ПрЪвУписТна буТка - ЕкИбани с баНбук , тУркУЛазено УдЯлце и праЖки в екрУ - 55

• 26 619
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Цитат
...да се съберът-поне искрата в учите им ще е истинска

# 691
племония

# 692
това наскоро го срещнах и като плиомония

# 693
това наскоро го срещнах и като плиомония

Mr. Green

# 694
И плеумония е често срещано.  Joy

# 695
От толкова варианти ще забравим как се пише правилно.  #Crazy

пневмония

# 696
Аз съм чувала и "пнеумония".
Предполагам, заради латинското наименование.

# 697
Цитат
малък зладур
Shocked

# 698
Цитат
хихи ооок разкажжжи от мен да миннне хаха. . бъзикаммм ссе 

Heзнам дали се отвръщава.. но неможе толкова бързо да е истинал към мен...
parvite dni postoqnno me tarseshe..
men togava ne me interesyvashe sega az go tarsq toi ni6to....
Neznamm... Otkazvam se .. 6te chakam ne6to ot negova strana.
blagodarq.

# 699
  • Stuck in a moment
Лятно фиерично потниче

# 700
Цитат
екибана

# 701
  • Под гъбата
Темата е страхотна и когато имам време я чета с удоволствие. Малко бисери от моето дете, второткласничка и от магазина в който работя.
Детето записало прилежно: Да направя ульострация на разказа...., тетрадка по англински език, Ден на Бубителите, Изка ми се - Иван Вазов.Много се надявам че, това са грешки от невнимание и винаги обръщаме внимание на тях, но е факт че присъстват всеки ден в тетрадките ни. Confused
От магазина: най често марките на пелени от рекламите: Еби бебе, Молтиплекс/Молфикс/, млечни каши Свинчо/Слънчо/ и Пампер на пампер/Памперс/.

# 702
  • Mediterraneo
Надявам се като дойде ред да поправяш пунктуация в тетрадките, да си научила къде се слага запетая  Peace

# 703
  • София
Едно мое любимо стихче от детските години искам да споделя с вас в тон за къде се слага запетая...
" Борис се тюхка и се вайка
къде се слага запетайка
отвръща хитрото звено:
Навсякъде, но не пред: Но  и не пред който и която,пред че, понеже и когато пред тъй като и пред обаче, запомни ли добре юначе?
-Запомних- наш Борис им рече и слага запетайка вече: след Но, след който и която, след че, понеже и когато след тъй като и след обаче...
и затова сега ще плаче, за своя опак правопис получи двойка наш Борис! "

# 704
Цитат
Здравейте,Бях на бригада в Англия и откакто сам се прибрала схте станат 5 месеца не работя.Бременна съм в почти 4 месец.Какво трчбва да направя за да майчинство поне на минимална работна заплата,и има ли такава възможност?

ако сега запо4на работа фективно за 5 месеца ще полу4авам ли майчинство на минимална работна заплата?Бях в НОЙ да се интерецувам ,но за съжаление там служителката беше абсолютно нелюбезна и беше така недобра да ми обясни какво да правя

Общи условия

Активация на акаунт