Отговори
# 540
  • София
Ето и момиченце, браво, да е живо и здраво! Честито на щастливите родители!
И мойта майка е на този ден.

Сабрина, и аз съм с подути глезени, от задържането на течности е. Онзи ден се оплаках на доктора, често става така в 9-тия месец. И с миналата бременност бях така, но тогава беше лято и беше лесно с чехлите. Сега ми е ужас с тия ботуши Simple Smile. Вдигай ги по-често нависоко Peace

# 541
Anduli, мерси за инфото за лекцията в ЦУМ. На мен ми се ще да я посетя.
Ако има някоя друга мама от нашата групичка, която мисли да отиде, нека да каже, за да можем да се видим там Wink

# 542
А какво стана със срещата на софийските мами,няма ли желаещи,че вече малко остана,като започне бебевалежа едва ли ще можем да се съберем newsm78

# 543
migeio78, хубав въпрос Wink
Наистина никой не пише за тази среща...на мен лично ми е по-удобно да е през седмицата и то тази.

# 544
  • София
Честито бебче на Кейти и таткото!!!Много да ви радва, да расте живо и здраво!!! 

# 545
Пускам пак линк към срещата да подсетя http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=553660.0

# 546
  • Плевен
Честита принцеска на мама Кейит.Жив аи здрава и раздаваща любов на всички около себе си.
Аз днес бях на ЖК,моя сладуран се е обърнал с главата напред и е 2.420.Дадоха ми направление за хоспитализаця и картона с всички изследвания.Сега вече чакам да дойде време тати да ме вземе с багажа.

# 547
  • Пловдив
Imame bebe-Kristina,3 i 400,50 sm.Rodi se na 14.02 v 11:45-normalno rajdane.
Ot tatkoto.

Еха, тъкмо съм заспала сутринта и съм изпуснала хубавата новина  Simple Smile
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА МАМА КЕЙТИИ И НА ТАТКОТО!    bouquet

Аз мога да се похваля, че вчера бяхме на преглед. Всичко ни е в норма, вървим малко по-мънички, но всичко е в рамките на допустимото отклонение. Признаци нямам никакви за раждане засега. Май ще си чака термина. Питах лекарката за засилените подготвителни контракции. Не само че не са притеснителни, а е хубаво, че ги има. Сега им е времето. Както беше писал някой назад, машината работи  Mr. Green

# 548
  • София
Честито на Кейти, да е жива и здрава малката Кристина и много, много да ви радва с таткото!  bouquet

# 549
Да е жива и здрава принцесата на Кейти и на таткото - много да се радват и да се гордеят с нея!!!

За контракциите - ами аз от вчера имам само неболезнени. И аз само се вглеждам и се притеснявам, да не би да дойде момента за раждане и аз да не разбера...  Joy Всички ми обясняват, че няма такава опасност, ама нали ми е за пръв път... Днес след обяд съм при док да видим дали ще ми пусне изследванията или ще се разправяме... Ние с половинката снощи пийнахме по 1 чашка червено вино и съм спала почти непробудно почти през цялата нощ.  Hug
Имам едно въпросче - имам ръчно плетени дрешки за бебчо, вчера ги изпрах, обаче трябва ли да ги гладя и тях?  newsm78 Ако ги изгладя с ютията, направо ще ги съсипя... Вие как процедирате?

Приятен ден! Ще дам отчет като се върна!   bouquet

# 550
  • София
Супер имаме си вече първата принцеса Hug
Честита малка принцеса Кристина на мама Кейти и на таткото  bouquet

Розово слънце в къщи изгря –
всичко във розово в миг засия.
Стените във розово,
пердетата – тюлени,
люлката с панделки,
дрешките с къдри.
Магия във розово в къщи струи –
най-после принцеса тук се роди.

Да дам отчет, цяла нощ не можах да спя от контракций.Докторката на консултацията днес ми  каза да спирам магнезия, че няма смисъл вече да ги потискаме контракцийте защото съм към средата на деветия и може спокойно да си раждам.Зора бил да не съм съвсем в началото на деветия месец.Всичко друго е нормално, тоновете също.Записа си на тефтера да ида пак на 23, но под въпрос Laughing и добави,че ако не ида ще се чуем.Отивам сега да полегна, че пак ме присвива , а и от това неспане едвам гледам.
Хубав ден на всички и стиснати палчета на тези който имат нужда Grinning

# 551
  • София
Днес наистина е добро утрото ! Grinning Heart Eyes Честито бебче Кристина на мама и тати!  bouquet Много да ви радва!

# 552
  • Кукуландия
Ех, вече си имаме и момиченце Heart Eyes Честито на Кейти и таткото! Много да ги радва и да слуша Криси!

Имам едно въпросче - имам ръчно плетени дрешки за бебчо, вчера ги изпрах, обаче трябва ли да ги гладя и тях?  newsm78 Ако ги изгладя с ютията, направо ще ги съсипя... Вие как процедирате?
Аз ги изгладих като сложих една тънка кърпичка върху дрешката и така гладя, да не е директно върху нея.  Peace

# 553
Здравейте, бъдещи мамчета на мартенски бебочета  Simple Smile аз съм новак, но също съм от тези дето ще се радват през март и ще гушкат сладко бебоче... От няколко дни ви чета и страшно ви се радвам, та ме запалихте да се присъединя към вас  newsm10

Тони - tonesto от София, термин: 11.03.2011, очаквам второ момиченце, предполагаемо раждане във Втора градска болница София.

# 554
  • София
Imame bebe-Kristina,3 i 400,50 sm.Rodi se na 14.02 v 11:45-normalno rajdane.
Ot tatkoto.
Честита да ви е принцесата! Много да ви радва и да има щастливо детство!  

Uinen, наистина е трагична статистиката в България  Confused . Смея да твърдя, че има стотици лекари, за които приоритет НЕ е здравето на бебето и родилката. Щом причина за секцио може да е дори това, че се взимат повече пари от касата. А причина за твърде ранно секцио може да е излизане в отпуск, зодиакални знаци, "писна ми да съм бременна!", раждане в 7 месец, за да не се разшири таза...  Rolling Eyes

Термоменти - ние имаме всякакви  Laughing Първо купихме термометър биберон, но детето не ползваше биберон и съответно термометъра. После взехме електронен, който става за уста, дупе и подмишниците, но когато не се мери в дупето, трябва да се изчака пак няколко минути, а не до звуковия сигнал на една минутка. Детето хич не го понася. Сега взехме един за ухо, който мери за секунди, но ако не е дръпнато хубаво ухото, показва супер нереални стойности. Освен това от няколко последователни измервания дава все различни резултати. На мъжа ми мерака му беше да вземе такъв, който само се доближава до челото на бебето и отмерва, но те са доста скъпи май. Но така или иначе аз вече съм се научила да познавам и на пипане. Ако ми пари(а не е просто топъл), значи е над 39 градуса Mr. Green

Плетените дрешки не ги гладя.

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 13:51 от skrech

Общи условия

Активация на акаунт