дърво,поне аз така правя всяка година.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 15:28 от dgidgi

# 102
  • Талант на 2012,2013 г.
За Таня...

# 103
Днес моето момченце щеше да стане на 7 месеца.
 Flowers Rose Flowers Rose за всички мили дечица, които вече са ангелчета.

# 104
Беа  Hugте мила  Flowers Rose Flowers Roseза твоето момченце

Общи условия

Активация на акаунт