Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 656
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
и тук заби Simple Smile

# 346
Харун разцепи озона...направо ме изкефи на макс.  Joy Joy
Е, заради тая сцена си заслужаваше да гледам целия пълнеж Гюлер. Mr. Green
Как се спретна кат фолк певец и си би камшика...а Еда остана да се хапе отзад. hahaha

ТОЧНО ТОВА СИ МИСЛЕХ И АЗ,
ЗАРАДИ ИДВАНЕТО НА АКЪЛ У ХАРУН СИ ЗАСЛУЖАВА ДРЕМАНЕТО ЦЕЛА ВЕЧЕР

# 347
  • По света и в нас.
Арас,серсемина не вдигна телефона. Joy

# 348
Арас,серсемина не вдигна телефона. Joy

раздава го тежкар  Crossing Arms

# 349
  • Русе
aq-11, axaristi, Bai bradar, bibisita, BoBoYana, cvetka79, danidorina, didi88, dorital, eliadn, fentazi_f, foksi, galin4eto, ioji, IR65, ivencetomi89, kassandra810107, lilana 60, lucymi, magistra, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, moni97, nadejda 76, natalia, nezabravimka, pantovka11, reni6, saroni, Tara41, TONETO, twin4, unutulmaz80, valdes60, valia86, valqqq, vassilka85, vesela Simple Smile, winona, zlatnaribka, Г-жа Нервакова (+ 7 Скрит/и) и 62 Гости преглежда(т) тази тема

3-та!

# 350
пфу, нещо ми заби баш накрая Twisted Evil
И на мен. smile3514 smile3514 smile3511 smile3511
Какво стана? Арас вдигна ли телефона?
Не!
Мерси, Зизу Hug

# 351
Да ме прощавате но Еда не заслужава ничия любов! Naughty
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Ще ме прощавате, но няма да се съглася с вас. Реакциите на Еда са нормални за човешно същество (не казвам разумни, което е различно). Не ми казвайте, че вие не сте реагирали така бурно от яд и ревност. Аз лично съм правила редица глупости. Понякога съжалявам, но не си го признавам:) Да ви кажа и аз съм реагирала като Еда в разни ситуации... Все си мисля, че мъжът е длъжен да ме разбира, а знам, че не е така...

Аз смятам, че реакциите на много от героите във филма са си абсолютно реални. Вие си седите на диванчето и коментирате, но съм сигурна, че нямате перфектните взаимоотношения с любимия човек. както никой няма...

За разлика от вас на мен ми харесват милите сцени в сем. Гюлер и смятам, че серията е приятна. Отдавна чакам финала, писна ми да гледам филма, изморих се, но смятам, че сценаристите са измислили добре нещата.

Какво мислите, че следва след щастливия край??? Караници има до края на съместния живот на която и да е двойка. Има хора (които познавам), които са се развжедали и женли 5 пъти Simple Smile
Мила, жените сме различни но аз от самото начало не харесвам образа на Еда с нейните непрестанни лъжи мое мнение! Naughty

# 352
май и фрагман няма Cry

# 353
Не е свършил още филма.

# 354
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
пфу, нещо ми заби баш накрая Twisted Evil
И на мен. smile3514 smile3514 smile3511 smile3511
Какво стана? Арас вдигна ли телефона?
Не!
Мерси, Зизу Hug
Останаха с килъра да се гледат многозначително. hahaha

# 355
Харун разцепи озона...направо ме изкефи на макс.  Joy Joy
Е, заради тая сцена си заслужаваше да гледам целия пълнеж Гюлер. Mr. Green
Как се спретна кат фолк певец и си би камшика...а Еда остана да се хапе отзад. hahaha

Ох,Зизу,ще ме умориш от смях тази вечер smile3532 smile3532 smile3532

# 356

Е почай да свърши серията .След като предната седмица не пуснаха сега им е ред  Thinking

# 357
Браво на Харун.  Такива жени, като Еда единствено такова поведение заслужават.  

# 358
Да ме прощавате но Еда не заслужава ничия любов! Naughty
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Ще ме прощавате, но няма да се съглася с вас. Реакциите на Еда са нормални за човешно същество (не казвам разумни, което е различно). Не ми казвайте, че вие не сте реагирали така бурно от яд и ревност. Аз лично съм правила редица глупости. Понякога съжалявам, но не си го признавам:) Да ви кажа и аз съм реагирала като Еда в разни ситуации... Все си мисля, че мъжът е длъжен да ме разбира, а знам, че не е така...

Аз смятам, че реакциите на много от героите във филма са си абсолютно реални. Вие си седите на диванчето и коментирате, но съм сигурна, че нямате перфектните взаимоотношения с любимия човек. както никой няма...

За разлика от вас на мен ми харесват милите сцени в сем. Гюлер и смятам, че серията е приятна. Отдавна чакам финала, писна ми да гледам филма, изморих се, но смятам, че сценаристите са измислили добре нещата.

Какво мислите, че следва след щастливия край??? Караници има до края на съместния живот на която и да е двойка. Има хора (които познавам), които са се развжедали и женли 5 пъти Simple Smile
Мила, жените сме различни но аз от самото начало не харесвам образа на Еда с нейните непрестанни лъжи мое мнение! Naughty

Мда, всеки е различен. Аз пък за пръв и последен път загледах сериал, но определено образът на Еда ме кара да го гледам - нерешителен, колеблив и така истински като всяка втора жена Simple Smile Но всеки си има индивидуални разбирания и така Simple Smile

# 359

Е почай да свърши серията .След като предната седмица не пуснаха сега им е ред  Thinking

мислих че свърши вече, много окъсняха

Общи условия

Активация на акаунт