Отговори
# 75
Много хубава темичка, много бързо от една в друга се минава, ама и все по - бързо ще става като си останем всички вкъщи Simple Smile

Мони, много е сладък малкия и е толкова мъничък Simple Smile Супер че си успяла и да го гушнеш, дано скоро и в къщи да си го вземете.

Относно зодиите ние сме - аз Близнак, ММ Водолей, но много ще се радвам малкия да е Овен. За мъж ми се вижда добра зодия, ама и телец да е няма да страдам. Живо и здраво пък когато тогава.
Ние в четвъртък бяхме на ФМ и с малкия всичко е наред. Обърнал се е с главата надолу и вече е цели 1500 грама. На мен доктора ми каза, че за да родя нормално най - много трябва да е 2900 - 3000. Ще видим още колко ще порасне.
Мислех си днес и нещо друго да пиша, ама в последно време много забравям , толкова съм разсеяна, че думи нямам. А работя с цифри и е малко кофти. Добре, че само още няколко седмици...

# 76
Нашия мъж миналата седмица в четвъртък беше 1070 грама.  Shocked Като гледам - май е най - малък от всички на килца... по колко трябва да качва на седмица?

Според изчисленията на доктора /ама бебока върви по- малък с една седмица/ вече трябва да сме края на 30, началото на 31 седмица ..

# 77
Привет, отново страхотна темичка. Поздравления Simple Smile

Искам да попитам майчетата от БУргас дали ще ходят на Дните на отворените врати в МБАЛ Бс и във Ветрен?

Аз няма да ходя със сигурност, понеже просто ако говорим за условия не може и да се сравняват двете. Била съм и в двете на свиждане. Дори и след ремонта базата в МБАЛ си остава стара, а аз искам да се чувствам добре поне в периода на престоя си в болницата Simple Smile

Вида -много съжалявам, че така са те размотавали, но още преди време някой беше попитал за Калчева и бяхме изказали мнение, че в Бургас действително няма специалисти, които да извършват фетална морфология, но както и да е сега това не е важно. Искрено се надявам всичко с бебо да е наред и тази жена да е сбъркала, както в доста от случаите прави. Според мен отиди на преглед при д-р Шивачев (не го познавам като специалист) но и при най малкото съмнение от негова страна изобщо не се занимавай с тукашните лекари ами си грабвай шапката и отивай в София. Това е моя съвет.Ще стискам палци всичко да е наред  Hug

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 22:44 от Nikol298

# 78
Здравейте... не съм ви чела цели 2 теми Blush aма да се запиша в тази поне. Другата седмица съм на консултация, тогава ще се отчета по подробно. Иначе се чувствам добре, като за осми месец. Толкова бързо минават дните и месеците!

# 79
може ли да помоля за паролата на албума?   bouquet

# 80
  • España (Плевен)
Диди Страхотна е темичката.    bouquet  Браво..
kupa Честит ти рожденник.  nbirthday  Много късмет и семейно щастие. Много да ви глези.

# 81
Кажете нещо за гърло, много ме боли вече цяла седмица, пия Цитросепт, смуча Прополки, наливам се с чай, но няма ефект...направо вече не се търпи Sad
На мен Прополките много ми помагат... но ако не си пробвала питай за Инфлуцид - препоръчва се за бременни, по време на грипав сезон. Майка ми е фармацевт, тя ми го препоръча. А когато отидох да си го взема от аптеката реагираха много положително, даже по него познаха че съм бременна... Simple Smile

# 82
  • София
Изпуснах предната тема в залисиите си. Но .....в тази ще се включа.

Първо честито на Мони и много, много здраве и щастие с новия член на семейството. Надявам се, че всичко е наред и се гледат вече вкъщи.

Иначе, аз съм добре. Напредвам в 8-мия месец и се подготвям все по-усилено, че време не остана. Утре съм на преглед и ще докладвам повече.

# 83
Разписвам се и аз в новата тема. Много старание и любов има в нея. Браво Диди!   bouquet
Пу, пу да не са му уроки на Бобко, много е сладък.
От миналата седмица съм си в къщи и уж чета по-често и пак кога успяхте толкова много да изпишете ?
Купа, честит ти рожденник, да ти е жив и здрав, да те слуша и да те глези.
Вида, стискам ти палци да останеш само със стряскането. Всичко ще е наред.   
Хубава вечер на всички  Hug

# 84
Привет и от мен мами,
да се запиша и аз в новата/прекрасна темичка/.
Мони бебчо е много готин,дано скоро да  го изпишат и да си го гушкаш в къщи.
dru4ka беше ми питала дали съм ходила на оглед в някоя болница,още не съм но чух добри отзиви за някои и разглеждах сайтовете им.Тази на която съм се спряла се записва 1 месец преди термина и тогава ще я разгледаме с мъжо.За клизмата още нищо не знам по въпроса,правят ли я тук или не?
Ох как ще се оправям в болницата ,като не знам много пустият му немски.Само две нива съм минала,ама това си е нищо.
madlen видях  че си в Германия,ще се радвам да ми драснеш два три реда на лични
В сряда съм на консултация и много искам да видя бебо колко е пораснал.Не мога да спя от него,такива ритници отнасям Laughing

# 85
Вида,аз също ходих при др.Шивачев и мога да ти кажа че е голям специалист.Моето дете се роди със сърдечен проблем и с докторът се познаваме много добре.Сега също ходих на ФЕ за да съм сигурна че няма проблем на сърчицето.Пожелавам ти всичко да е наред,но бъди сигурна че си в добри ръце.Тук във Варна той преглежда в един детски център и цената е 40лв..Какви са тези цени при вас?Още веднъж ти пожелавам всичко да е наред Hug Hug Hug

# 86
Неви не се стряскай,че и аз не знам как ще се оправям тук с холандския Crazy, по две деца сме родили,все някак ще ги преборим тия болници #2gunfire.а и моя мъж със сигурност ще е с мен.той и на консултации идва,тук не е прието жената сама да бременее и ражда,като у нас.аз мисля тази седмица да си запиша среща и да я видя болницата,която съм си избрала.ще докладвам после.и мен много ме стяга под лъжичката колко бързо се изнизва времето #Crazy.почти не остана ooooh!

# 87
Вида, съжалявам, че така са те стреснали.Искрено вярвам, че лекарката се презастрахова и няма да има проблем и всичко с бебето ще  е наред!

# 88
Според изчисленията на доктора /ама бебока върви по- малък с една седмица/ вече трябва да сме края на 30, началото на 31 седмица ..
А според датата на термина си точно първи ден на 30 седмица(завършена 29),както пише в линийката ти, в подписа!Тоест бебето си върви съвсем по размерите за седмицата,в която си! Wink

# 89
  • София
Здравейте коремчета  Hug
да се запиша и аз в новата темичка, която както винаги е супер. Дидка поздравления   bouquet  bouquet
Ние днес се възползвахме от хубавото време и цял ден бяхме навън, направо супер.
Капарирахме си легълцето http://www.visvitalisbg.com/store/product.php?ProductID=380 средата на март ще ни го докарат, че се оказа, че в бяло няма никъде налично, а и при доставка първо се изчерпва  Crazy
Някой беше споменал, че в Хиполенд има промоция на кокосови матрачета, знаете ли дали все още е актуална? В магазина ни предложиха латексов матрак, бил по добър от кокосовия, а пък аз съм чувала, че кокоса бил най-добре  newsm78 Какво е вашето мнение?

Общи условия

Активация на акаунт