Отговори
# 60
  • Сопот, Пловдив
Murry , както казват момичетата по-горе, със сигурност сте пораснали, на мен на 28-ми декември ми казаха около 600 грама, а на 26-ти януари - 1800 грама, явно в тези месеци вече бързо наддват.  Simple Smile

# 61
Murry не се тревожи за грамчетата, ние наддадохме двойно за един месец -  от 900 на 1600  Simple Smile

# 62
ДИДКА,  newsm51, ВЪЗХИЩАВАМ ТИ СЕ , ТЕМАТА Е ОФОРМЕНА НЕВЕРОЯТНО!!!

Аз докато се усетя вие момичета сте изписали 5 стр.   smile3556, а скоро няма да мога да ви чета, кога ще смогна  Rolling Eyes

# 63
Мирта и Meleean, благодаря за успокоението за животните  Hug Аз всъщност, като се замисля, май повече се притеснявам да не ми се изтормози зайчето...  Laughing

Може ли някой да ми прати паролата за албумчето?
Благодаря и хубава вечер на всички! Hug

# 64
Здравейте отново в новата страхотна темичка!!!
Макар че деня ми започна ужасно, имам добра новина-браво, момичета, 1:0 за вас!!!
Направо не ми се вярва, че човек може да влезе в тоалетната,да си свърши работата и да излезе след 5 мин.като бял човек.
Явно комбинацията от съвети и медикаменти най-накрая проработи успешно.Днес няма да има задник в леген със смрадлика.
Искрено благодаря на всички отзиви и за сега ще продължавам с комбинация от всички оръжия-на война като на война!
Аз имах котка, която много обичах,и занесох на Монтана при свекито на двора, и тя избяга някъде...Много ми е мъчно за нея, и сега съжалявам, ама нали заради бебето...

# 65
Много хубава темичка Диди   bouquetпоздравления .
Купа честит ти рожденик ,много да те радва и слуша .
Мони ,малкото Бо е много сладък ,да е жив и здрав ,лека полека все по добре ще става ,и най накрая ще си е у дома при мама ,тати и двете каки. Hug Heart Eyes
Нека само хубави да си носим една друга.  Hug

# 66
леле леле леле много бързо пишете. само се разпиша

# 67
  • Sofia
Хайде и аз в новата темичка! Толкова е романтична! Поздравления, Диди!

При мен нищо ново- долекувам се тези дни с витамин ц и цитросепт и чакам да стана по-добре. Simple Smile После ще се върна за 5-6 дена на работа и хайдеее в майчинство да си мътя на спокойствие! Simple SmileSimple Smile

Нека се заредим с любовно и романтично настроение и темичката да премине без никакви проблеми!

Мони, много се радвам за Борис! Дано наддава бързо и скоро да си го гушнеш у вас! Много моля за паролата за албумчето, все забавям, а искам да се порадвам на снимчици на дрешки и бебок Simple Smile

# 68
За грамчетата на бебоците мога да кажа, че на последната консултация първоначално бебка излезе 1700 гр. Това обаче означаваше 300 грама отгоре за 6 дни. След това лекарката дълго и гони крачето, за да го премери и ми обясни, че така се получават по- точни резултати за теглото и малката излезе около 1600 гр. Явно няма абсолютна точност.Но въпреки това е доста едра и за това в понеделник-14 февруари, вместо с вино ще се наливам с други работи, защото ще ме изследва за диабет  Sad

# 69
Дидкаааа страхотна е темичката!Мноооого романтична  Heart Eyes

Мониии ама толкова е сладко адашчето!Изяждам гоооо!  bouquet

Наталка Фитолор можеш да смучиш и да пръскаш Тантум верде(до 2-3пъти дневно по една доза).Редувай ги с Прополките.Дълбока гаргара с 10-15 капки Сандрин в 100мл вода дезинфекцира устната кухина и също действа добре(и за възпалени и кървящи венци има прекнасен ефект)!Дано ти помогнат тези неща!

Добре дошли на новите майчета!Леко бременеене!

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 19:03 от petia47

# 70
ЗДравейте мами и от мен Simple Smile
Диди страхотна тема   bouquet поздравления  newsm74
Мадлен за тези колички нищо не мога да кажа , но от наблюденията които имам ми се струват много нестабилни.Центъра на тежестта е изнесен много високо и не знам в нашите дупки  Rolling Eyes Аз съм се спряла на две други неща , но не знам коя да е.По скоро са три Simple Smile едното е http://family-bg.com/prX_4574.htm, другото е http://family-bg.com/prX_3332.htm но цената не е тази, видях я на 669 във Хиполенд със всичко плус седалка за второ дете и всичко останало и http://www.mutsy.nl/products/transporter/options.на тази последната цената със всичко е 1100 лева.Зимен летен коши кош за кола.И чесно казано много се двоумя коя да е.Ще видим.
За килограмите на бебчо ние сме на 1550 грама.не знам даи е много или е малко , но нищо не ми каза за това лекарката.Мен друго ме притесни много.Тъпа лекарка ми изкара акъла-почна да ме пита дали сме правили изследвания на синдром на даун и гледа сърцето на бебка 4 пъти.Питам я какво има, има ли някакъв проблем , а тя не няма и ми прави 4 неща - 4д, доплер и още 2 някакви изследвания които не ги знам какви бяха , ама не ги беше правила до сега и в крайна сметка ми каза отиваш и правиш ехокардиограма на сърцето на плода при д-р Шивачев в Дева Мария.Отидох да плащам и ми настръхна козината-150 лв и нищо не ми каза.И сега в неделя 13.02 съм при Шивачев за още 150 лв и дано ми кажат има ли нещо или няма.А въпросната лекарка е д-р Калчева в Бургас.До сега бях чувала много добри неща за нея, но моя много близка приятелка , която не бях виждала от доста време , която има момиченце на 6 месеца ми обясни , че точно тя е обиркала дъщеря й.Казала й е, че няма никакъв проблем със сърцето на малката , а тя се роди със проблеми много сериозни на сърцето и на 48 часа бебе ходиха в София и правиха сериозна операция.И сега много съм се притеснила и не знам какво да правя.Чакам със свито сърце да видя какво ще ми каже кардиолога.МОля ви кажете какво знаете за въпросните лекари и някоя от вас имала ли е проблеми с тях.Утре ще се постарая да сканирам снимките които направи на видеозона на малката и да ги кача тук да ги видите.Аз не виждам нищо различно от всеки път, но  newsm17 Дано всичко е наред.Очаквам да видя какво ще ми кажете с нетърпение.

# 71
  • Варна
Ау, че сърцата тема, разнежих се, Диде! Heart Eyes

lady1, бях се настроила за секцио заради разни особености на таза и на матката ми според ехографиста на ФМ, но доки не е много съгласен с него... newsm78 Освен това плацентата до скоро запушваше родовия канал и не очакваха вече да се вдигне и казваха, че заради формата на матката по-добре било май да не се обръща бебо (беше си седалищно досега). Предната седмица обаче се оказа, че бебо е главично, плацентата не запушва уж вече нищо, а за таза - към 9-ти месец ще стане ясно положението спрямо и размерите на бебо...Та така  Rolling Eyes

И тук да заплюя Бо, да не му е уроки, все така радост и вълнения да носи, ама вече вкъщи! Hug

# 72
Вида за спортните колички съм чувала че не са практични (неудобни за стълби или ескалатори) и са главно за спортни мами, които искат да се вземат дневната доза джогинг и с бебчето, повечето имат и спирачка което евентуално ще ти е полезно ако развиеш висока скорост тичайки  Simple Smile.
що се отнася до втората в магазините ме съветваха да гледам колички с по-големи и по възможност единични колела. при двойните колела, изтъкнаха като проблем че се набиват камъчета и други боклуци помежду им което увеличава риска за повреди, а гаранцията на повечето колела е за съжаление само 6 месеца.
според мен най-подходяща за градско ползване от трите е Mutsy,  доста е лека само 11 кг., което също си е предимство. Успех с мисленето, никак не е лесно, важно решение си е Simple Smile

# 73
Здравейте и в новата тема, която е просто прекрасна!
Благодарности и поздравления за майсторката! Wink
Борис е прекрасен и тоооолкова мъничък! Дано скоро се гушка повече с мама и започне да цока като змейче!
Днес беше чудесен ден и така ми се излизаше, но пусто не смея много да шавам, че контракциите веднага се учестяват и усилват. Но това  да ми е проблема...ще се разхождаме след април!
Нашия батко непрекъснато прегръща и цеелува корема и ме поучава да не му се карам като прави бели, че плаша бебето. Simple Smile

# 74
Да се запиша и аз, че много бързо пишете  Grinning Мони, честито ви бебе и бързо да наддава, за да го гушкате скоро вкъщи. Ако може някой да ми изпрати на лс кода на албумчето.
Аз съм на шопинг вълна и започнах да купувам неща за бебчо. Взехме кошара за спане и игра на две нива на Бертони, и временно ще сме с нея докато направим детската стая.
В четвъртък съм на преглед и нямам търпение. Надявам се всичко да е наред, ще пиша как е минало.
До скоро от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт