Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 735
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
освен "незабравима" съм гледала още 4 турски сериала и всички завършиха с щастлив край макар, че и в тях имаше тъжни моменти,но нито един от тях не може да се сравнява с нашия филм.той бие всички по точки...с него вече трудно може да се разтовари човек.сценаристите го превърнаха във всичко друго освен романтика...

"Освен мелодията на сърцето"...бях много разочарована
този не съм го гледала и май по-добре,че не съм.не обичам да гледам тежки филми.много  smile3518 smile3518 newsm45 newsm45

# 181
Добър вечер! Пожелавам на всички, по-малко разочарования тази вечер  Mr. Green Mr. Green
Диема ни подгрява с поворението на стария сезон , сериите в момента са  smile3518 newsm45 smile3514
Серията от тази вечер и най - вече тази ,която ще дават утре, са ми едни от най - неприятните. .Слагам ги заедно с епизодите покрай отвличането на Ямур,всички болнични инциденти , свързани с катастрофи , стрелби  и т.н.

# 182
освен "незабравима" съм гледала още 4 турски сериала и всички завършиха с щастлив край макар, че и в тях имаше тъжни моменти,но нито един от тях не може да се сравнява с нашия филм.той бие всички по точки...с него вече трудно може да се разтовари човек.сценаристите го превърнаха във всичко друго освен романтика...

"Освен мелодията на сърцето"...бях много разочарована
този не съм го гледала и май по-добре,че не съм.не обичам да гледам тежки филми.много  smile3518 smile3518 newsm45 newsm45

Наистина добре,че не си го гледала... все едно сега в последната серия Харун да се застреля.

# 183
Момичета и момчета бара е отворен заповядайте и си изберете питие за подгряване

Наздраве компания  

# 184
остава 1 час и лека полека балкона се пълни

# 185
# 186

ani06, anithos, aq-11, biznes_mama, didi 69, didi88, foksi, ioji, jvarbanova, kikito95, magistra, mariq_72, mipsy., nadejda 76, onii, reksi, silveto22, sonnja, valdes60, valia86, winona, zlatnaribka, Лиди (+ 6 Скрит/и) и 27 Гости преглежда(т) тази тема.

# 187
  • Монтана
за сряда вечер не сме ли много малко? newsm78
Точно това си мислех преди 20 минути.Друга вечер преди филма по това време балкона беше пълен.Много хора загубиха интерес и вече не бързат като нас да го гледат посреднощ,някой изобщо са се отказали,а други може би го гледат на следващия ден и не седят да сутринта.

Една ,по една, кацаме на клона!!
Ето и аз кацнах на клончето... Laughing Laughing LaughingДобра вечер на всички фенове на "Незабравима"!Хубаво настроение желая от сърце !И в тона на сериала и нещата,които вълнуват нашите любимци...Един поздрав за всички вас!    
   http://vbox7.com/play:aea62983    
     bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet    

# 188

ani06, anithos, aq-11, biznes_mama, didi 69, didi88, foksi, ioji, jvarbanova, kikito95, magistra, mariq_72, mipsy., nadejda 76, onii, reksi, silveto22, sonnja, valdes60, valia86, winona, zlatnaribka, Лиди (+ 6 Скрит/и) и 27 Гости преглежда(т) тази тема.
Хей и аз съм тук,защо не ме е отчело? newsm78

# 189
Сега да видя набързо какви ще ги сътворят Туба и онзи другия /не му знам името/ в "Под липите", и пристигам!!!

# 190

Joy Joy Joy Joy аз си фиксирах шоколада
наздраве на компанията

# 191

Хей и аз съм тук,защо не ме е отчело? newsm78
Защото точно в този момент си била на друга страница!!

# 192
Меги благодаря ти за линковете . Heart Eyes а по повод днешната и утрешна серия по Диема и аз съм като теб .Много им се нервя и особенно на аблата  Naughty

# 193

http://vbox7.com/play:c44a050c Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

НЕЗАБРАВИМИ,ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ НА СЕРИЯТА!

# 194
Подготовка за серийката  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт