Отговори
# 645
Здравейте момичета.Включвала съм се няколко пъти във вашите разговори,но едва ли ме помните.Когато мога ви чета с голямо удоволствие.Честито на всички мами запознали се вече с бебчетата си.На мен тези дни ми е много притеснено,защото трябва да лежа за задържане поне две седмици,но ми е трудничко,защото трябва да се грижа и за другите си две дечица.Може би в леглото ще имам повече време да се влкючвам в разговорите ви.Ще може ли някой да ме впише на първа страничка - термина ми е 19.март с момиченце.Искам да ви помоля и за паролката на албумчето ако може.

# 646
  • Бургас
maiski3 , взимам си от това зъбатото кафе  Grinning
Кейти ,много се радвам , че всичко е минало добре за теб и бебка - страхотна е   bouquet  Бързо възстановяване.

vitrea , щом трява да лежиш - прави го! Дано има кой да ти помага.

lilincho
, точно сега ли неканени гости  Shocked При положение, че половин България е в Чикаго, не се ли намери друго гостоприемно семейство  Rolling Eyes Hug Аз например се чувствам доста напрегната, когато ни гостува свеки... Тя остава само 1 вечер, но и това ме уморява... последния път бях с почти постоянно леко сърцебиене - като си тръгна, моментално ми отмина.
Кураж на всички, които имат нужда!!!
Относно емоциите - аз снощи се разревах и сдърпах с любимия. Обсъждаме по 20-30 мин работата му, а като заговоря нещо за детето- избор на педиатър например,  ми отговаря с "Да, добре" и до там...  #Crazy

# 647
Колкото и да се цупя и нервирам понякога, ама не може човек без вас. Joy
Цитат
Относно емоциите - аз снощи се разревах и сдърпах с любимия. Обсъждаме по 20-30 мин работата му, а като заговоря нещо за детето- избор на педиатър например,  ми отговаря с "Да, добре" и до там...

Не му се сърди, имайте предвид че и мъжете преживяват криза по време на бременност на съпрузите си.
Да на нас ни е трудно, носим раждаме, а тях ги побърква отговорност, страх за бъдещето, дали ще се справят като мъже, има и нещо друго този секс който е мираж ние го преживяваме по лесно, а те са борят с животинския нагон и човешката си същност която определя че трябва да сме моногамни.
Нека да ги обичаме и да ги разбираме, ако сме ги избрали за да създадем поколение с тях, значи са достойни. Повече трябва да говорим за това че разбираме че поведението и емоциите ни понякога им идват в повече, но това не сме ние а гадните хормони Simple Smile

Mur за лятното чувалче и аз доста търсих в бг все некакви грозни намирах, имаше хубави в ибея.
Аз си намерих кройка при руснаците и си ших ето такъв.

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 10:30 от г-жа Стихийно бедствие

# 648
  • София
Добро утро коремчета,

maiski3, благодаря за кафенцето!

Пожелавам ви един спокоен и прекрасен ден въпреки мрачното време Hug Hug Hug

# 649
  • Там където е семейството ми
Момичета,току що говорихме с лекаря.Утре сутринта с чантичката,каза да се изстрелваме към родилното. ooooh!
Нещо се притесних,ами ако нещо се обърка,ами ако не мине раждането както трябва........охххххх.Сутринта опулих очи още във 5,20часа и все едни лоши неща ми се въртят в главата.Дали при всички е така или аз се сдухвам тия дни не знам. ooooh!
Като капак на всичко,нашият батко,като разбра,че ще влизам в болница,не  е спрял да ме гушка и очичките му все насълзени,така като го гледам и още повече ми иде да ревна с цяло гърло.

# 650
Добро утро маминки!
Майски благодаря за кафенцето, днес имам крещяща нужда от него. Имах кошмарна нощ, с ужасни болки между краката и отделно и корема на моменти ме болеше, абе направоооо..... няма да ви занимавам.
Кейти малката принцеска е много сладка  Hug
Маринелс може смяната на лекаря да е за добро. Аз лично не мога да си представя как така ще си позволява личните й проблеми да се отразяват на пациентите, особено след като знае за твоите притеснения. Това според мен е недопустимо. Дано срещнеш истински човек и професионалист в лицето на новата доки. Стискаме ти палци
Чао засега с пожелания за спокоен ден

# 651
И аз снощи поспах за разлика от вчера но и на мен носът ми е постоянно запушен.Постоянно сънувам как раждам и как гушкам бебето вече.ИВКА 10  не се притеснявай всичко ще е наред.

