Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 787
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,момичета!!!
Не съм влизала от няколко дни и колко много сте изписали не мога да насмогна да изчета всичко Simple Smile
Дали довечера ще има поне нещо мъничко хубаво за нас?

# 136
# 137
Здравейте момичета !!!
Успявам да се включа минути преди започването на "Незабравима" по Диема , затова ще използвам момента да цопна линковете за по - късната "доза " Незабравима!По късно ще проверямам кои от тях тази вечер тръгват без проблем !!

http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=306&iCat=291&iC … 9&nChannel=Tv

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv

http://atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin

http://www.bedavatvizle.com/atv-izle/

Миги меги,благодаря!
Аз все се ровя по сумати време докато си намеря правилния линк  #Crazy

# 138
  • Русе
Здравейте,момичета!!!
Не съм влизала от няколко дни и колко много сте изписали не мога да насмогна да изчета всичко Simple Smile
Естествено! Бату ще наказва Бурак!!! smile3508 Другото ще е мъка. hahaha

# 139
  • Русе
Здравейте незабравими!И аз съм на линия за вечерната проверка.

Дори, къде намери тази красота! newsm09 newsm09 newsm09 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 140
Здравейте Незабравими! wavey wavey wavey wavey

Ей, ме на и мене на мегдана в очакване на поредната серия. Mr. Green

Ако, нема фрагман...нема да се плашите...аз ще ви предложа минимум три. Peace

Мисли ги преди да свърши серията,че да ни утешиш веднага

# 141
Здравейте,момичета!!!
Естествено! Бату ще наказва Бурак!!! smile3508 Другото ще е мъка. hahaha

на всички ни се иска нещо по-сладко  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
дано не ни оставят само с толкова

# 142
yiy aksamlar, м.... му и прасе, цял час се опитвам да отворя диема фемили, за да гледам филма и неще, и неще. Другите програми се отварят и знам, че като свърши филма и диемата ще сеотвори,гадове, нарочно ми го правят.
Нищо, за компенсация пък изчетох фантастичните стихове на момичетата и баш шефа.   bouquet  bouquet  bouquet

Зизу, готови ли са ти сценариите, ти си знаеш кво ще гледаме, така че ги подготви, щото сигурно фрагман йок. newsm78 newsm78

# 143
  • Русе
yiy aksamlar, м.... му и прасе, цял час се опитвам да отворя диема фемили, за да гледам филма и неще, и неще. Другите програми се отварят и знам, че като свърши филма и диемата ще сеотвори,гадове, нарочно ми го правят.
Нищо, за компенсация пък изчетох фантастичните стихове на момичетата и баш шефа.   bouquet  bouquet  bouquet

Зизу, готови ли са ти сценариите, ти си знаеш кво ще гледаме, така че ги подготви, щото сигурно фрагман йок. newsm78 newsm78
Мармалон, ти си щастливка! Днес цял ден сървъра на Бг-мама ни пълзи по нервите! Добре, че него си пропуснала! Grinning

# 144
здравейте,момичета wavey wavey wavey
ето ме и мен...вече мога да пиша... newsm44 newsm44 newsm68 newsm68
първо да благодаря на Мокси за новата  ни прекрасна тема newsm51 newsm51 newsm51
на всички стихоплетци - нямате равни  smile3525 smile3525 smile3525
и на всички останали момичета... newsm51  smile3525newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
с вас се забавлявям с цялото си сърце

# 145

Дори, къде намери тази красота! newsm09 newsm09 newsm09 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
От фейсбук

# 146

От фейсбук

Фейсбук е мощна сила  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 147

Мармалон, ти си щастливка! Днес цял ден сървъра на Бг-мама ни пълзи по нервите! Добре, че него си пропуснала! Grinning

А, не, аз снощи си изпълних плана, измъчих се да вляза и накрая му теглих една м.... и затворих компа рано,рано newsm61 newsm61 newsm61 newsm61

# 148
# 149
  • София

"Има само едно истинско богатство, и то е общуването между хората." Антоан дьо Сент-Екзюпери

Общи условия

Активация на акаунт