Kолко харчите за храна на месец?

• 92 567
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 960
viliko, дай да напълним утре багажника с картофи от женския и да пообиколим кварталите на съфорумките, по 1.90 лв. ще ги даваме, нали са наши хора  Blush

Joy
Ти вземи картофите - а аз марулите - 4 броя за левче - ще ги давам 50ст бройката  Peace
Наистина - смеем се - но ето ти начин за изкарване на допълнителен доход  Mr. Green

# 961

Оле, обърках те с Богинята - нали не се сърдиш - тя не е кой да е  Joy

не разбира се;-)

# 962
  • София
viliko, дай да напълним утре багажника с картофи от женския и да пообиколим кварталите на съфорумките, по 1.90 лв. ще ги даваме, нали са наши хора  Blush

Joy
Ти вземи картофите - а аз марулите - 4 броя за левче - ще ги давам 50ст бройката  Peace
Наистина - смеем се - но ето ти начин за изкарване на допълнителен доход  Mr. Green

Всеки си написа кое му е по-изгодно- за бензин до ЖП ли да си даде парите или да си купи от най-близкото място. Досадни станахте с тоя Женски пазар...

# 963

Всеки си написа кое му е по-изгодно- за бензин до ЖП ли да си даде парите или да си купи от най-близкото място. Досадни станахте с тоя Женски пазар...

Поне не толкова досадни, колкото мрънканията колко е гаден живота, колко е скъпо всичко и колко са ниски заплатите, явно аз не съм наред...

# 964
Не прочетох някой да мрънка? Само Богинята, като истинска такава, раздава благородно мъдрост за справяне с кризата с пълни шепи.

Преди време /десетина години/ обитавах централната софийска част и кварталното пазарче  Mr. Green ни беше ЖП, но сега наистина ми е просто далеч, ужасно далеч. А и вече не работя даже в центъра, нерентабилно ми е ходенето до там. Разбирам, че цените са ниски, но и тези на пазара до нас ме учудват приятно... Само пусти картофи, бре.  Laughing

# 965
Има ли магазини онлайн за хр.продукти и зеленчуци  newsm78
Надали бих купила - като не знам точно какво ще е - но се замислих - как би било от помощ на тези, които нямат време за обикаляне и пазар...

# 966
Надали бих купила - като не знам точно какво ще е - но се замислих - как би било от помощ на тези, които нямат време за обикаляне и пазар...

Има, има, ама са .....био.  Laughing

# 967
Аз си пазарувам доста от тук -> http://www.mysupermarket.co.uk/shelves/Top_Offers_in_Tesco.html

Доста неща са много по-изгодни от тук.. да не говорим за качеството..

# 968
Аз си пазарувам доста от тук -> http://www.mysupermarket.co.uk/shelves/Top_Offers_in_Tesco.html
Доста неща са много по-изгодни от тук.. да не говорим за качеството..
Може ли малко повече информация.Доставят ли до България или с посредник.Колко струва доставката?Коректни ли са?  bouquet

# 969
  • Berlin
Пикадили доставят до дома.

# 970
Пикадили доставят до дома.

Да. От доста време при това.

# 971
Не прочетох някой да мрънка? Само Богинята, като истинска такава, раздава благородно мъдрост за справяне с кризата с пълни шепи.

Къде Богиня:))) раздаде благородна мъдрост за справяне с кризата с пълни шепи, че не се сещам?  Иначе мен не ме мисли, аз отдавна съм намерила тактиката за справяне с живота, та кризата въобще ме подмина, а пък и хората около мен също.
Нана, ядем картофи, ориз, месо,спагети, макарони, пица и т.н. Не ни мисли! А и толкоз пъти си идвала у дома на гости, че просто не ми разпознаваш новия божествен ник  Joy (маскирала съм се). Ако си виждала у нас тенджера с боб или да си ме чувала само да говоря за готвенето на такъв, обещавам да си прережа вените публично в закована тема  Joy.

# 972
  • София

Нана, ядем картофи, ориз, месо,спагети, макарони, пица и т.н. Не ни мисли! А и толкоз пъти си идвала у дома на гости, че просто не ми разпознаваш новия божествен ник  Joy (маскирала съм се). Ако си виждала у нас тенджера с боб или да си ме чувала само да говоря за готвенето на такъв, обещавам да си прережа вените публично в закована тема  Joy.

Разпознавам те, ма, ама супа съм виждала у вас  hahaha

# 973
Ай ся Богиньо, режи!

# 974
  • София

Черешо, не ми чети постовете като дявола Евангелието  Mr. Green Казах супа, не тенджера с боб  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт