У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И ( 1 1 )

• 16 605
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Сарки Hug, аз съм го гледала, когато излезе по тракерите. Снощи го хванах, даже мислех да пускам компютъра и да ви кажа да не го изпускате, обаче много ме домързя  Blush.
Хубав трилър е, определено! А и Даян Лейн е готина мацка  Peace!

# 706
  • Ænima/Albuquerque
Ааа добре щом си го гледала.  Hug
Реших, че може един път и аз да те изненадам.  hahaha

# 707
  • Somewhere far away
Гледах Антихрист ... ее..хора няма такъв филм, нищо не разбрах... не знам въобще как да го разбирам?! Супер странен филм!

# 708
  • Ænima/Albuquerque
Филма си е откровено тъп!
Единствения му плюс е, че имаше красиви картини, но ако искам да гледам природа, мога да си пусна и National Geographic или Animal Planet, вместо да се затормозявам с воайорските изпълнения на Триер.  Sick

# 709
  • Somewhere far away
Да...нали?! #Crazy
 Щото ми задаваха въпрос "е само това ли разбра от филма" - е какво да разбера?! newsm78 Та аз наистина не виждам какво имаше да му се разбира... една чалната жена и майка, един съпруг, който се опитва да и помогне и през цялото време няква психария и някъв хаос!  hahaha

# 710
  • Ænima/Albuquerque
Ами то така си беше - болна жена (не смятам, че преди инцидента е била съвсем наред) и мъжа, който се опитва да е силен и да и бъде подкрепа, а се оказва с отрязан член.
Е, питам се, колко е нормално това поведение?
К'во друго трябваше да разберем, че не ми е много ясно?!?

# 711
Дааа и аз съм съгласна! Laughing

# 712
Аз гледах "Сезона на вещиците" с Никълъс Кейдж. Дори и факта, че варианта, който бяхме свалили беше кофти и при по-бързи движения размазваше не помрачи мнението ми, че филма си струва.  Peace
Поне на мен ми хареса.  Blush

# 713
Момичета да не ви изтрепа някой сериен убиец, та няма никой тука толкова време.  smile3506
Аз гледах днес "Червената шапчица". Стори ми се много недомислен, а върколака ми изглеждаше като голяма черна котка в кучешки вариант.  Joy Joy Joy
Хайде събудете се малко.  gydi

# 714
  • Ænima/Albuquerque
Охооо, ЧебурашHug
В момента гледам "Въздушен конвой", адски се кефя на играта на Бушеми и Малкович - в нирвана съм.  hahaha
След него започва "Шесто чувство"Heart Eyes

*Т'ва все по Нова.  Mr. Green

# 715
Аз съм раздвоена между "Шесто чувство" и "Знам какво направи миналото лято".  Thinking

# 716
  • Ænima/Albuquerque
И имаш съмнения?!  Shocked hahaha

# 717
Аз пък не съм гледала никога..."Знам какво направи миналото лято"  Crossing Arms Laughing

# 718
  • Ænima/Albuquerque
Нищо не си пропуснала!  hahaha

# 719
Аз съм раздвоена между "Шесто чувство" и "Знам какво направи миналото лято".  Thinking

Ами чудя се кое искам да ме шашне повече, дали умрелите, или живия с куката.  Mr. Green

Аз пък не съм гледала никога..."Знам какво направи миналото лято"  Crossing Arms Laughing

Имаш шанс да се поправиш от 22 по BTV Cinema.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт