Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 522
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
Не знам как точно ще се възражда тази любов, може би по-скоро ще я възкресяват някъде по Великден, но на мен ми става все по-гадно от цялата тая история, която насосват безконечно с цел запълване на сезона. Затова героите вече не приличат на себе си - повтарят се, повтарят грешките и глупостите си. Е, не може Еда да е такава завършена егоистка - просто не се връзва с това, което градяха досега. Не че нямаше такива прояви от време на време, но вече прекалиха. Изкараха я някаква глезена и лигава истеричка с махленски манталитет, която не знае какво и кого иска. За какво бяха всички мъки, сълзи и страдания и рани, нанесени на себе си и околните. Да вземем само Мелда за пример - сега и тя нещастна, но и Еда нещастна, Харун, Ямур - също. По-добре Еда да го беше зарязала още в началото, та поне сега да си живее с Мелда, мислейки си, че е щастлив. Просто е тъпо - толкова жертви за нищо.
До Великден има-няма 2 месеца. Устискахме през лятото цели 3 месеца с надежда да видим героите си и продължението, а сега поне ще гледаме развръзките с другите герои.
Прав си да си разочарован! Нали няма ненаказано добро и хубаво нещо на този свят?! smile3518

# 46
# 47
# 48
  • София
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Една жена не мисли за секс когато (и само когато):
1. Ходи по греда
2. Бяга от куче

# 49
  • Русе

1. Ходи по греда
2. Бяга от куче
hahaha hahaha hahaha
А един мъж?

# 50
  • Русе
http://www.televizyondizisi.com/index.php/anket-bugun-hangi-dizi … -2011-2/31511/41/

Рекси, за какво се отнася тази анкета?

# 51

1. Ходи по греда
2. Бяга от куче
hahaha hahaha hahaha
А един мъж?
Няма такива случаи  hahaha

# 52
И ето нужните неща за един прекрасен следобед:

и
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 53
  • София
Кой филм ще проследите днес 9.2.2011

# 54
  • Русе

1. Ходи по греда
2. Бяга от куче
hahaha hahaha hahaha
А един мъж?
- По какво можеш да познаеш, че един мъж иска да прави секс?
- Ако диша...

# 55
  • София
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet  
Ей, ме на и мене!  lovekiss Курдисвам се тука при вас да си бъбрим, щото днес нали се работи до 14.00? lalalala Да не кажете после, че не съм дисциплинирана!  Naughty

Мокси, благодаря ти мила за темичката! За теб!

Поетите ме разбиха направо!  #Crazy С тази производителност на труда сложихте и Китай в малкия си джоб. Абе, да не би музите ви да са от китайски произход?  newsm78 Много работливи, бе!  smile3555
Бравос начи на отличника Дани, на Шефчето, на Боби, на Мария72, Кесарчето, и разбира се на Председателя!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ама ще ме озорите с китките, затова ви избрах една цветна градинка да си вземете, каквото ви душа иска!

# 56
  • София

1. Ходи по греда
2. Бяга от куче
hahaha hahaha hahaha
А един мъж?
- По какво можеш да познаеш, че един мъж иска да прави секс?
- Ако диша...
hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 57
Не знам как точно ще се възражда тази любов, може би по-скоро ще я възкресяват някъде по Великден, но на мен ми става все по-гадно от цялата тая история, която насосват безконечно с цел запълване на сезона. Затова героите вече не приличат на себе си - повтарят се, повтарят грешките и глупостите си. Е, не може Еда да е такава завършена егоистка - просто не се връзва с това, което градяха досега. Не че нямаше такива прояви от време на време, но вече прекалиха. Изкараха я някаква глезена и лигава истеричка с махленски манталитет, която не знае какво и кого иска. За какво бяха всички мъки, сълзи и страдания и рани, нанесени на себе си и околните. Да вземем само Мелда за пример - сега и тя нещастна, но и Еда нещастна, Харун, Ямур - също. По-добре Еда да го беше зарязала още в началото, та поне сега да си живее с Мелда, мислейки си, че е щастлив. Просто е тъпо - толкова жертви за нищо.

Подкрепям това мнение с изключение на предпоследното изречение.
Ако имаше изневяра на Харун, поне сценаристите щяха да имат реално върху какво да стъпят, за да ни предложат настоящия развой на събитията, но така предложено действието - излиза от нищо-голямо нещо. И всичко за сметка на образа на Еда Crossing Arms
Поздравявам Дани, Кесара, боб, Торабас и Петко-големи таланти сте smile3501 smile3525

Нещо старо и красиво, докато чакаме новата доза романтика:
http://www.youtube.com/watch?v=3D0rlOlelu4&feature=fvw

# 58
  • София

1. Ходи по греда
2. Бяга от куче
Рекси, мило това само мъж го е писал, ще знаеш! Кой за каквото си мисли, за това пише!  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 59
  • София
И ето нужните неща за един прекрасен следобед:

и
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да не се размечтаваме много, че ще взема да си поискам и това....

ама не от тоя татуиран юнак, а от батко ви... smile3503

Общи условия

Активация на акаунт