Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 752
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
за сряда вечер не сме ли много малко? newsm78
Точно това си мислех преди 20 минути.Друга вечер преди филма по това време балкона беше пълен.Много хора загубиха интерес и вече не бързат като нас да го гледат посреднощ,някой изобщо са се отказали,а други може би го гледат на следващия ден и не седят да сутринта.

# 166
Вече се виждам така  hit hit

# 167
Добър вечер! Пожелавам на всички, по-малко разочарования тази вечер  Mr. Green Mr. Green
Благодаря ти, мила! Даже и не се надявам... Grinning
Ще видим, може и нещо хубаво да са подготвили другият епизод, стига да пуснат фрагмент  ooooh!

# 168
много е хубаво,а музиката на филма е просто невероятна
никога не съм си мислила,че може да ми хареса турска музика....

# 169
Вече се виждам така  hit hit
Сакън , недей техниката ще ти трябва и занапред. Sick Sick Sick Sick Sick

# 170
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=E1ak0M5llQ4&feature=related

# 171
Добър вечер незабравима и великолепна компания . Hug Heart Eyes Как е настроението готовили сме за  поредната серийка  newsm24 Popcorn atwork
Тарабас ,Бобояна ,Бганьо  поздравления за днешните ви творения  newsm51 smile3501 newsm51
Бобо гифчето ти е много готинко   love001 newsm57 newsm57 newsm57 Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss lovekiss lovekiss
И един поздрав за всички вас момичета и момче който правите темата незабравима
http://www.youtube.com/watch?v=-wsjobouL6M

# 172
Точно това си мислех преди 20 минути.Друга вечер преди филма по това време балкона беше пълен.Много хора загубиха интерес и вече не бързат като нас да го гледат посреднощ,някой изобщо са се отказали,а други може би го гледат на следващия ден и не седят да сутринта.
дори,ми то лудите като нас не останаха много.... Laughing Laughingда стоим до посред нощ,да спим по 2-3 часа и после на тръстиката...пък после,що тръстиката не е както трябва орязана hahaha hahaha hahaha

# 173
Привет и от мен.
Да ви поздравя преди да си разваля настроението от новите безумия в незабравимия екшън.
Напоследък ми потънаха гемиите от тез разлъки и семейни войни,
чак ми идва да заблея, че не пей ми се, не смей ми се....
Питам се що не поканят Джеки Чан за гост звезда, че да ни развесили малко.
Ще помага на Харун да гони лошите, че сал един Тарък му остана....
 Пък и мъжо може да погледа с мен. Кеф... Wink.

# 174
# 175
http://www.youtube.com/watch?v=E1ak0M5llQ4&feature=related
Всички сцени са перфекто озвучени , аз поне такова нещо в друг филм не съм гледала.  Peace

# 176
освен "незабравима" съм гледала още 4 турски сериала и всички завършиха с щастлив край макар, че и в тях имаше тъжни моменти,но нито един от тях не може да се сравнява с нашия филм.той бие всички по точки...с него вече трудно може да се разтовари човек.сценаристите го превърнаха във всичко друго освен романтика...

"Освен мелодията на сърцето"...бях много разочарована

# 177
Добър вечер! Пожелавам на всички, по-малко разочарования тази вечер  Mr. Green Mr. Green
Диема ни подгрява с поворението на стария сезон , сериите в момента са  smile3518 newsm45 smile3514

# 178
дори,ми то лудите като нас не останаха много.... Laughing Laughingда стоим до посред нощ,да спим по 2-3 часа и после на тръстиката...пък после,що тръстиката не е както трябва орязана hahaha hahaha hahaha

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Много на място,фокси!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 179

Една ,по една, кацаме на клона!!

Общи условия

Активация на акаунт