ПрЪвУписТна буТка - ЕкИбани с баНбук , тУркУЛазено УдЯлце и праЖки в екрУ - 55

• 27 174
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Цитат
подучувам

# 301
  • София
Цитат
Котия шоколад

Цитат
декустирам

Цитат
Интерисувам се

Цитат
да вминяваш чувство за вина

# 302
Цитат
Здравейте момичета реших да си купя четките на мас но нз дали да се доверя на всичко в нета и понеже виждам че вие доста разбирате дали това наискина са четки на мас според вас Благодаря прадварително

ПрАдварително ли са наисКина тия четки на мас? Тук си представям някакви мазни четки Joy Пунктуацията явно хич не е модерна в наши дни.

# 303
  • София
Цитат
Здравейте момичета реших да си купя четките на мас но нз дали да се доверя на всичко в нета и понеже виждам че вие доста разбирате дали това наискина са четки на мас според вас Благодаря прадварително

ПрАдварително ли са наисКина тия четки на мас? Тук си представям някакви мазни четки Joy Пунктуацията явно хич не е модерна в наши дни.
  Свинска мас ли?

# 304
Цитат
давайте идей

Цитат
сигърно

Цитат
бритончета

# 305
Цитат
сумати неща
А да питам, гриса цапича ли

chin, нали знаеш приказката за крушата и дървото Wink.

# 306
Цитат

Свинска мас ли?
Хаха, не, пита се явно дали четките са на козметичната фирма Мак (MAC на латиница)

# 307
Цитат
ходила си на съдов херург
Генеколога, херург....... ooooh!
Не дай Боже да накараш някой от тези потребители да изпише името на специалиста по УНГ  Blush

# 308
Може да е херург, но поне не е сАдов  Joy
Кафенце, то в такава дълга дума има място за творчество. Дано някой се осмели  Laughing

# 309
надявам се неси ми се засегнала че нети бях прочела рецептите

# 310
Цитат
там има хубава храна, добро обслужване,уютни стай и ски писти.много ми хареса там чух че едно време било много зле и скъпо сега незнам кой го държат ,но е много добре сега.не ми се стори толкова скъпо.пожелавам ви да отидете и да видите как е.
Crazy

# 311
потдадох
Пот дадох, пот взех!  Mr. Green

# 312
и как пък само в БГ - не работи тийм билдинга или обученията ( sofft skills) Smile) като не искате да се "сплотявате", не ходете, но май ви стиска да го споделите с шефа (друг е въпросът и шефът колко е найсно с персонала си и с ползата от обучения - нали по-важно е да съм готиния шеф дето напива служителите си  Whistling)
 Да аз съм треньот по психодинамичен тренинг и организационно поведение от 6 години се занимавам с организиране и провеждане на обучения и тийм билдинги Smile)

# 313
"Крали Марко " в слатина , страхотен ресторант нашата свадба беше там , бяхме 80 човека, а има място и за още.

# 314
  • София
Цитат
много обичам зумбули .....каранфилите са ми много за гробишта

Общи условия

Активация на акаунт