Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 790
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Привет на Незабравимата компания! Hug Hug Hug
Страхотни музи вилнеят днес:Диди 88, Бобояана, Вени, Тарабас, Бганьо, разбихте ме от смях !  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51Радвам се , че продължавате в сатиричен дух, колкото повече гадости ни сервира любимата ''Незабравима''.

# 121
  • София
Здравейте,

Тъй като аз гледам освен Незабравима и Езел, Пленителката на сърца, Любов и наказание и Забранения плод, снощи реших да попрегледам темите за тези филми в бгмама. И какво установих, написаното във всяка една от темите много си прилича. Хората, колкото и да са различни темите на филмите искат единствено да гледат романтика, всички обвиняват сценарисите, за развитието на сериалите, всички лесно оправдават и прощават грешките на любимите герои, всички яростно обвиняват всеки, който е дръзнал по някакъв начин да се вклини между обичащите. Ако бяхме такива и в живота, ако така яростно защитавахме красивите неща, ако така лесно прощавахме на най любимите си същества, ако така отстоявахме и заклеймявахме лошото, живота ни би бил прекрасен. Но за съжаление не е така в реалността.
Здрасти, Марийче!   Hug Е, ти явно си понатрупала наблюдения и имаш база за сравнение! Аз нямам, защото това е първият ми турски сериал и първият ми форум, но бих могла да си обясня защо реакциите са толкова подобни - аз например се подлъгах, че ще гледам романтичен филм, на който качеството е по-високо от обикновените сълзливи розови сапунки. И това за качеството се оказа вярно, но не и за сценария. В нашия случай не романтиката, а драмата и екшъна преобладават и това е в разрез с очакванията ми. Определено мъката ми идва в повече. Ако съм искала да гледам сериозно кино, което отразява реалния живот нямаше да избера точно турски такъв и не по ксенофобски причини, а защото има много голям избор на качествено сериозно кино за целта! Аз исках да гледам романтика и красота, както казват тук момичетата - приказка с предизвестен хубав край! Затова се чувствам излъгана в очакванията си и се ядосвах! И като съм тръгнала да цитирам, та прав е Бганио - някой оплаквал ли се е, че краят на  Ромео и Жулиета е трагичен? Не, защото не е бил излъган в очакванията си. Даже имам чувството, че подвеждащо "зарибяват" зрители и после шарани като мене щат не щат го изглеждат до края, от инат или любопитство!
Сори, стана дълго, но, надявам се разбрано!  Hug

# 122
  • София
Аз изчезвам за малко, че и без това гледам как в последните страници бодро си подскача само моя Мечо Пух! hahaha hahaha hahaha  Но, за вечерната проверка ще съм на линия! До скоро, банда!  Hug

# 123
  • София
Здравейте,

Тъй като аз гледам освен Незабравима и Езел, Пленителката на сърца, Любов и наказание и Забранения плод, снощи реших да попрегледам темите за тези филми в бгмама. И какво установих, написаното във всяка една от темите много си прилича. Хората, колкото и да са различни темите на филмите искат единствено да гледат романтика, всички обвиняват сценарисите, за развитието на сериалите, всички лесно оправдават и прощават грешките на любимите герои, всички яростно обвиняват всеки, който е дръзнал по някакъв начин да се вклини между обичащите. Ако бяхме такива и в живота, ако така яростно защитавахме красивите неща, ако така лесно прощавахме на най любимите си същества, ако така отстоявахме и заклеймявахме лошото, живота ни би бил прекрасен. Но за съжаление не е така в реалността.
Здрасти, Марийче!   Hug Е, ти явно си понатрупала наблюдения и имаш база за сравнение! Аз нямам, защото това е първият ми турски сериал и първият ми форум, но бих могла да си обясня защо реакциите са толкова подобни - аз например се подлъгах, че ще гледам романтичен филм, на който качеството е по-високо от обикновените сълзливи розови сапунки. И това за качеството се оказа вярно, но не и за сценария. В нашия случай не романтиката, а драмата и екшъна преобладават и това е в разрез с очакванията ми. Определено мъката ми идва в повече. Ако съм искала да гледам сериозно кино, което отразява реалния живот нямаше да избера точно турски такъв и не по ксенофобски причини, а защото има много голям избор на качествено сериозно кино за целта! Аз исках да гледам романтика и красота, както казват тук момичетата - приказка с предизвестен хубав край! Затова се чувствам излъгана в очакванията си и се ядосвах! И като съм тръгнала да цитирам, та прав е Бганио - някой оплаквал ли се е, че краят на  Ромео и Жулиета е трагичен? Не, защото не е бил излъган в очакванията си. Даже имам чувството, че подвеждащо "зарибяват" зрители и после шарани като мене щат не щат го изглеждат до края, от инат или любопитство!
Сори, стана дълго, но, надявам се разбрано!  Hug

