Показвай новите отговори най-горе

• 2 756
  • 21
  •   1
Отговори
Нещо ми изчезна тази опция?
Дали работите по настройките.. или вече няма да може най-горе да са ми новите отговори в темите  Rolling Eyes

# 1
И при мен се получи така, търсих да си оправя настройките, но не ги намирам.

# 2
Здравейте,
Във връзка с подобряване на функционалността и бързодействието на форума и обезпечаването на безпроблемната му работа при високи натоварвания за години напред, се налага премахването на опцията за обратно подреждане на мненията при визуализирането на темите.
Извиняваме се за причиненото неудобство!

# 3
  • София
Ама това временно ли ще е или за постоянно. Много е неудобно като липсва опцията

Моля, помислете за вариант да се върне опцията

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 16:03 от dioni

# 4
Гадно  Rolling Eyes
Туй не е подобряване на функционалността  Cry

# 5
Е, ако остане така май няма да бъде удобно. Дано е временно.

# 6
Ужасно неудобно  Sad

# 7
Няма да е временно.

Премахването на тази опция позволява оптимизирането на системата в огромна степен, така че да поеме за дълго време напред огромното и непрекъснато нарастващо натоварване, увеличаване на бързодействието, а също така надграждането вбъдеще с други допълнителни полезни функции.

Независимо от подредбата, никога не е било нужно скролване и прелистване на цялата тема за достигане до първия непрочетен отговор или до последния отговор по дадена тема.

Първият непрочетен отговор в дадена тема е лесно и директно достъпен чрез натискането на надписчето до името на темата, както от списъка с теми в даден форум, така и от списъка в Нови отговори на моите публикации и в списъка с Известия.

Също така последното публикувано мнениев дадена тема е директно достъпно чрез кликване на иконката в колонката Последна публикация както от даден форум, а така също и от Нови отговори на моите публикации.

# 8
Уффф, помислих, че аз съм си разбъркала настройките... Rolling Eyes
Наистина е много неудобно така. Crossing Arms
Ама...имаме ли избор?! Crazy Mr. Green

# 9
  • София и там където не се пуши
И аз страдам за тази настройка, но каквото такова.

Днес, като пускам форума и в Нови отговори на моите публикации, ми се явиха цяла страница теми, по които не е писано отдавна. Не съм включила функцията при модериране да ми отбелязва като непрочетено (дано да сте ме разбрали). Не ми пречи, но ако с нещо мога да помогна.

# 10
  • Пловдив
И аз се опулих след като исках да видя новото в темите, в които съм се включвала, а ми излязоха страници с теми, в които съм писала, но в които от 2009, примерно, никой не е писал. Нещо временно ли е това или? Опцията е все пак "Нови отговори...", а не "Теми, в които съм писала" Simple Smile

# 11
Ужас  Shocked
Имам 88 страници с непрочетени публикации  Crazy
Като 99% от темите са заключени  Laughing

# 12
Вече и Архивът отново е неразделна част от форума.

Архивираните теми са отбелязани с икона и са достъпни само за четене.

В резултат на сливането е възможно с НОВО да бъдат маркирани стари теми и ще е необходимо еднократно да ги маркирате като прочетени.
Това може да стане както чрез бутона Маркирай прочетено за Нови отговори на моите публикации, така и генерално за всички теми от червения линк в ляво в дъното на заглавна страница
Маркирай ВСИЧКИ съобщения като прочетени

# 13
  • София
Аз съм ужасно недоволна от това че няма да се показва последното мнение най-отгоре и не ми обяснявайте колко е лесно като е най-отдолу - просто е ужасно. Помислете за вариант да върнете тази опция

# 14
Аз съм ужасно недоволна от това че няма да се показва последното мнение най-отгоре и не ми обяснявайте колко е лесно като е най-отдолу - просто е ужасно. Помислете за вариант да върнете тази опция
И на мен ми е много гадно.. Вече 6 години си ги гледам все отгоре  Rolling Eyes
Ама на..

Явно не се ползва особено често тази опция .. предполагам повечето потребители дори не знаят, че съществува  Crazy

Ама.. ще се настройваме..

Общи условия

Активация на акаунт