Предучилищна - набор 2004, тема 3

• 33 888
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • София
О, да!
Тържество ще имат на самият 1.юни! Grinning
Доколкото разбрах, ще бъде и за завършването и по български.
На 27.05. им е тържеството, съответно откритият урок по немски език.

# 646
Пускам един линк с книжки на английски език за четене от 5-6 г.
Кейси, мислех да ти досаждам на ЛС, но реших, че може и на други мами да им е интересно.

# 647
  • България
ние сме в училище предучилищна-от преди ваканцията учат стихчета които ще казват на 24.05 на центара Simple Smileс нетърпение чакаме този момент!

# 648
  • София
немирница, много приятен линк, мерси  bouquet

# 649
Кейси, мислех да ти досаждам на ЛС, но реших, че може и на други мами да им е интересно.

О, супер, благодаря. Дори ще го препредам на познати.
Към сайта на библиотеката имаме възможност да ползваме подобна услуга с е-книги, но по-бавно качват нови заглавия.

# 650
  • София
Момичета, темата ни е замряла още на 6-ти, а сега са последни дни в ДГ (поне за моята Али). Та тече една дигностика, сравнява се с тази в началото на годината, подготвят се открити уроци по допълнителните дейности и основното тържество за края на годината. Приятелка, майка на дете от групата, ми каза, че като учат стихчето за тържеството, плаче. Ще ги видим тези сърцераздирателни стихчета и песни, малко остана до 18-ти май. При вас как е, какви са емоциите, как ще се разделят бъдещите първолаци с добрите госпожи от ДГ?

# 651
При нас тържеството ще е на 25 май. Вече имахме открит урок по български език, сега останаха отрити уроци по допълнителните дейности. Не съм забелязала някакво напрежение или вълнение, поне за сега

# 652
Леле,като гледам някъде вече и списъците излезли.А при нас записването е от 31.05.На Вики тогава ще му дават свидетелството.
Вече имаме поръчана раница на Габол и сега си я чакаме с нетърпение.ПОсле сигурни няма да иска да я види,ама сега пусти мераци. Grinning

# 653
При нас тече организацията за тържеството, което ще е на 31.05 в групата. Решихме да не ходим по ресторанти и прочее, а да викнем аниматор в групата, който да забавлява децата в последния им ден в детската заедно с госпожите, в тяхното си помещение, ей-така на изпроводяк. ЩЕ им поръчаме и менюта от Макдоландс и ще им купим по една книжка подарък.

Иначе предният ден имат официално връчване на "дипломите", където ще има и някакво представление явно, защото Гого ми казва някакво стихче, дето било негова част.

Гого пък чака с нетърпение да свърши детската, защото нямало да се налага да спи вече. Питам го няма ли да му е мъчно за децата, а той ми вика "нали някои от тях ще са в училище"... Явно още не осъзнава, че това е краят на някакъв период в живота му и нещата ще са по-различни, може би не е и нужно да осъзнава де.

На мен сякаш ми е по-мъчно, въпреки че имам наследник на батко си в детската, но някак ми е едно носталгично по времето в детската... От друга страна чакам с нетърпение новите емоции покрай училище.

# 654
  • София / Пловдив
.... като учат стихчето за тържеството, плаче. ....

Мойта щерка е ревала на една от песните  Crazy

При нас тържеството вече мина, сега остава само изпращането - на 26 май. В градината на един ресторант, дано да е хубаво времето. Там ще връчват дипломите /със снимки на всяко дете, картинки разни, ламинирани/ и удостоверенията за завършена ПГ.

# 655
Моят Гого чака с нетърпение да спира да ходи на градината, като са ни такива госпожите /по-точно едната/ хич не му е хубаво там. Сега за училище ми говори, как щял да бъде отличник и да му пишели шестици  Laughing

# 656
  • Sofia
Леле, какви емоции, при нас всичко е спокойно, не говорим вкъщи за завършване и разделяне с приятелите. Аз питах в детската кога ще завършват и казаха нещо към края на май, в зависимост от времето - тържество или отворени врати ще направят, има време.
Аз не изпитвам мъка по детско-градинския период, забавно ми е да гледам как пораства човечето и ми е интересно как ще потръгне училището.

# 657
  • България
приятни емоции за дечицата ни и нас в края на учебната година Simple Smileнашето тържество ще е на 20маи доколкото разбрах от детето по скаипа ще е в класната стая ooooh!на 19.05 ще се приберем в БГ за да сме там...път,почти безсънна нощ...но си струва да се чуят стихчетата които от 1 месец са раздадени и научени.почерпката ще е в класната стая.днес са взели и последните буквички от азбуката.вечерта в читалището са празнували деня на Европа със състезание по танци и е имало награди за всяко детенце.
ще трябва да избираме клас...

# 658
  • у дома
Много благодаря! Супер полезен линк!

# 659
МОМН пак се закани на неразбираемите учебници

Новият министър Сергей Игнатов се зарече да изчете стотици помагала.

Общи условия

Активация на акаунт