Бобо, много точни разсъждения и само нещо да добавя. Всеки жанр си има правила и образци, към които е добре да се стремят създателите на нови филми. Като ще е екшън, екшън да е, ако е криминале, криминале да е, ако ще е любовна драма, такава да е, ако е комедия, смешна да е и т.н. Ама то нашто от всичко по-малко и отгоре-отгоре и накрая може да излезе едно голямо нищо.

# 124
Рекси, ти си съкровище!   love001  love001  love001 Много ти мерси, начи, че ми качи гифчето, щото май ми беше по-лесно да го направя, отколкото да ви го покажа!  smile3555 Ама и аз съм една бяла птица....лебед, де, искам да кажа!  hahaha hahaha hahaha
Zдравейте сладури

Бобо ама трябва такава да направиш във бяла серия тук сега черна и една в кафява и една в спортна и т н.  Hug Но гиф-чето много яко се е получило.

Ахх ти зуумърке такава  hahaha

# 125
ЕЕЕх и мен цял следобед не ми дава да вляза в сайта  Crossing Arms хубаво поне че се оправи и ще можем да си гледкаме заедно Незабравимката  newsm03
Гледам днес музата е на ниво.Браво момичета и Бай ганьо  smile3501
А ще се отнася до харема,като ще е харем,харем да е  newsm62 всички в кюпа за благото наш Серхан  Joy Joy Joy

# 126
# 127
поздравления за всички стихоплетци днес започвайки от Шефката и свършвайки със шефа   bouquet  bouquet  bouquet

истински ме разсмяхте днес

# 128
Здравейте момичета !!!
Успявам да се включа минути преди започването на "Незабравима" по Диема , затова ще използвам момента да цопна линковете за по - късната "доза " Незабравима!По късно ще проверямам кои от тях тази вечер тръгват без проблем !!

http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=306&iCat=291&iC … 9&nChannel=Tv

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv

http://atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin

http://www.bedavatvizle.com/atv-izle/

# 129
# 130
Добър вечер! Hug Hug Hug

Страхотни стихотворения!  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 131
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте Незабравими! wavey wavey wavey wavey

Ей, ме на и мене на мегдана в очакване на поредната серия. Mr. Green

Ако, нема фрагман...нема да се плашите...аз ще ви предложа минимум три. Peace

# 132
  • Русе
Здравейте Незабравими! wavey wavey wavey wavey

Ей, ме на и мене на мегдана в очакване на поредната серия. Mr. Green

Ако, нема фрагман...нема да се плашите...аз ще ви предложа минимум три. Peace

Ти му кажи "Под крушата", а то- на крушата! hahaha Че и моята работа! А резюме ще ни пуснеш ли? hahaha hahaha hahaha

# 133
Здравейте незабравими!И аз съм на линия за вечерната проверка.
Поздравления за нашите невероятни таланти:Бобо,Тарабас,Диди,Бганьо,Вени smile3501 smile3501 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51
Бобо страхотно гифче newsm51 newsm51 newsm51

# 134
Здравейте момичета !!!
Успявам да се включа минути преди започването на "Незабравима" по Диема , затова ще използвам момента да цопна линковете за по - късната "доза " Незабравима!По късно ще проверямам кои от тях тази вечер тръгват без проблем !!

http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=306&iCat=291&iC … 9&nChannel=Tv

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv

http://atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin

http://www.bedavatvizle.com/atv-izle/

Меги,благодаря за линковете.Пу,пу да ни им уруки но всички тази вечер работят безпогрешно.
Дано са така и за филма.

Общи условия

Активация на акаунт