Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 632
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • София

Еда ще му го върне тъпкано това на Харун,че се прави на свободен мъж и се фръцва и излиза през ноща.През носа ще му излязат тия думи-Не забравяй и аз съм свободен мъж.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaЩе го накара да се пържи в собствената си ревност  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 61
Здравейте приятели, приключи и моя работен процес за днес...
Включвам се във вашата приятна компания, Рекси това с констатацията на жените ме разби...., а сега да надникнем в тайните мечти на мъжете....

1. Осми март да се премести на 29-ти Февруари - веднъж на 4 години се понася.

2. Операциите за увеличаване на женския бюст да се плащат от Националната Здравна Каса и да са задължителни.

3. За зачеване на дете да е нужно едновременното участие на един мъж и четири жени.

4. За да се избегнат обърквания всички жени да носят едно и също име.

5. Всички жени да имат алергия към злато, диаманти и кожени палта.

6. В носовете на жените да има филтри, прикриващи миризмите на алкохол, пот, лук и чесън.

7. Банският костюм от две части да се счита за идеално облекло за бизнес-дамите (допустимо е и само бикини).

8. За да се разкопчее сутиена да е достатъчно да се докосне (на произволно място).

9. Вратовръзката да не е задължително да се завързва, а колана да се затяга.

10. Поне веднъж в месеца всеки да има гарантирано от законодателството право да подпали офиса.

11. Всички пътища да са магистрали и да нямат ограничение на скоростта.

12. Капакът на тоалетната чиния да се вдига сам веднага щом станат от него.

13. Във всеки бар да има задна стая с легла за хората които не смятат да се прибират в къщи.

# 62
  • Русе
Поетите ме разбиха направо!   С тази производителност на труда сложихте и Китай в малкия си джоб. Абе, да не би музите ви да са от китайски произход?   Много работливи, бе! /Бобояна/

П.С.-Скъпа, и на теб ти е време да се отчетеш.  Grinning Ето, минахме даже и"1001 нощи" с две теми...

# 63
# 64
  • София
Не знам как точно ще се възражда тази любов, може би по-скоро ще я възкресяват някъде по Великден, но на мен ми става все по-гадно от цялата тая история, която насосват безконечно с цел запълване на сезона. Затова героите вече не приличат на себе си - повтарят се, повтарят грешките и глупостите си. Е, не може Еда да е такава завършена егоистка - просто не се връзва с това, което градяха досега. Не че нямаше такива прояви от време на време, но вече прекалиха. Изкараха я някаква глезена и лигава истеричка с махленски манталитет, която не знае какво и кого иска. За какво бяха всички мъки, сълзи и страдания и рани, нанесени на себе си и околните. Да вземем само Мелда за пример - сега и тя нещастна, но и Еда нещастна, Харун, Ямур - също. По-добре Еда да го беше зарязала още в началото, та поне сега да си живее с Мелда, мислейки си, че е щастлив. Просто е тъпо - толкова жертви за нищо.

Подкрепям това мнение с изключение на предпоследното изречение.
Ако имаше изневяра на Харун, поне сценаристите щяха да имат реално върху какво да стъпят, за да ни предложат настоящия развой на събитията, но така предложено действието - излиза от нищо-голямо нещо. И всичко за сметка на образа на Еда Crossing Arms

Съгласна съм, Весе!  newsm10Ама не им е лесно и на сценаристчетата - хем искат да вкарат интрига с изневяра за по-интересно и най-вече дълго, хем не им стиска да е истинска, щото морала, бла-бла. Не стига, че накараха гълъбчетата ни да истерясат от самотност и ги направиха безполови същества за 4 години, а сега от мухата слон правят с некакви снимки и прочее глупости.  Crossing Arms

# 65
# 66

Да не се размечтаваме много, че ще взема да си поискам и това....

ама не от тоя татуиран юнак, а от батко ви... smile3503

Ей, ама Бобо хич не си скромна.... Хората с автограф не могат да се уредят, ти на масаж отиде.....   love001  love001  love001

# 67

Вени, тази снимка за пръв път я виждам....От кой момент е това?

# 68
  • София

Еда ще му го върне тъпкано това на Харун,че се прави на свободен мъж и се фръцва и излиза през ноща.През носа ще му излязат тия думи-Не забравяй и аз съм свободен мъж.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaЩе го накара да се пържи в собствената си ревност  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И той няма да й остане длъжен. Според мен и тя горко ще се кае за думите си, че е свободна жена! И както ми се струва тя започва първа тая игра на надлъгване! Абе, луда работа!  Crossing Arms

# 69
  • София
Здравейте приятели, приключи и моя работен процес за днес...
Включвам се във вашата приятна компания, Рекси това с констатацията на жените ме разби...., а сега да надникнем в тайните мечти на мъжете....

...
Мокси, е това вече е писано от жена!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 70
  • София
Поетите ме разбиха направо!   С тази производителност на труда сложихте и Китай в малкия си джоб. Абе, да не би музите ви да са от китайски произход?   Много работливи, бе! /Бобояна/

П.С.-Скъпа, и на теб ти е време да се отчетеш.  Grinning Ето, минахме даже и"1001 нощи" с две теми...
Чакай малко, де! ooooh! Още не съм се отърсила от търстиката, да се поразведря малко, да си почина.  Дето вика Кометчето сега загрявам преди да изляза на терена. jump

# 71
  • София

Да не се размечтаваме много, че ще взема да си поискам и това....

ама не от тоя татуиран юнак, а от батко ви... smile3503

Ей, ама Бобо хич не си скромна.... Хората с автограф не могат да се уредят, ти на масаж отиде.....   love001  love001  love001
Да не губи физическа форма момчето, аз само за него мисля... amiiii То, от подписване на автографи може само тендовагинит да хване!  hahaha hahaha hahaha

# 72
# 73
  • София
Голяма веселба ще е с тия двамцата-пред Ямурката ще се преструват,че всичко е наред,а останат ли насаме ще се почва с караниците  smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 Еда няма да търпи дълго нощните излизания на Харун и ще почне да му го връща,ще има нарочни срещи с Арас само и само да му пали ревността  hahaha hahaha hahaha
А нощно време ще е велика картинката,как ще поделят спалнята-Еда ще спи на леглото ,а Харун на  походно легло  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  или лягат на двата края на спалнята и всеки обръща гръб на другия  smile3513 smile3513 smile3513 smile3513 А през нощта,който се събуди гледа влюбено другия и го завива нежно  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 74
  • Русе

Вени, тази снимка за пръв път я виждам....От кой момент е това?
В сайта на Йозлем е, нали си ни е любимка?! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт