Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 745
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе

Пак ще се дърпат, бутат, стискат...! Еееееех, мъко!

# 151
О, Мармалон ,снощи всички ни ''приспа'' сървъра в полунощ изписа, че поради профилактика са възможни прекъсвания и влизане в темата йок. Май ни направиха ''услуга''веднъж да си легнем навреме. hahaha hahaha hahaha

# 152
  • Русе
О, Мармалон ,снощи всички ни ''приспа'' сървъра в полунощ изписа, че поради профилактика са възможни прекъсвания и влизане в темата йок. Май ни направиха ''услуга''веднъж да си легнем навреме. hahaha hahaha hahaha
Тази "профилактика" беше благославяна хиляди пъти и днес! smile3515

# 153
Здравейте,

Тъй като аз гледам освен Незабравима и Езел, Пленителката на сърца, Любов и наказание и Забранения плод, снощи реших да попрегледам темите за тези филми в бгмама. И какво установих, написаното във всяка една от темите много си прилича. Хората, колкото и да са различни темите на филмите искат единствено да гледат романтика, всички обвиняват сценарисите, за развитието на сериалите, всички лесно оправдават и прощават грешките на любимите герои, всички яростно обвиняват всеки, който е дръзнал по някакъв начин да се вклини между обичащите. Ако бяхме такива и в живота, ако така яростно защитавахме красивите неща, ако така лесно прощавахме на най любимите си същества, ако така отстоявахме и заклеймявахме лошото, живота ни би бил прекрасен. Но за съжаление не е така в реалността.
Здрасти, Марийче!   Hug Е, ти явно си понатрупала наблюдения и имаш база за сравнение! Аз нямам, защото това е първият ми турски сериал и първият ми форум, но бих могла да си обясня защо реакциите са толкова подобни - аз например се подлъгах, че ще гледам романтичен филм, на който качеството е по-високо от обикновените сълзливи розови сапунки. И това за качеството се оказа вярно, но не и за сценария. В нашия случай не романтиката, а драмата и екшъна преобладават и това е в разрез с очакванията ми. Определено мъката ми идва в повече. Ако съм искала да гледам сериозно кино, което отразява реалния живот нямаше да избера точно турски такъв и не по ксенофобски причини, а защото има много голям избор на качествено сериозно кино за целта! Аз исках да гледам романтика и красота, както казват тук момичетата - приказка с предизвестен хубав край! Затова се чувствам излъгана в очакванията си и се ядосвах! И като съм тръгнала да цитирам, та прав е Бганио - някой оплаквал ли се е, че краят на  Ромео и Жулиета е трагичен? Не, защото не е бил излъган в очакванията си. Даже имам чувството, че подвеждащо "зарибяват" зрители и после шарани като мене щат не щат го изглеждат до края, от инат или любопитство!
Сори, стана дълго, но, надявам се разбрано!  Hug

Здравей мила, напълно те разбирам. Но мисля, че на хората им идва в повече времето, в което живеем и всеки, който се решава да гледа един или друг сериал, иска да се разтовари гледайки нещо романтично и красиво.

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 21:19 от bghelp

# 154
bghelp,и аз мисля,че е така.познавам доста хора,които искат да гледат такива неща ,за да се разтоварват...напрежението и проблемите при всички нас са в повечко от нормалното

# 155
така е наистина

# 156
bghelp,и аз мисля,че е така.познавам доста хора,които искат да гледат такива неща ,за да се разтоварват...напрежението и проблемите при всички нас са в повечко от нормалното
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 157
Комшийката ми гледаше "Приятели".Казваше,че бил разтоварващ,весел,младежки,но сега спря да го гледа защото и него по същия начин го променили.Започвам да си мисля,че всички турски сапунки/"Незабравима ми е третия и последния/ започват с нещо което да те грабне/нещо весело или романтично/ и след това всички стават психо екшъни,драми.

# 158
освен "незабравима" съм гледала още 4 турски сериала и всички завършиха с щастлив край макар, че и в тях имаше тъжни моменти,но нито един от тях не може да се сравнява с нашия филм.той бие всички по точки...с него вече трудно може да се разтовари човек.сценаристите го превърнаха във всичко друго освен романтика...

# 159
за сряда вечер не сме ли много малко? newsm78

# 160
Добър вечер! Пожелавам на всички, по-малко разочарования тази вечер  Mr. Green Mr. Green

# 161
  • Русе
за сряда вечер не сме ли много малко? newsm78
Има още час и половина!Ще се съберем...

# 162
# 163
Добър вечер! Пожелавам на всички, по-малко разочарования тази вечер  Mr. Green Mr. Green
добър вечер и на теб! bishop bishop bishop fingerscrossed fingerscrossed

# 164
  • Русе
Благодаря ти, мила! Даже и не се надявам... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт