ПрЪвУписТна буТка - ЕкИбани с баНбук , тУркУЛазено УдЯлце и праЖки в екрУ - 55

• 27 168
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Цитат
А този младеш Валери........поне една мозъчна гънка да имаше...........

# 271
  • София

А вчера в субтитрите на един филм пишеше
Цитат
някой хора
Shocked

Щом се стигнало и по телевизията да има пускат текст с правописни грешки, накъде сме тръгнали?

Днес в "Денят е прекрасен" пък пишеше - Сред най-романтичните история НА ОТ екрана е историята на Джак и Роуз от филмЪТ Титаник, коИто заема първо място в нашата класация днес......

# 272
  • София

Цитат
някой хора
Shocked

Щом се стигнало и по телевизията да има пускат текст с правописни грешки, накъде сме тръгнали?

Днес в "Денят е прекрасен" пък пишеше - Сред най-романтичните история НА ОТ екрана е историята на Джак и Роуз от филмЪТ Титаник, коИто заема първо място в нашата класация днес......

А, за любителските титри, какво да кажем- съжелявам, незнам.....като първото направо ми боди Учити Mr. Green

# 273
  • BG
Цитат
А този младеш Валери........поне една мозъчна гънка да имаше...........

ГОЛЯМ ПИЧ СТАНА НО ФУТБОЛИС НЕ БЕС ВОЛЯ И ХАРАКТЕР НЕМОЖЕ!!!!

Друг коментар за същия младеШ....Дано не повтарям някой, не съм чела темата отдавна...  Blush

# 274

Цитат
някой хора
Shocked

А, за любителските титри, какво да кажем- съжелявам, незнам.....като първото направо ми боди Учити Mr. Green
Към любителските мога да добавя и "цялден" и "збъркало" Whistling

# 275
  • софия
Цитат
кучето ми трепере... постоянно трепере... в покой трепере
cold  Laughing

# 276
  • София
Цитат
...аз също не съм пепродултивен лекар, но имам 15 год. стаж в областта на генетиката ...

Laughing

# 277
  • Бургас
Цитат
пепродултивен
Ко речи #Crazy

А от мен кратки отблясъци от малкото, но качествено творчество на съфорумка:

някои да знае какво прецтавлява това отдясно в оранжевото шишенце и как точно се исползва

А ще можите ли да ми кажите подобен цвят на някооя по ефтина марка

доматът е добро срецтво за отстраняването на акне

Във пар мол Пловдив има маникюрестка която лакирва с CND shellac и Опи но цената е малко горчева но за разлика на това наистина е далготраен и блестящ

пофторното изказване
Гениално чак Sick

# 278
  • София
.....и аз съм кат тебе безхаракторно и лакома същество  Joy Joy Joy

Хора сме - гешим!  Mr. Green

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 09:56 от ANI BANI

# 279
  • Italia
Цитат
аз се страхувам много от това закото и пре мин не са решене родителските права

:припад:

# 280
Аз, напследък никак не съм се лакирВала

# 281
  • София
Цитат
Специалисти обаче не изключват възможността грипът и последвалата пневмония да са източили организма на жената,

Дирковците пак! Как се източва организъм, това да не е кола,та  да и източат бензина? Не трябва ли да е изтощили? Имат и друга изцепка, жена убила мъжа си на 9-ти ноември 2010 г, хванали я след година  newsm78? Да не би вече да сме ноември 2011? Във вестта за смъртта на Вера Кочовска, бяха писали,че в момента живее в Плевен!

newsm78 И аз започвам да се чудя на всяка дума - вестта или веста е правилното?

# 282
Цитат
плиунки
разтение
съдя (вместо садя)

# 283
  • София
   В продавалника има вече нова дума: ОФЕРИРВАШ  Joy!

# 284
 hahaha То Продавалникът е един извор на правописната глупост!

Общи условия

Активация на акаунт