Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 578
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета и от мен!!

Аз още снощи казах ,че епизода ми беше скучен.Добре ,че накрая Хубавелко разтресе Еда , та и аз се размърдах пред екрана ,иначе за малко да "клюмна " глава в монитора!!

Хубавелко добре издразни Еда , само че сигурно ще съжалява за това си действие!!Еда предполагам ще му го върне тъпкано!!!

Само едно ме успокоява ,че тази игра ще завърши с бурни страсти,сигурна съм в това!!!
Дано и на нас ни покажат малко повече от обичайното!

# 571
  • Русе
Тарабас, отново прекрасно стихче ! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Моксито, достойно оформление на "Влюбен"!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
За разлика на Меги, аз нещо нямам усет за скорошни страстни сцени! newsm78 А за повече от обичайното, даже не се и надявам! Моля се само да седнат , разговарят и разберат. Praynig Praynig Praynig

# 572
# 573
  • София
Здравейте пак. Докторът каза, че съм добре, но трябвало в четвъртъците следобед да спя в службата, а не сутрин да се мъча, докато още съм под впечатления от филма. И ми препоръча психиатър, ако продължавам да имам проблеми.  Каза ми месец преди финала да се явя на контролен преглед. Ама аз като не знам кога точно ще е тоя финал. Както и да е - какво ви занимавам само със себе си. Покрай нашите герои и особено някои героини почнах егоист да ставам.

# 574
  • София
Ама каквото и да си говорим, това тяхно съжителство е голяма емоция за гледане. Дано само не им хрумне пак да си ходят по къщите, че няма да е интересно. Да видим докъде ще стигнат с това театро.

# 575
И една шегичка от мен, че като ги гледам тези двамката колко са влюбени и глупави това ми дойде на ум Laughing Laughing Laughing

Той и тя Laughing Laughing Laughing

Ще ти дам урок инатливке такава, Naughty
ортак на Арас щяла да ми става! #Cussing out
Свободна жена си била, Rolling Eyes
е хайде да те видя мила сега Wink

Знам, че в сърцето ти ревност бошува Mr. Green
и се питаш при коя ли сега отива?! Shocked  
Аз на любовта ни не съм изневерил Heart Eyes
но да те поизмъча малко  съм решил  Naughty

Толкова си хубав, дявол да те вземе Crossing Arms
къде ли тръгна  по това никое време Thinking
с моите упреци май прекалих ooooh!
и защо ли с ината си толкоз сглупих newsm78

На кого ли говориш с тази усмивчица блага?! #Cussing out
Нова стратегия да измисля се налага Thinking
Ще ти звъня, ще те следя, ще те съблазнявам... Naughty
но на никоя друга аз не те давам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 18:00 от RadY@

# 576
# 577
Ради много хубаво и забавно стихче  newsm51
И аз като Бай Ганьо намирам това съжителство за много забавно  hahaha то ще са инати,ревност,има потенциал за много комични сценки...

# 578
Ради,  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501, много е сладурско! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51
Нямам нищо против от предложения от теб нов подход на Еда по-рано в темата.Но дали на ''любимите'' ни сценаристи им идва подобно нещо на ума? newsm78 newsm78 newsm78

# 579
  • Варна
Здравейте, мили дами и господа! Hug
Днес цял ден следя форума thumbsup- интересни коментари, страхотни оригинални стихове yes- поздравления за всички прекрасни хора във форума! lovekiss

# 580
  • София
Браво, Ради! Страхотно си го написала.

А по повод на един преден пост за това как мъжете гледали на жените, не съм много съгласен. Не съм броил колко как гледат, но не трябва всичко да се слага под общ знаменател. Аз специално винаги съм гледал на жените като на малко странни и различни същества, които понякога е трудно да разбереш, но без които не можеш, но не в качеството им на готвачки и домашни прислужници, а на истински половинки. Не мисля, че съм изключение.

# 581
  • Варна
Дани ако случайно ни четеш в обедната ти почивка това е за теб  Hug

За добро храносмилане  Hug
http://www.youtube.com/watch?v=vhnG22qHap4
Ей, това беше много мило! Kissing Heart Благодаря ти, че се сети за мен и за прекрасния поздрав! Flowers Bouquet Kissing Heart Естествено, че следях форума и станах  #Crazy #Crazy #Crazy #Silly #Silly #Silly....

# 582
  • София
Ради много хубаво и забавно стихче  newsm51
И аз като Бай Ганьо намирам това съжителство за много забавно  hahaha то ще са инати,ревност,има потенциал за много комични сценки...

А снощи имам чувството, че Еда беше готова пак да тръгне след Харун да види къде отива, ако не беше Ямур. За една бройка не го направи - с такова впечатление останах поне. Това е много показателно за "омразата", която изпитва към него.

# 583
  • Варна
Да се изкажа и аз компенетно за мъжете  Laughing те обичат да си взимат млади кобилки,та да си ги дресират по тяхно желание.Харун беше впечатлен от това жизнено,чистосърдечно и усмихнато девойче,затуй си го заплю  hahaha Друг е въпроса,че нашето момиче е не кобилка,ами цело си магаре,та не подлежи на никакво опитомяване.Харунчо си взе белята с нея.Но колкото и да е инатлива,толкова е и прекрасна.Емоционалните връзки са по-интересни...ревност,целувки,шамари,страст да има.Колкото по-опърничава е Еда,толкова по-влюбен е Харун.Еда е непокорна,с рогата напред,ще муши наш Хару но накрая ще се опитомят един друг и всички ще сме щастливи.Веервайте ми   smile3534
newsm10 Този пост ми хареса!   bouquet
Да добавя моето мнение по дискусията какви жени харесват мъжете като цитирам една мисъл- не знам чия е, но я харесвам- "Мъжете се влюбват в жени, които ги лишават от сън, а се женят за жени, които ги оставят да спят!" Grinning

# 584
  • Стара Загора
Здравейте, незабравимковци! В последно време  май само чета и не се включвам в коментарите, но понякога нещо така здраво ме провокира, че ме засърбяват ръцете  /както  сега/ и  не мога да се сдържа  да не поздравя Ради за сполучливото й стихотворение, както и Цвети, и Петко и всички други стихоплетци, ЧУДЕСНИ СТЕ!

Общи условия

Активация на акаунт