Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 633
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Голяма драма ще стане сега,Еда чу думите на оная русата мацка като падна чашата-Ти го остави,живот мой,аз ще почистя. Mr. Green Mr. Green Харун може и да отнесе някой шамар за това,въпреки че той се направи на ударен,а знае че Еда чу тези думи  ooooh! ooooh! ooooh!

УФ,точно от тези чути-недочути,недоразбрани неща ми омръзна,защото единственият им смисъл е,да продължават сериала,а всъщност го обезсмислят.

Ние,нали сме се закалили откъм глупостите им Thinking
Може пък Еда да превключи и да се осъзнае,че може да изгуби Харун завинаги,макар че е малко вероятно Whistling

# 451
  • София
Аз сега като гледах в началото,Еда да не страда от някакъв постравматичен стрес след злополуката  newsm78 newsm78 newsm78 Как само и се размазваше пред погледа като слизаше по стълбите и си спомняше думите на лекаря-съжалявам изгубихте бебето  smile3518 smile3518 smile3518

# 452
Аз сега като гледах в началото,Еда да не страда от някакъв постравматичен стрес след злополуката  newsm78 newsm78 newsm78 Как само и се размазваше пред погледа като слизаше по стълбите и си спомняше думите на лекаря-съжалявам изгубихте бебето  smile3518 smile3518 smile3518
Аз се още събирам сили,за да започна да гледам епизода т.е. това,което изпуснах

# 453
Голяма драма ще стане сега,Еда чу думите на оная русата мацка като падна чашата-Ти го остави,живот мой,аз ще почистя. Mr. Green Mr. Green Харун може и да отнесе някой шамар за това,въпреки че той се направи на ударен,а знае че Еда чу тези думи  ooooh! ooooh! ooooh!

УФ,точно от тези чути-недочути,недоразбрани неща ми омръзна,защото единственият им смисъл е,да продължават сериала,а всъщност го обезсмислят.

Може пък Еда да превключи и да се осъзнае,че може да изгуби Харун завинаги,макар че е малко вероятно Whistling

Докато и двамата не осъзнаят,че с тези глупости и ревности ще се загубят,няма да се оправят нещата.Те се редуват да се губят,но това повторение вече омръзва.

# 454
Аз се още събирам сили,за да започна да гледам епизода т.е. това,което изпуснах

Да,стълбите й напомниха за инцидента и злополуката,което е нормално.

# 455

Докато и двамата не осъзнаят,че с тези глупости и ревности ще се загубят,няма да се оправят нещата.Те се редуват да се губят,но това повторение вече омръзва.
На мен вече ми е омръзнало.Няма го и нетърпението,с което очаквах новият епизод.Някак ми липсва тръпката....
Как ли е рейтинга на филма тази вечер newsm78
Ако само имах и малка представа как ще провалят филма,нямаше да се паля толкова много за продължение.Ама нали съм нова с тия турски сериали.......първи и последен за мен.Дано поне е с хубав край,че вече и това взе да ме претеснява ooooh!

# 456
Добро утро и усмихнат ден,семейство "Унутулмаз"!

И да започнем деня с малко красиви и щастливи моменти,за разлика от снощният епизод,в който преобладаваха сълзите отново.

http://www.youtube.com/watch?v=jOIruVEOmn8&feature=uploademail

# 457
  • Русе
Добро утро, приятели незабравими!  bouquet
Хубав ден , спорна работа и ведро настроение ви желая!
Хайде, време е за кафе! newsm03

# 458
Добро утро девойки  Hug и младеж  Simple Smile

Да си пийнем кафенце ,да се разбудим...въпреки че както ме е опекло слънцето през прозореца ми се доспива повече  Laughingи да си обсъдим епизодчето.

# 459
 Мъката на Еда я разбирам,ревността,болката всичко...Но вече започва да ме дразни,по-скоро това разтагяне и тъпчене.Наистина беше тъжно като седеше на стълбите,но този инат след това ми идва в повечко.Сега ще се дебнат един друг,кой кога излезнал,кой с кого говорил... ooooh! и ще използват милата Ямур като оправдание да се проверяват.Държат се като деца,това поведение на серииозни хора,родители ли е?Но и Харун знае къде да я жъгне,евалата!Като са решили сценаристите да ни показват такъв развой,дано поне успеят да ни развеселят с такива случки,да ни покажат забавната страна,защото освен да се смеем на техните щуротии друго не ни остава.Нервите и сълзите погубени по тоз сериал отдавна си надвишиха лимита.
 Добротата на Мелда и ненормалния Бату...лелел.Дали изнасилването е причина за тази коренна промяна или нещо ни будалкат.И сега като разбра,че Бату е Кенан дано й се опнат нервите,че такава кротичка и добросърдечна не мога да я гледам  Crossing Arms Не ми понася на фона на изперкалата Еда  hahaha
 Сценката с Гюлер ми хареса,мила беше,емоционална...
 И 2 думи за Арас,че бая се олях.Представям си как убиеца ааха да стреля и суперХару с невероятен дрифт паркира мерджанеца до колата на Арас и онзи се отказва  hahaha

# 460
Добро утро мили приятели с чаша кафе!:)   

# 461
  • Русе
Не знам за вас, но аз сериозно се замислям, дали слагайки името "Унутулмаз" не са имали в предвид

"Незабравимо" /отмъщение/, а не "Незабравима"/любов/. Thinking Като че ли главният герой е Бату/

Кенан, а Еда-Харун са потърпевши ,второстепенни герои. То сериала стана апотеоз на злия гений! newsm78

# 462
  • Русе
И понеже се опитвам да гледам спокойно на безсмислените приумици, започнах да търся гафове.
Ще се спра на 2 и моля някой компетентен да ми обясни заблудите! Praynig Praynig Praynig
1.Бату удря Бурак с бастуна по гърба- в резултат следва не само падане, ами и изпадане в продължително безсъзнание. newsm78
2.Бату стреля в Динчер- раната е в корема,а он си умре от раз!- newsm09 От литературата съм останала с впечатление, че коремните рани са изключително опасни и почти винаги водят до смърт, но бавна и мъчителна.
Няма да се спирам на " дребните " гафчета- с бавното изкачване на стълбището от Тарък/един здрав, прав и млад човек/ и олимпийското препускане на инвалид с бастун по покривите/Бату/! newsm78
Извинете за дългия пост, но нямам медицинско образование и търся отговор за самата себе си.

# 463
  • Русе
Ехооо, пак съм аз! hahaha
Странно защо, но сцените в сем. Гюлер ми доставиха удоволствие.Турският инат на Джемил, на всяка цена да се върне , да бъде приет от жена си, сълзите му-виждайки Яамур,топлотата в прегръщането на внучката, дори плахото приемане на дядото от Мурад, колебливата неотстъпчивост на Тюркян -
да, беше изпипано перфектно! Има смисъл, послание,чувство!
Остава според превода да разберем накъде ще ни поведат там! Rolling Eyes

# 464

Пожелавам на всички приятен почивен ден - нали е четвъртък!

Общи условия

Активация на акаунт