Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 664
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • Русе
aq-11, axaristi, Bai bradar, bibisita, BoBoYana, cvetka79, danidorina, didi 69, didi88, dorital, eliadn, fentazi_f, galin4eto, ina67, IR65, lucymi, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, migi_megi, mipsy., moni97, nadejda 76, nezabravimka, pantovka11, reksi, reni6, samoti, TONETO, twin4, unutulmaz80, valqqq, vassilka85, vesela Simple Smile, violetkaa, winona, zlatnaribka, Г-жа Нервакова (+ 9 Скрит/и) и 49 Гости преглежда(т) тази тема.

2 пауза!

# 316
А какво ли каза Джамил на Еда в двора? Май не й хареса.
И Харас нещо втрещи Еда накрая на разговора им.

# 317
  • Монтана
Е, момичета, какво ще кажете за Еда?  
Иска мъж от 6-тия етаж от вица на Мокси , но там за съжаление мъже няма! hahaha hahaha hahaha
Ама че хубаво си го казала! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10И сега вече много прекали...Т.е. прекалиха сценаристите в играта "Иди ми,дойди ми..."То бива,бива,но...моля ви се...Олляха се с образа на Еда! ooooh! ooooh! ooooh!

# 318
Прекалява вече Еда,сърди се,цупи се,страда...хубаво,ама стига вече.Сега инатите й  ooooh!

# 319
Да ме прощавате но Еда не заслужава ничия любов! Naughty

Иринче съгласна съм с теб .Вече прекали и то много .Единственото и оправдание е ,че и тя незнае какво иска  Thinking Дано скоро сценаристите  пооправят  образа на героинята й,че нещо тотално го сринаха  ooooh!

# 320
  • София
И ся к`во, сценаристите изпиха мозъците и на двамата,
знае кой е Кенан и си стои без да го гръмне начаса
а Еда все по озлобена и от глупост на глупост  Thinking
Те хубаво им изпиха мозъците, ама и не поумняха!  smile3555

# 321
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Еда заслужава всички да й отмерят 11м. и да си остане сама с тъпотата си.  ritnik
Аз си мислех, че с годините е съзряла, ама изглежда, че тъпотата й е по наследство. Все пак е Еда Гюлер. Mr. Green

Дур бе...не мога да публикувам. hahaha

# 322
Еда заслужава всички да й отмерят 11м. и да си остане сама с тъпотата си.  ritnik
Аз си мислех, че с годините е съзряла, ама изглежда, че тъпотата й е по наследство. Все пак е Еда Гюлер. Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao

# 323

Дали пък не й каза да не обърква повече живота на детето си. Thinking

# 324
Какво беше това безумие с Бату?! #Crazy ooooh!

Тарък,здрав и прав колко време се качваше по тези стъпала,че Бату успя да се гушне с наемника,да го убие и да избяга с бастунката...
ooooh! ooooh! ooooh!
Да не би Тарък да е видял изнизващия се Бату и затова да не го подгони, може друг план да имат с Харун  newsm78

# 325
Не правете изводи само по картинки,Еда не изгони Харун  Peace
А Харун каза на Мелда че Бату е Кенан,а тя поиска да напусне работа

Рекси,скъпа,на моменти само твоя стоицизъм,ме държи пред екрана.
Дано в думичките има повече смисъл,отколкото в картинките!
Ямур и Хаят са светлия лъч ,който ме кара да се смея от сърце.(а иначе всичко останало е толкова смехотворно,че нямам думи вече)
Бату и сакат,пак ги надвива всички,айде,стига вече!

# 326
  • София
Е, това и аз не разбрах, ама ще да е важно!  newsm78

# 327

newsm10 newsm10 newsm10

# 328
Браво на сценаристите.Страхотен образ на Бату,на Еда,на Харун и изобщо на всички.Глупости и простотии от всякъде.Изакараха ги всички глупаци,наивници,а Бату спортист бягане с препядствие с осакен крак.Е,стига де.Страхотен сценарий.

# 329

Дали пък не й каза да не обърква повече живота на детето си. Thinking
Мария и аз си мисля за нещо такова , че трябва да е до детето си!

Общи условия

Активация на акаунт