Отговори
# 90
Здравейте и от мен!!! Да се запиша, докато и тази тема не се изчерпи!!!
Много е хубава и сърцата тази темичка, чак се разчуствах (ние на празнуваме св. Валентин) та затова Simple Smile.
Днес се скапах, бачкам в къщи едно проектче и направо ми взе акъла. Мисля, да си поработвам частно, тъкмо да не загубвам форма, че май кризата в строителството няма да отмине скоро.
С бебчо сме добре, ние доста по на пазарувахме, ама като ми остане време ще кача снимки да ви покажа дрешките. Харесах си едно плетено чувалче и с малки корекции го изпратих на моята мила баба да ми оплете подобно за бебчо. Не знам тук как да кача снимката да и покажа Simple Smile
Хайде лека нощ от мен, ММ вече похърква лекичко!!!

# 91
Цоп и аз в новата ни темичка...Диди, много е валентинска Joy

Днес и вчера времето е страхотно и бяхме доста навън..аз обаче забелязвам, че кръстът ми доста се натоварва вече и се запъхтявам по-често, ама това не ме спира да се движа Peace

Вида, аз ходя при Калчева и наистина си мисля, че може би просто се презастрахова...Тя ли ти е следящ АГ или инцидентно си отишла при нея? Вярвам, че ще се разминеш само със стреса. Ако пък нещо те съмнява, отивай в Сф.

За гърло съм чувала за зрънце пипер под езика през нощта, компрес с извара, гаргара с лимон+сода+мед  Peace

В Кауфланд днес видях бодита с къс ръкав(3бр.) за 10лв и някакви плюшени гащеризончета..

Мони, много се радвам и се моля скоро да си прибереш бебчето у вас Hug

# 92
  • Русе
Добра вечер и от мен  Hug
Диди, чудесна темичка поздравления  Heart Eyes
Мони , радвам се че за извадили Боцко от кувиоз (моят племеник се казва  Борис и галено му викаме Боцко  Mr. Green), дано по скоро си го приберете във вас  Hug
Купа, да ти е жив и здрав мъжа много щастие ви желая   bouquet
@nni, латексовите са хубави , но капризни и най-вече дишащи матраци...тоест трябва да е с подматрачна рамка легълцето, а не с цяло дъно иначе мухлясват.

# 93
  • Пловдив
Диди, браво за Валентинската темичка! Дано успея да се настроя и аз, че засега не ми се отдава - май ще празнуваме Трифон зарезан тази година (аз сигурно с червен сок вместо вино  hahaha)...
kupa - да ти е честит рожденика, весело изкарване на празника!!!   bouquet
Мони - чудесни новини, браво на Борис (дотук само оправдава името, което сте му избрали  Wink )!
От тук нататък как ще можеш да го виждаш - щом е извън кувиоза не може ли по-често, сигурно и на гърда може да го сложиш ако има сили за това, питала ли си (може да спестиш някое цедене, а и да имаш още един повод да го погушкаш по-дълго) ?!?   Сничките са чудесни - пораснал ми изглежда за няколкото дни от раждането, все така да расте душицата!!! Hug
lady1 - да, половината от списъка го взех от сайта на Окръжна, другата е според потребностите ми при предишното раждане  Peace
bvl - стискам палци за 14ти всичко да е фалшива тревога  Praynig, ще видиш как ще празнувате след това с усмивка вечерта!!!  Party
Вида - стискам палци и на теб, но за съжаление нямам никакво инфо по въпроса !

# 94
Е най -накрая да се запиша и аз в новата тема. За зодиите ММ е дева а аз водолей бебо ще е или риби или овен аз лично предпочитам овен , но ще видим не се знае кога ще тръгне да излиза. Момичета искам да попитам ако си пусна платена отпуска ще ми се намали ли майчинството понеже за 5 дни не ми достигат болничните?

# 95
  • София
Здравейте коремчета  Hug
Добре дошли на madlene и karzz бременейте си със здраве с нас до април.
LadyDiDi супер си се справила с направята на новата темичка.   bouquet
Ей Мони ама твоят юнак даже си личи, че е пораснал...много е сладък, дано наддаде достатъчно скоро и да се гушкате в къщи.
Хм ... да се присъединя и аз към прайда  Laughing , че в предната тема докато се разпиша и тя свърши .... Laughing Аз, моята половинка и котанчо сме лъвове  Mr. Green ....дали бебка ще е овне или телче незнам кога ще реши да се появи...., но в каквато и зодия да се роди се надявам да се погаждаме... Сестра ми е телец, имам и приятели телци...но овни нямам близки хора и то точно за това може и овне да се появи..., но ще видим живот и здраве.
Много нямам възможност да се отчитам, но гледам да ви наваксвам с четенето... за сега все още ходя на работа, че имам доста работи да си свърша преди да изляза по майчинство...вече започва дами тежи честно казано, но мисля да издържа още месец.
Околи мен няма нещо ново, в петък съм на ЖК, а другият петък съм на 3-та ФМ, та тогава ще има отчет от мен.
Много ми е трудно спането нощем, ако се събудя после много трудно пак заспивам и ....почти не спя през нощта. През деня докато седя на работа ме боли от дясно под ребрата и естествено опашката.

Нещо ново... а поръчахме си едни шкафчета които ще раположим по стената, които ще са гардероба на бебка, тъй като нямаме място за скринове и други мебели да сложим на земята. Надявам се скоро да дойдат, да няма изненади, и да са такива каквито си ги представяме.

