Kолко харчите за храна на месец?

• 92 441
  • 1 774
  •   3
Отговори
# 885
...че доматите са ми ужасни още
Розивите са сладки. PeaceВеднъж купих и от другите и миришеха ужасно на лекарства.Хвърлих си парите в боклука.

# 886
И аз купувам само розови домати.
Или био. Другите вонят ужасяващо на химикали.

# 887
Всеки обича различни неща, безсмислено е да се сравняваме. Затова и сметките са различни Simple Smile

Лично аз ям поне по две ябълки, два портокала и един банан на ден- ето ти около килограм...

Не казвам, че е много, а че за мен е много Simple Smile

# 888
Е, днес сирене пане, утре баница, на третия ден принцеси - ми пак не ми е по вкуса. Пак да напиша - всеки си знае, аз коментирах това, което мен ме учуди лично, не е нужно да ме убеждавате сега  Peace
Пък и за допълнение може да се ползват толкова различни продукти - въобще не виждам смисъл да се д опълва всеки ден с едното сирене...

# 889
  • София
да, бе ясно...просто казах, че сиренето никак не пречи иначе извън него да се храниш разнообразно, дори и всеки ден да харваш и по малко сирене , АКО си му фен.

# 890
Всеки обича различни неща, безсмислено е да се сравняваме. Затова и сметките са различни Simple Smile

Лично аз ям поне по две ябълки, два портокала и един банан на ден- ето ти около килограм...

Не казвам, че е много, а че за мен е много Simple Smile

Тъй де, Не се сърди, човече, за теб. Аз съм писала за себе си, защото накой недоумяваше килограмите, аз за това писах броя.  Grinning

Яжте си, каквото ви е вкусно и да ви е сладко!

# 891
някъде по напред имаше въпрос защо не се включва в сметките за храна и тока на фризера,аз определено този месец към сметката ще включа 100 лв ремонт на хладилника,защото от петък до днес бях без такъв и мога да кажа какъв кошмар и колко се увеличиха разходите за храна за тези почивни дни,а и още щяха да се увеличат ако не се бях усетила и не спасихме всичко от камерата в съседката такава.

# 892
някъде по напред имаше въпрос защо не се включва в сметките за храна и тока на фризера..
Фризерът ми е максимум 15 лв/месец.. Толкоз ми е разликата като го изключвам лятото за няколко месеца Simple Smile И е старичък.. Предполагам може и клас С да е...

И аз купувам само розови домати.
Или био. Другите вонят ужасяващо на химикали.

Аз пък ги чакам да си узреят естествено лятото.. иначе си ги имам за готвене и замразени, и в буркани..
Може и сезонно внушение да ми е.. ама никак не са ми гот домати + студено време  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 18:21 от Cocoa Woman

# 893
Аз имам градина и лятото отглеждам различни сортове домати, з предимно това ям, а и е голям кеф да си отгледаш нещо свое, но това к исках да кажа е, че има чудесни сортове домати, които виреят на балкон, например. От един корен чери доматки излизат много:–)
Същото важи и за малини, ягоди. Не че някой ще си облекчи бюджета особено, но стават хубави доматки:)

# 894
Току-що си хапнах домати и сирене ,цел ден за това пишете в темата  Laughing
Доматите са си ок не миришат на лекарства .
Искам да ви питам как да позная хубавото сирене днес си взех за 6,4лв/кг  струва ми се доста евтино ,продавачката каза ,че не е млечен продукт ,а истинско сирене ?

# 895
Искам да ви питам как да позная хубавото сирене днес си взех за 6,4лв/кг  струва ми се доста евтино ,продавачката каза ,че не е млечен продукт ,а истинско сирене ?

Това ли било вече истинското сирене, Не правено от мляко?!  Laughing

Честно казано, нямам ни най-малко доверие, на която и да е мандра, но пусто не мога да свикна с вкуса на домашното сирене.  Sick

# 896
За сирене сте се разприказвали, и аз много го обичам. )
В къщи постоянно се купува сирене, но от магазин купуваме единствено краве.
Козе, или овче сирене си купуваме от хора, които си гледат животни и правят и продават сирене. Един бидон, 15кг сирене ни стига за около 4-5месеца. Като не спираме да ядем и кравето. )

# 897
  • София
Искам да благодаря на Нана, задето ме заведе при производители, от които си купих страхотна продукция Hug
Снощи квасих мляко, стана жестоко, единият буркан го изядоха ве4е змейовете след градина Simple Smile Малкият яде и вика - ммм, 4удни4ко Mr. Green Отделно си взех и прясно сирене - също е разкошно.
Въобще - друга работа си е домашното, дори и аз - типи4ното градско 4едо, го оценявам с днешна дата Grinning

# 898
  • София
Белинда, радвам се, че ви е харесало   bouquet

# 899

Това ли било вече истинското сирене, Не правено от мляко?!  Laughing

Честно казано, нямам ни най-малко доверие, на която и да е мандра, но пусто не мога да свикна с вкуса на домашното сирене.  Sick
Оф не млечен ами от растителни мазнини ли как беше там?Моя измишльотина си е това за млечния продукт . ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт