Начало на стимулацията и само 3 фуликула!

• 2 710
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте!
Предстои ми ин витро, днес ми е 3ти ден от стимулацията и се оказа че имам само 3 фуликула по около 5 мм, това добре ли е и мога ли да се надявам на нещо хубаво?

# 1
Това, че са само 3 фоликула на 3-ти ден, не е чак безнадежно, важното е да растат равномерно и накрая да има качествени яйцеклетки. Възможно е да има и др. фол., по-малки, които все още не се виждат. Сподели по какъв протокол те стимулират - дозите може да са ниски...

# 2
Аз съм по дълъг протокол със следните лекарство:
Metfogamma 500 mg - 2 х1/2т., Neopholic x 1т., Inofolic 2 x1, Puregon 200 mg на ден,
Menodon 150 mg на ден, Estrofen 2 mg - 3x1т., Climara -1 лепенка - това е към момента.

# 3
  • Криворазбраната Европа
Не се притеснявай толкова рано! Аз започнах с 11, после се виждаха 7, накрая док каза 5 са, а на пункцията извади 9. Затова спокойно, важно е! Карай си стимулацията, вярвай на док и мисли позитивно Peace Не е важно колко яйцеклетки ще ти извадят, а с какво качество ще бъдат Naughty Успех! Hug

# 4
Положението е още по зле, днес е 10ти ден от стимулацията, а имам вече само един фуликул. В четвъртък ще ми е пункцията и се надявам поне този фуликул да издържи още 4ри дни и дано да има нещо в него.
Има ли и други като мен на които фуликулите вместо да се увеличават да намаляват?  Каже те ми нещо, което да ме държи в нормално състояние поне до пункцията.

# 5
Положението е още по зле, днес е 10ти ден от стимулацията, а имам вече само един фуликул. В четвъртък ще ми е пункцията и се надявам поне този фуликул да издържи още 4ри дни и дано да има нещо в него.
Има ли и други като мен на които фуликулите вместо да се увеличават да намаляват?  Каже те ми нещо, което да ме държи в нормално състояние поне до пункцията.
Аз бях по същият начин при първият си опит.Има малка разлика и тя е в началото , че започнах с 12 фол., но след 5-ият ден имах едва 3 фол.останали.Последва увеличаване на дозите с цел нови фол., ефект не бих казала , че имаше ... Накрая преди пункцията имах 1 фол.Пунктирахо го , но се оказа , че оттам едвам е извадена 1 Я , която не се оплоди.При мен стимулацията продължи повече от обичайното , защото се надяваха на нови фол.,но за съжаление нямах късмет.
Следи си Е2 като съвет преди пункцията.
Може да е 1 фол.с 1 Я , но е важно да е качествена!
Това първи опит ли ти е?По дълъг протокол ли си?При мен имаше съмнение , че са ми приспани Я.Въпреки , че аз не мисля така , защото в началото си имах 12 фол. ...
В коя клиника е опита ти  ?
Вярвай!Стискам ти палци именно тази Я да е твоята и да ти донесе успех!

# 6
Благодаря ти!
Да това ми е първи опит, аз съм в Плевен в КИРМ при д-р Бързашки. По дълъг протокол съм и за това и аз си мислех , че постепенно може да се увеличат фуликулите, но за съжаление те намаляха. Наистина много се надявам това да е моя фуликел и вътре да има нещо качествено.

# 7
Благодаря ти!
Да това ми е първи опит, аз съм в Плевен в КИРМ при д-р Бързашки. По дълъг протокол съм и за това и аз си мислех , че постепенно може да се увеличат фуликулите, но за съжаление те намаляха. Наистина много се надявам това да е моя фуликел и вътре да има нещо качествено.
Ще има!Спокойно.

# 8
canita важното да е качествен, другото е късмет. Преди около година и половина се запознах с момиче, на което и бяха извадили 2-3, от която се оплоди само един. За щастие забременя  Simple Smile. Всичко е въпрос на шанс. Стискам палци да изкараш най-качествения фоликул Hug

# 9
  • Криворазбраната Европа
canita, аз също съм в Плевен, но съм при Емин. И аз бях по дълъг протокол, но явно не реагирах добре на стимулацията, понеже и при мен намаля бройката newsm78 Ти гледай да си много спокойна и вярвай, че това е твоята яйцеклетка, от която ще се развие прекрасен ембрион и с него ще се гушкате след 9 месеца Praynig
Успех! Hug

# 10
Оф, дано наистина това да е моята яйцеклетка, дона да е качествена. Само това се моля и си повтарям.
Благодаря на всички!
Успех на всички ни, които се борят и очакват с надежда!

# 11
  • София
Canita, напълно съм съгласна с момичетата, които казват "1 да е, ама качествен"! Да ти е на късмет, миличка! Аз от 4 опита все имах по 10-тина , вадеха ми по 5-7 яйцеклетки, последният път от 6 всичките се оплодиха и накрая - пак едно голямо НИЩО. Така че, бройката не е важна. Един да е, ама да се оплоди и закачи. От сърце ти стискам палци !!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт