Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 660
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Прекалява вече Еда,сърди се,цупи се,страда...хубаво,ама стига вече.Сега инатите й  ooooh!

Тя е от хората, които сама си създава проблемите, след това ги изстрадва.

# 331
Еда наистина я сриват все повече и повече,а онази,въплъщението на Дева Мария от епизод на епизод по-добричка и по-добричка става  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Разбирам мъката на Еда,но с инат и гордост до под кривата круша се стига.Точно като магаре на мост  #Crazy

# 332
Леля Живка не беше доволна Еда какви ги надроби пък газелка само как и затвори телефона . ooooh!

# 333
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
БабаКилър тамън се прибра...и вече е въведен в заблуждение.  Mr. Green
Егати лъжливото фемили...тия лъжата за нищо я немат. ooooh!
Очаквам бабаКилър скоро отново да запаше патлаците. Whistling

# 334
Как изцикли очички Еда  smile3532 smile3532 smile3532

# 335
Харун разцепи озона...направо ме изкефи на макс.  Joy Joy
Е, заради тая сцена си заслужаваше да гледам целия пълнеж Гюлер. Mr. Green
Как се спретна кат фолк певец и си би камшика...а Еда остана да се хапе отзад. hahaha

# 336
пфу, нещо ми заби баш накрая Twisted Evil

# 337
Харун- Вдигни телефона бе серсем... hahaha hahaha hahaha

# 338
Да ме прощавате но Еда не заслужава ничия любов! Naughty
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Ще ме прощавате, но няма да се съглася с вас. Реакциите на Еда са нормални за човешно същество (не казвам разумни, което е различно). Не ми казвайте, че вие не сте реагирали така бурно от яд и ревност. Аз лично съм правила редица глупости. Понякога съжалявам, но не си го признавам:) Да ви кажа и аз съм реагирала като Еда в разни ситуации... Все си мисля, че мъжът е длъжен да ме разбира, а знам, че не е така...

Аз смятам, че реакциите на много от героите във филма са си абсолютно реални. Вие си седите на диванчето и коментирате, но съм сигурна, че нямате перфектните взаимоотношения с любимия човек. както никой няма...

За разлика от вас на мен ми харесват милите сцени в сем. Гюлер и смятам, че серията е приятна. Отдавна чакам финала, писна ми да гледам филма, изморих се, но смятам, че сценаристите са измислили добре нещата.

Какво мислите, че следва след щастливия край??? Караници има до края на съместния живот на която и да е двойка. Има хора (които познавам), които са се развжедали и женли 5 пъти Simple Smile

# 339
Ей този Арас само като видя името на Харун и край няма да вдига телефона  но на мен ми се струва ,че ще вдигне и ще чуе ПАЗИ СЕ. newsm78

# 340
 newsm61 newsm45 smile3512 smile3511   и при мен също заби

# 341
И на мен. smile3514 smile3514 smile3511 smile3511
Какво стана? Арас вдигна ли телефона?

# 342
И на мен. smile3514 smile3514 smile3511 smile3511
Какво стана? Арас вдигна ли телефона?
Не!