Показвай новите отговори най-горе

• 2 756
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Аз съм ужасно недоволна от това че няма да се показва последното мнение най-отгоре и не ми обяснявайте колко е лесно като е най-отдолу - просто е ужасно. Помислете за вариант да върнете тази опция
И на мен ми е много гадно.. Вече 6 години си ги гледам все отгоре  Rolling Eyes
Ама на..

Явно не се ползва особено често тази опция .. предполагам повечето потребители дори не знаят, че съществува  Crazy

Ама.. ще се настройваме..
Е как във всички останали форуми може да си я има тази настройка само тук не може.
Адски тъпо е - влизаш в тема и ти се отваря първият пост на първата страница и от там отиваш на последната страница и от там отиваш най - отдолу и от там отиваш да четеш отдолу на горе - безумно тъпо. А най- ме е яд като вземат да обесняват че било за бъдещо добро - незнам какво им пречи функцията, ако няма как да го измислят те - да поискат помощ  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out

# 16
  • София и там където не се пуши
dioni има да отидеш на последния пост в дясно една иконка, но няма да излизат най-отгоре новите.
Та повтарям да съм по-ясна, вместо да влезе човек в темата, натиска иконката на реда на темата най вдясно до лицето публикувало последното мнение.

Аз си корегирам горния пост, на Нови отговори на моите публикации ми излязоха 37 страници непрочетени  Shocked Shocked , които явно са темите, в които съм публикувала мнения от началото още.

# 17
Здравейте,
Във връзка с подобряване на функционалността и бързодействието на форума и обезпечаването на безпроблемната му работа при високи натоварвания за години напред, се налага премахването на опцията за обратно подреждане на мненията при визуализирането на темите.
Извиняваме се за причиненото неудобство!
това за постоянно ли ще е ,аз два дни си човъркам настройките мислех ,че е от мен Laughing

# 18
Явно не се ползва особено често тази опция .. предполагам повечето потребители дори не знаят, че съществува

Едва 0.06% са я ползвали.

Е как във всички останали форуми може да си я има тази настройка само тук не може.

Във всички останали форуми с 16 милиона мнения и това натоварване я има тази опция?.

# 19
Неприятно е това .
Значи тази опция няма да я има вече ?

# 20
Аз имам такъв въпрос..
Когато пишеш отговор в някоя тема (която и да е).. последните отговори излизат от долу нагоре, като най-новия отговор е най-отгоре.. (Докато пишеш) - надявам се ме разбирате Simple Smile
Значи все пак .. има в момента опция да се виждат най-новите отговори най-отгоре..
Ама защо само докато пишеш мнение..  Rolling Eyes Не е ли една и съща опцията  newsm78

Питам само  Blush

# 21
  • София
Аз имам такъв въпрос..
Когато пишеш отговор в някоя тема (която и да е).. последните отговори излизат от долу нагоре, като най-новия отговор е най-отгоре.. (Докато пишеш) - надявам се ме разбирате Simple Smile
Значи все пак .. има в момента опция да се виждат най-новите отговори най-отгоре..
Ама защо само докато пишеш мнение..  Rolling Eyes Не е ли една и съща опцията  newsm78

Питам само  Blush
Същата ае май, абе голяма боза се получава- мнг ми е странно и неприятно така. Ама доколкото усещам , модераторите може да се занимават с анкети - ползватели сайта през мобилният си телефон но с това не могат да се оправят  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт