Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 502
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Едно стихче за да се присъединя към поетичното сосиете  Peace

Така не става! Crossing Arms

Съдбата тия млади
на луди ги направи...
Капани им залага...
Примката ги стяга...
Постоянно съмнения...
Вечно недоразумения...
Чувствата се развиват...
Емоциите ескалират...
Неразбориите се роят...
Грешките се множат...
Всеки без вина виновен
и абсолютно неспособен
със ситуацията да се справи...
Причиняват си нови рани...
Набъркват се разни хора,
дето хич не им е работата...
Агресията стана много...
Натежа историята цялата....
В желанието да се наранят
колко болка ще си причинят?!
Уж хора зрели и големи,
а сами си създават проблеми
и връзките си разрушават
като се самоунищожават...
Взаимните им мъчения
са от най- висок ранг,
връщат се като бумеранг...
От погрешните решения,
резултатът е ужасен-
тунела е още по- мрачен...
Уж впрегнати от любовта
в една обща семейна кола,
но няма как да върви колата,
ако всеки дърпа накъдето иска,
не може да си надвие ината
и ревността си да подтиска...
Като прибавим оскъдния секс
и нараненото чувство за чест,
стана прекалено сложно,
че и тягостно и грозно!...
Тая работа така не става!
За всичко- истерия и врява
и дълги сълзливи монолози
вместо полезни диалози...
Аз чаках добрия финал
на любимия ми сериал,
но май няма да дочакам-
изглежда акъла си чакам?!...

# 586
Дани,прекрасно стихче  smile3501 smile3501 smile3501 smile3525

# 587
  • Варна
Браво Ради и Дани , страхотни сте момичета  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Днес писах за Еда , сега е ред на Харун

Наивник голям съм бил признавам ,
Че имах доверие на Едже съзнавам,
Като приятел  си мислех ,че я познавам,
Но за злият и нрав уви сега  узнавам,

Думите и за изневяра подлудиха” жената”,
От тогава все си изкупувам вината ,
Пилеше ми сол  всеки ден  на главата ,
Представете си каква ми бе хавата,

Тъкмо започна да ми вярва и миряса ,
Снимката с Едже видяла и  я хвана бяса,
От ревност за раздяла била  с нагласа,
Сдобри се с детето ,но изобщо не кротяса,

Вечерта от секс до лудост ме докара,
На сватбата за пореден път ме прекара,
В очите на хората глупак ме изкара ,
С джипа и Ямур към Ава подкара ,

Детето горкото лудо с нас стана ,
Бъркотия голяма в живота му настана,
Еда да се цупи и мръщи не престана,
Да стоя в дома си получих забрана ,

Животът ми отново в ад  се превърна,
всичко в него с трясък се преобърна,
започнах  да моля  дъщеря си да зърна,
и любовта  от Еда да искам да си  върна,

но нашата хубавица ,била волна птица,
обвинения сипе и се държи като царица,
Арас бизнес партньор с охота направи,
Решила на мен напук да ми прави ,

"И ето и аз свободен мъж ще стана,
От запои ще се прибирам в зарана,
от ревност голяма да се подлудиш,
от мисли с коя  съм да не можеш да спиш"

# 588
  • Варна
Сега отприщвам словесната лавина, за да кажа моето мнение по някои въпроси, без да влизам в полемика с никого! Peace
Докато днес четях постовете ви относно поведението на героите, забелязах, че 99% изкараха Еда виновна създалото се положение! Thinking Явно всички вие, мили хора, сте съвременни, широко скроени хора- поздравления за което, но аз съм твърде консервативна по някои въпроси, че не кажа дори тесногръда. Еда била такава, онакава- ОК има резон в това! Но никой, е, почти никой не се опитва да я разбере! Не да я оправдава, а да си обясни поведението й! Тя без съмнение, изживява посттравматичен стрес- Ради за консултация! Hug и не само заради емоционалната загуба и физическата болка( все пак я оперираха преди дни!), ами и заради разклатеното и почти изцяло изгубено доверие в нейния велик герой Харун! Такова разочарование няма как да се обясни с думи, ако сам не си го изживял- неописуема е болката и празнотата, която остава след себе си! Crossing Arms
Аз смятам, че мъжът е водещата фигура в една връзка. Харун добре познава Еда, знае, че тя действа импулсивно, знае къде я боли, какво я вади от равновесие... И въпреки това, той първи допуска грешки, които водят до отприщване на лавина от грешки от страна на Еда...
Значи Еда плаче, вика Харун, събират се, изясняват се, той й казва, че я обича, не му харесва неин коментар, врътва се и си отива, като я оставя в такъв деликатен момент, когато тя е почти в истерия и плаче безутешна...Ясно е, че тя не е на себе си от болка, но в тоя миг, Харун избра да бъде с Ниса. Вярно, че и тя имаше нужда от подкрепа и грижи, но според мен, Харун трябваше да остане с Еда, за да се изяснят до край! Филм да става! Crossing Arms
Сори, за километричния пост, но това е само началото! Който иска- да чете! Peace

# 589
  • Под звездите
И една шегичка от мен, че като ги гледам тези двамката колко са влюбени и глупави това ми дойде на ум Laughing Laughing Laughing

Той и тя Laughing Laughing Laughing

Ще ти дам урок инатливке такава, Naughty
ортак на Арас щяла да ми става! #Cussing out
Свободна жена си била, Rolling Eyes
е хайде да те видя мила сега Wink

Знам, че в сърцето ти ревност бошува Mr. Green
и се питаш при коя ли сега отива?! Shocked  
Аз на любовта ни не съм изневерил Heart Eyes
но да те поизмъча малко  съм решил  Naughty

Толкова си хубав, дявол да те вземе Crossing Arms
къде ли тръгна  по това никое време Thinking
с моите упреци май прекалих ooooh!
и защо ли с ината си толкоз сглупих newsm78

На кого ли говориш с тази усмивчица блага?! #Cussing out
Нова стратегия да измисля се налага Thinking
Ще ти звъня, ще те следя, ще те съблазнявам... Naughty
но на никоя друга аз не те давам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm10 newsm10 newsm10

# 590
Дани, Кесара , поздравления! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 591
Едно стихче за да се присъединя към поетичното сосиете  Peace

Така не става! Crossing Arms
............
Като прибавим оскъдния секс
и нараненото чувство за чест,
............
Дани, много вярно smile3521 и стихчето е супер newsm74
Момичета, Петко lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss
Наде, те сценаристите са съдисти, та едва ли ще ни зарадват да гледаме как Еда съблазнява Харун, но поне да си го помечтаем newsm47 newsm47 newsm47

# 592
  • Варна
И една шегичка от мен, че като ги гледам тези двамката колко са влюбени и глупави това ми дойде на ум Laughing Laughing Laughing

Той и тя Laughing Laughing Laughing

Ще ти дам урок инатливке такава, Naughty
ортак на Арас щяла да ми става! #Cussing out
Свободна жена си била, Rolling Eyes
е хайде да те видя мила сега Wink

Знам, че в сърцето ти ревност бошува Mr. Green
и се питаш при коя ли сега отива?! Shocked  
Аз на любовта ни не съм изневерил Heart Eyes
но да те поизмъча малко  съм решил  Naughty

Толкова си хубав, дявол да те вземе Crossing Arms
къде ли тръгна  по това никое време Thinking
с моите упреци май прекалих ooooh!
и защо ли с ината си толкоз сглупих newsm78

На кого ли говориш с тази усмивчица блага?! #Cussing out
Нова стратегия да измисля се налага Thinking
Ще ти звъня, ще те следя, ще те съблазнявам... Naughty
но на никоя друга аз не те давам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

слънце страхотно е , малко в стихчетата сме се дублирали  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 593
  • Русе
Здравейте, пак съм тук!  bouquet
Бганьо, не е лошо да си малко егоист, особено когато си болен! Скорошно оздравяване!
А що касае нашите любимци, аз няма да се учудя ако всеки си отиде в своя дом.Лелеееее, не ми се мисли какво сдобряване ще пада, когато им мине ината!  hahaha Само горкото Яамурче го виждам като пеперудка да лети между двамата. Grinning
Ради, Дани, Кесара, много свежи и хубави стихове! Hug Hug Hug smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 594
Кесарче, ама и размислите на Харун са страхотни newsm51 newsm51 newsm51

# 595
  • София
Дани, и ти имаш право в разсъжденията си за Еда. Трябва сигурно и от този ъгъл да се погледнат нещата. Но в тоя филм вече всичко така се обърка, че скоро ще изпадна в ситуация да съм съгласен с всичко и всички. Защото всеки има своите основания в крайна сметка - и героите ни и ние самите.

# 596
  • София
Бганьо, не е лошо да си малко егоист, особено когато си болен! Скорошно оздравяване!
А що касае нашите любимци, аз няма да се учудя ако всеки си отиде в своя дом.Лелеееее, не ми се мисли какво сдобряване ще пада, когато им мине ината!  hahaha Само горкото Яамурче го виждам като пеперудка да лети между двамата. Grinning
Ради, Дани, Кесара, много свежи и хубави стихове! Hug Hug Hug smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Майтапех се, бе - въобще не съм болен.

# 597
  • Русе
Ради, от поста на Дани усещам, че си медицински кадър. Не знаех! Ще те помоля да ми обясниш ,като на лаик, двете положения - с Бурак и с Данчер/ мой пост 462,стр.31/. Praynig Praynig Praynig

# 598
  • Русе

Майтапех се, бе - въобще не съм болен.
doh При тези грипни ваканции с децата и шарки...направо ме върза! hahaha

# 599
  • Варна
И продължавам... Peace
Еда отиде при Арас едно за да дразни Харун, като го кара да ревнува и после защото се подразни от това, как Харун се разпорежда и й нарежда какво да прави, че и забранява и беснее! Но Харун добре знае, че Еда няма чувства към Арас и не би му изневерила с него и въпреки това, луд полудял от ревност заради договора и непокорството на Еда, за да я накаже, направи голяма грешка с тая инсценирана любовна среща. Няма лошо в това, Харун да предизвика малко ревността на Еда, че тя да се поосвести, но той сам забърка такава каша, че от нея няма измъкване! Верно, че номера му с уговорената среща беше като за учебник и всички доста се изкефиха как е натрил носа на глупавата Еда! Но точно с това свое решение, Харун допусна поредната си сериозна грешка!
Той създаде погрешна представа за изневяра и съдбата се погрижи кашата да стане пълна! ooooh! Значи, той знае, че основния му проблем с Еда е, че тя е загубила доверието си в него, точно заради мисълта, че й е изневерил. Едва я убеди, че няма нищо такова и сега тръгва да създава точно такова впечатление, че има друга жена в живота му и то не от сега... #CrazyКакъв смисъл имаше тогава разговора му с Еда в началото, да я убеждава колко я обича, че е единствена в живота му и после сам да разбие всичко на пух и прах! Crossing Arms
Сори, наречете ме каквато искате, но според мен първопричината за проблемите са погрешните решения на Харун! И после Еда отприщва лавината от нейни грешки... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт