Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 773
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Бобо, що така не виждам гифчето?! newsm09

И аз го не виждам...Явно има проблем със сайта в момента

# 91
  • София
Бобо, що така не виждам гифчето?! newsm09
Аууууууу, пак ли само аз си виждам гифчето и ми текат лигите пред монитора! Чак се обезводних!  sweating Ми, откъде да знам що!  amiiii Рекси, хелппппппппппппп smile3514 Ти ми спаси кожичката миналия път!
Бобо,ама дай поне линк към гифчето и ще го кача  Peace

# 92
  • Русе
Представям си следната сценка.Ямурка настоява да си легнат тримката заедно,наште се дърпат,но накрая се кордисват на спалнята,Ямур по средата.Дяволето обаче ги изчаква да заспят и се измъква от стаята.И неусетно двете гълъбета се гушкат и спинкат сладко,сладко  smile3508
Дясната ръка на Харун под главата на Йозлем! Мммм,даааааа! hahaha А на сутринта единия .вече буден, не смее да мръдне. Или и двамата се дърпат като опарени... Thinking
И това ще видим...след ...около....15-тина епизода  smile3506
Ееееее, чак пък 15 ?! А финала тогава ще е в 4-и сезон?! Дай по-скоро! tantrum tantrum tantrum

# 93
# 94
  • София
Момичета,  reverance За мен ще е достатъчно, ако съм ви накарала да се усмихнете!  lovekiss lovekiss lovekiss

Я, така можете ли да го отворите?  newsm78

https://docs.google.com/leaf?id=0B9-4B2nfpZkzYjRkNThjNTQtMmY2Ni0 … t=list&num=50

# 95
  • Русе

Бре,че хубост! Мокситоооооо! smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3517 smile3517 smile3517 smile3517

# 96

Още снощи страшно ми хареса тая снимка и по късни доби ми хрумна едно стихче, но когато ви го написах започна да ми изписва, че се извършва техническа профилактика, затова сега ще поздравя с него

ДОЧУТО

Паметно спомените пак се връщат
и тихо нашепват тъжни слова.....
Душа и сърце цял ден се мръщат -
как да забравим всичко това?

Окичваме си сами венец на тъгата,
заради съвет непоискан, грешна милостиня,
забравили сякаш прошката и звездата,
дето ни казва, че Любовта е светиня!

# 97
  • София
Представям си следната сценка.Ямурка настоява да си легнат тримката заедно,наште се дърпат,но накрая се кордисват на спалнята,Ямур по средата.Дяволето обаче ги изчаква да заспят и се измъква от стаята.И неусетно двете гълъбета се гушкат и спинкат сладко,сладко  smile3508
Дясната ръка на Харун под главата на Йозлем! Мммм,даааааа! hahaha А на сутринта единия .вече буден, не смее да мръдне. Или и двамата се дърпат като опарени... Thinking
И това ще видим...след ...около....15-тина епизода  smile3506
Ееееее, чак пък 15 ?! А финала тогава ще е в 4-и сезон?! Дай по-скоро! tantrum tantrum tantrum
Че що?  newsm78 Чакай да сметна - начи, сега сме на 70 епизод - 15 епизода отиват точно в края на май! Даже до финала може и повече да са! Ужас! smile3555

# 98
# 99

Бре,че хубост! Мокситоооооо! smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3517 smile3517 smile3517 smile3517

Вени, опитвам се и теб да провокирам....Да ни спреш дъха с твоите чувствени стихове.....

# 100
          Конкурс
Всички вкупом пред екрана
щом се спомене Серхана.
Клипчета въртят се
снимки,епизод...
Към компютъра в сряда
препускаме в галоп.
Но имаме си ний причина
мъж по-красив и от картина.
Всички ни е подлудил
с чар безмерен,сексапил.
Бобо пита:имаш ли си кака?
Неее,той някоя бг-мама чака
Конкурс нека организираме
специално за Серхан ще се фризираме.
С нови дрешки ще се натъкмим
маникюрче,деколте и грим.
В чудо ще се види момчето
с коя ли да се хване на хорцето
и тропа-троп,та чак до Ава
с танци и любов до забрава.
Не му е лесно на момчето
колкото и голямо да му е сърцето
с толкоз много кандидатки
ще има нужда от нови накладки.
Затуй Серхане и за миг не се чуди
ами дамите от Бг-мама си вземи.
Ние все някак ще се разберем
и ще станем част от серхановия харем  Laughing

# 101
  • Русе

Още снощи страшно ми хареса тая снимка и по късни доби ми хрумна едно стихче, но когато ви го написах започна да ми изписва, че се извършва техническа профилактика, затова сега ще поздравя с него

ДОЧУТО

Шефке, и на това му викаш "Хрумка"?! Фантастично е! smile3505 smile3505 smile3505 newsm74 newsm74 newsm74 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 102
  • Русе

Вени, опитвам се и теб да провокирам....Да ни спреш дъха с твоите чувствени стихове.....

Ще си помисля, ако моя дъх не спре довечера! newsm78

# 103
  • София
Аз обаче продължавам да се чудя с кой акъл двамата ще играят това театро за пред Ямур - ще живеят под един покрив и ще се правят на семейство. Ами точно детето първо ще разбере за какво иде реч. От децата не можеш да скриеш нищо. Те ни гледат и виждат не това, което ние си мислим, че им показваме, а точно обратното. И интересно колко време мислят да карат така - Ямур и да не се усети веднага, рано или късно ще разбере. Ама те толкова напред не мислят. Това е поредната нелепица на сценаристите, ама нейсе. А и друго има - значи пак се заформя нещо псевдо, почиващо на лъжа и измама. Хем видяха до какво водят тия лъжи и пак по същия път вървят.  

# 104

ДОЧУТО

smile3501 smile3501 smile3501

Шефче, в знак на благодарност за прекрасното ти стихче, съм ти приготвила и на теб един фотос...

Общи условия

Активация на акаунт