# 652
Здравейте, дами   bouquet
Надявам се да сте поспали, аз успях горе-долу  Grinning Късно заспах, будих се няколко пъти, но се чувствам добре. Вече да ви кажа наистина ми стана по-спокойно и мога да заявя, че съм напълно готова за раждането на бебето (имам предвид - психически, че онзи ден ме беше много страх  Blush)
lilincho, държа го, не знам до кога  Mr. Green
petinka_ , дано разрешите с твоя стоматолог проблема със зъба ти, че е много неприятно, и то пък точно сега  Hug
Валари , нормално е да мислиш само за това  Hug аз също се улавям как когато сме с приятели и говорим по някаква тема, аз слушам с едното ухо само, защото не спирам да си мисля за срещата с бебчо  Grinning
ИВКА 10 ,  spoko,  спокойно, както снощи моята кума каза, отидеш ли в болницата, дори нещата да не тръгнат както трябва, все някой ще ти помогне. Ние ще стискаме палци и ще чакаме хубавите новини от теб. Ти само се опитай да се успокоиш, за да си максимално полезна за малкото човече. А реакцията на баткото е нормална, той не иска да влизаш в болница, защото не иска да се разделя с теб, пък и защото си има негова изградена представа за болница. Гушкайте се и се успокоявайте взаимно и всичко ще бъде наред  Hug
Хубав ден, момичета и много поводи за усмивки  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 653
  • Карлово
ИВКА 10 дано всичко мине добре  Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 654
  • София
ИВКА 10, спокойно, нали отиваш за нещо толкова хубаво?! Не влизаш в болница, защото си болна! Обясни на малкия, че отиваш, за да се роди бебо.

Всичко ще бъде наред и ще бъдеш много щастлива, ще видиш!  bouquet

# 655

ИВКА 10 дано всичко мине добре  и да гушкаш едно здраво и хубаво бебче накрая
Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 656
  • София
ИВКА 10 , спокойно, всичко ще бъде наред. Стискаме палци и чакаме хубавите новини fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed newsm51 newsm51 newsm51

# 657
Здравейте коремчета  Hug

maiski3, мерси за кафенцето. Аз си вземем онова със Сатурн, че съм в дупка, нищо че не е сатурнова  Tired

ИВКА 10, май всички сме все по-притеснени с наближаване на раждането. Стискам ти плаци всичко да мине леко  Hug

lilincho, мерси все пак. Уж знам, че живееш в Чикого, ама като гледах албума бях на съвсем друга вълна. Аз тук не съм виждала такива тънки чувалчета, а ми се иска да купя.

г-жа Стихийно бедствие , кройка имам, но не мога да си харесам плат. Искам плътно памучно трико, а не намирам такова. Може би като се постопли времето ще има избор. Ти какъв плат използва?

marinels, сигурна съм, че новата докторка ще подходи профсионално и всичко ще си дойде на мястото  Praynig Като си помисля, че и на мен ми бяха препоръчали Лазарова и много се чудих....добре че съм се отказала навреме.

За термометрите - и аз още се чудя. У нас имам живачен и дигитален на Омрон. Дигиталният мери с 4 десети по-ниско от живачния, но винаги му е такова отклонението, така че му имам доверие. За бебето обаче ми се иска да вземем специален, но още не съм решила какъв.

Имам и едно въпросче - при изписването, бебето в кошницата за кола ли ще го сложите или ще си го гушкате. Не знам дали е задължително по закон newsm78

# 658
Добро утро,
petinka в 4-ти месец се наложи да ми извадят зъб,без снимка не можеше да се види какво му е ,а адски много ме болеше,след консултация с гинеколога ми той каза че не е проблем да се направи снимка,но трябва на корема и на щитовидната жлеза да има оловни престилки които да пазят от облъчването Peace
ИВКА 10 стискаме палци да родиш мноого леко Hug
Mur аз ще го сложа в столчето,по закон не знам каk е
maiski3,мерси за кафето мноого го обичам,но гледам да се ограничавам,че бебето направо бушува
Да се похваля втора нощ заспивам към 1.00ч.и се събуждам към девет само с 2-3 ставания до wc-то
за лекцията в  ЦУМ  току що се записах,така че в петък 10.10-10.20ч.ще се видим Peace

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 11:26 от migeio78

# 659
  • Карлово
Mur сигурно ще го гушна защото съм го чакала толкова дълго време не че кошчето вече не е сложено в колата  Simple Smile пък и и разстоянието от вкъщи до болницата е малко така че не вярвам да имам проблем по пътя, но дори и да беше голямо разстоянието щях да си го гушна

Общи условия

Активация на акаунт