Някоя мама беше питала за раждане във 2-ра градска в миналата тема... съжалявам изгубих края, но аз мисля да раждам там без уговорки и избор на екип и другият месец живот и здраве ще посетя едни отворени врати, да видя как е ситуацията там.

# 96
  • София
Момичета искам да попитам ако си пусна платена отпуска ще ми се намали ли майчинството понеже за 5 дни не ми достигат болничните?
Не , няма да ти се намали майчинството, спокойно си я пускай  Peace

# 97
За бургазлийките Simple Smile - писах в темата за срещи, ако искате да си направим една в началото на март месец - първата седмица примерно. Нека да видим кой кога му е убодно Simple Smile

# 98
Страхотна тема!!!!  Hug

# 99
Здравейте мили мами! Да се разпиша и аз в новата темичка!
Диди страхотна е, много романтична!
Мони честито изписване (малко със закъснение) и дано Борис скоро да си е при вас! Да си го гушкате постоянно!
Аз днес бях на ЖК, при нас всичко е наред.
Някоя софийска мама не е ли решила да ражда в ОК болница? Бихте ли ми препоръчали някои лекар там?
Хайде лека нощ от мен и дано да можем да се наспим! Hug Hug Hug

# 100
много бонбонеста тема си имаме , много е красива , а красавиците в нея пишат като ...
нали сме голям отбор , много обич е имало това лято , много нещо
отивам да ви чета , да разбера на къде вървят вълненията на априлските мами

да се похваля , взех си днес болничния , и хоп - сгрешен , та утре ще ходя да се разправям

# 101
  • Къде ли не...
Хайде и аз да се запиша и да кажа на Диди, че темичката е страхотна! Не знам вие как ще празнувате Св.Валентин, но моят мъж предпочете да сме си вкъщи, защото така му било най-хубаво...Ще измислим нещо, но със сигурност празникът ни ще е специален, заради малкото същество. Вие мислили ли сте някакви изненади за половниките си, че се чудя newsm78
Иначе ние сме добре, растем и дебелеем-вече съм качила 10 кила, ама после ще се свалят няма как.
@nni, и ние си харесахме почти същото бяло легълце с шарени цветенца дръжки и го поръчахме, а след 10 дни ще е готово.Много е сладурско  PeaceНашето си върви с матрак http://www.dizainbaby.com/bg/lady.php
За размерите-надявам се знаете, че са много относителни.Чувала съм случаи с килограм разлика от показанията на УЗ след раждането на бебето.Не вярвам много, много.
Мони, браво на Борката!Бързо да наддава и да си го взимате вкъщи Heart Eyes
Вида, надявам се всичко на прегледа да е наред   Hug

Това е засега от мен Simple Smile До скоро!

# 102
  • Plovdiv - Thessaloniki
Диди - МЕРСИ МНОГО ЗА НЕЖНАТА ТЕМИЧКА! Hug
Мони, Борис е много сладък и мъничък, дано наддаде и си го вземете скоро вкъщи.
Вида - дано да е наред всичко с бебчето!
kupa -честит ти рожденник!
Да се отчета и аз - момъкът е близо 1500 гр, главата му е долу вляво и затова ме боли там, натиска мъника. Пак ще пусна изсладване на урина, че миналият път имаше следи от белтък в урината, което е показател за проблем с бъбреците и за преждевременно раждане, доки каза да не ям изобщо солено, как ще стане това, трудно ще се готви без сол, ММ ще трябва да свиква с безсолни манджи  Thinking
Св. Валентин и Св.Трифон Зарезан наближават - да ги уважим както се полага! 1dating  Wine Glass

# 103
Добро утро,слънчеви мами! Изобщо не ме оставя да спя малката и затова се куквам все по тъмно #Shocked Да ви призная малко се притесних,защото много голяма част от мамите пишат мерките на бебчетата си и докладват постоянно.Нашата докторка въобще не ни казва такива неща-само ми мери "талията" и се кара след като се кача на кантара  Embarassed Нямам никаква представа колко тежи бебка,колко см е.Искам да ви питам-тези измервания правят ли се по здравна каса на женската консултация или ходите на частно на 3д? Тя нашата докторка е под всякаква критика да си призная и очаквам всичко от нея ( втория ехограф ме накара да си го платя,а доколкото знам се полагат 2 безплатни ехографа за една бременност).     
  Иначе като ви гледам какви красоти сте започнали да купувате и мен ме обхваща шопинг мания  Hug  До този момент сме взели количка с всичко към нея http://www.x-lander.bg/detailsScrollers.php?model=xA   и кошче на колелца http://www.arbor-bg.com/bg/component/virtuemart/details/22/3/%D0 … 0%B3%D0%BB%D0%BE-    (много много не се задържаме в спалнята)  .Мисля днес да се разходим по магазините,че не остана много време  Heart Eyes     
  Голямо писане писах за добро утро  smile3503 Благодаря ви предварително за отговорите! Весел ден и много много усмивки   love001

# 104
Добро утро и от мен.....Искам първо да благодаря на Диди за страхотната темичка.....Гларусче не се притеснявай ние още нищо не сме си купили,а тази количка която сте взели ми е любимата и нея сме харесали и ние.....Щях да ти пиша,че на мен пък не ми мерят дори и талията и си плащам като попо всеки път,така че нищо ново......Добре дошли на новите мами и леко бременеене до април,и веднъж помолих но ще понахалствам за паролата на албумчето....Моля ви.....Приятен ден на всички...... Hug

Общи условия

Активация на акаунт